foto

Sára Sandeva

  • nar. 25.6.1997 (20 let)
    Skopje, Makedonie

Herecká filmografie

Filmy

2018 Bůh s námi (TV film)
Čertoviny
Věčně tvá nevěrná
2017 Muzzikanti
2016 Strašidla
2015 Život je život
2013 Od utre nov list (studentský film)

TV seriály

2017 Dáma a Král (TV seriál)
2016 Rapl (TV seriál)
2012 Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
2005 Ulice (TV seriál)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Galerie (124)

do profilu filmu >>
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace