foto

Sára Sandeva

  • nar. 25.6.1997 (20 let)
    Skopje, Makedonie

Herecká filmografie

Filmy

2018 Bůh s námi - od defenestrace k Bílé hoře (TV film)
Po čem muži touží
Věčně tvá nevěrná
2017 Čertoviny
Muzzikanti
2016 Strašidla
2015 Život je život
2013 Od utre nov list (studentský film)

TV seriály

2017 Dáma a Král (TV seriál)
2016 Rapl (TV seriál)
2012 Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Galerie (132)

do profilu filmu >>
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace