foto

Beau Starr

  • nar. 1.9.1944 (74 let)
    Queens, New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Podvedený osud (TV film)
2006 Poslední dny planety Země (TV film)
2005 Pravda nebo lež
2003 Mafia Doctor (TV film)
Černí bojovníci (TV film)
2002 My Name Is Tanino
Propusťte Brandleyho (TV film)
Recept na vraždu (TV film)
Vometáci
Zločiny podle Mary Higgins Clark: Dělej, že ji nevidíš (TV film)
2001 Zastřelte Reagana (TV film)
2000 Andělé na pálce (TV film)
Golden Spiders: A Nero Wolfe Mystery, The (TV film)
Hodina stínů
Průhledné lži (TV film)
Stopy vraha
Záhadné zmizení (TV film)
1999 Mizernej charakter (TV film)
Prisoner of Love
Skutečně vražda? (TV film)
Válka gangů
Černá a bílá (TV film)
1997 Gangster
Men
Stín minulosti (TV film)
1996 Cesta Měsíčního svitu (TV film)
Skutečné obvinění (TV film)
1995 Přístavní krysa (TV film)
Schůzka s cizincem
Ďábel v modrém
1994 Nebezpečná rychlost
Pach smrti (TV film)
Porota
Zmije
1993 Čas pomsty
Člověk listopadu
1992 Perry Mason: Případ nevěsty se zlomeným srdcem (TV film)
1991 Empire City (TV film)
Ideální zbraň
Mrtvé ticho (TV film)
Perry Mason: Případ bezohledného reportéra (TV film)
Vražedná vize (TV film)
1990 Mafiáni
1989 Halloween 5
Narozen 4. července
Neúprosný
1988 Halloween 4: Návrat Michaela Myerse
1987 Glory Years (TV film)
Summer School
1986 Hollywood Vice Squad
Jo Jo Dancer, Your Life Is Calling
Long Time Gone (TV film)
Manhunt for Claude Dallas (TV film)
Šek je na poště
1985 Fletch
1984 Gone Are the Dayes (TV film)
Průvodce osamělého muže
V žáru velkoměsta
1983 Šerif z pouti (TV film)
1982 Shocktrauma (TV film)
Techtle mechtle

TV seriály

2013 Agentura Jasno (TV seriál)
Juliet Wears the Pantsuit (S07E09)
2005 Mistři hrůzy (TV seriál)
Jenifer (S01E04)
4400 (TV seriál)
Znovuzrození (S02E08)
2001 Lovci pokladů (TV seriál)
Toklamaniho oči (S02E14)
2000 Detektiv Nero Wolfe (TV seriál)
1997 Směr jih (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)
Změna (S01E12)
1994 Směr jih (TV seriál)
1989 Správná modrá (TV seriál)
1986 MacGyver (TV seriál)
Nepřítel uvnitř (S01E15)
1984 Hunter (TV seriál)
Rituals (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Vražda Sherlocka Holmese (S01E01)
1983 A-Team (TV seriál)
Hardcastle a McCormick (TV seriál)
1980 Bizarre (TV seriál)

Dokumentární

2006 Halloween: 25 Years of Terror

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace