foto

Amelia Bullmore

  • nar. 31.1.1964 (56 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Take Rabbit
2014 Naše dovolená a jiné pohromy
2009 Finální hra
2006 The Truth
2005 Festival
2004 The Baader Meinhof Gang Show
2003 Anglian Lives: Alan Partridge (TV film)
Hello, Friend
2002 Bookcruncher
1997 Mrs. Dalloway
1994 Důvěra (TV film)

TV seriály

2019 Gentleman Jack (TV seriál)
Are you still talking? (S01E08)
Do ladies do that? (S01E06)
Let's Have Another Look at Your Past Perfect (S01E05)
další epizody (7)
Vídeňská krev (TV seriál)
Ztracené dítě (E03)
Královna noci (E02)
Poslední seance (E01)
2018 Deep State (TV seriál)
Old Habits (S01E01)
2016 Koruna (TV seriál)
Atentátníci (S01E09)
Power Monkeys (TV seriál)
Šťastné údolí (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
Epizoda 2 (S02E02)
Epizoda 1 (S02E01)
2015 Jekyll a Hyde (TV seriál)
Srdce Lorda Trashe (E10)
Démon (E09)
Black Dog (E05)
2014 Scott and Bailey (TV seriál)
Lost Loyalty (S04E08)
Professional Divide (S04E06)
Neglect (S04E05)
další epizody (7)
2013 Common Ground (TV seriál)
It's Kevin (TV seriál)
Scott and Bailey (TV seriál)
Futures (S03E08)
Wrong Place, Wrong Time (S03E07)
Undermined (S03E06)
další epizody (8)
2012 Scott and Bailey (TV seriál)
Divided Loyalties (S02E08)
Sidelines (S02E07)
Mould (S02E06)
další epizody (8)
Sherlock (TV seriál)
Psisko baskervillské (S02E02)
2011 Scott and Bailey (TV seriál)
Vendetta (S01E06)
Faultlines (S01E05)
Execution (S01E04)
další epizody (6)
Twenty Twelve (TV seriál)
Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Divoká spravedlnost (S05E02)
2010 Hercule Poirot (TV seriál)
Viděla jsem vraždu (S12E02)
2009 Ashes to Ashes (TV seriál)
Traitor (S02E07)
2008 Ashes to Ashes (TV seriál)
Alex's Big Day (S01E08)
Charity Begins At Home (S01E07)
Over the Hill (S01E06)
další epizody (8)
2007 The Whistleblowers (TV seriál)
Ajťáci (TV seriál)
Kouř a zrcadla (S02E05)
2006 Sorted (TV seriál)
Suburban Shootout (TV seriál)
2004 I Am Not an Animal (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
2003 Coming Up (TV seriál)
State of Play (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2001 Linda Green (TV seriál)
2000 Attachments (TV seriál)
Jam (TV seriál)
1998 Velkovlak (TV seriál)
1997 Brass Eye (TV seriál)
I'm Alan Partridge (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Frontiers (TV seriál)
Hetty Wainthropp Investigates (TV seriál)
Insiders (TV seriál)
Turning World (TV seriál)
1993 Bedna (TV seriál)
One Day a Lemming Will Fly, Pt. 2 (S01E07)
One Day a Lemming Will Fly, Pt. 1 (S01E06)
Comedy Playhouse (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

1990 Cutting Edge (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2020 Traces (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
2019 Traces (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)