foto

Beau Starr

  • nar. 1.9.1944 (75 let)
    Queens, New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Podvedený osud (TV film)
2006 Poslední dny planety Země (TV film)
2005 Pravda nebo lež
2003 Mafia Doctor (TV film)
Černí bojovníci (TV film)
2002 My Name Is Tanino
Propusťte Brandleyho (TV film)
Recept na vraždu (TV film)
Vometáci
Zločiny podle Mary Higgins Clark: Dělej, že ji nevidíš (TV film)
2001 Zastřelte Reagana (TV film)
2000 Andělé na pálce (TV film)
Hodina stínů
Průhledné lži (TV film)
Stopy vraha
The Golden Spiders: A Nero Wolfe Mystery (TV film)
Záhadné zmizení (TV film)
1999 Mizernej charakter (TV film)
Skutečně vražda? (TV film)
Svědkyně nebezpečí
Válka gangů
Černá a bílá (TV film)
1997 Gangster
Men
Stín minulosti (TV film)
1996 Cesta Měsíčního svitu (TV film)
Skutečné obvinění (TV film)
1995 Přístavní krysa (TV film)
Schůzka s cizincem
Ďábel v modrém
1994 Nebezpečná rychlost
Pach smrti (TV film)
Porota
Zmije
1993 Čas pomsty
Člověk listopadu
1992 Perry Mason: Případ nevěsty se zlomeným srdcem (TV film)
1991 Empire City (TV film)
Ideální zbraň
Mrtvé ticho (TV film)
Perry Mason: Případ bezohledného reportéra (TV film)
Vražedná vize (TV film)
1990 Mafiáni
1989 Halloween 5
Narozen 4. července
Neúprosný
1988 Halloween 4: Návrat Michaela Myerse
1987 Glory Years (TV film)
Letní škola
1986 Hollywood Vice Squad
Jo Jo Dancer, Your Life Is Calling
Long Time Gone (TV film)
Manhunt for Claude Dallas (TV film)
Šek je na poště
1985 Fletch
Komando 5 (TV film)
1984 Gone Are the Dayes (TV film)
Průvodce osamělého muže
V žáru velkoměsta
1983 Šerif z pouti (TV film)
1982 Shocktrauma (TV film)
Techtle mechtle

TV seriály

2013 Agentura Jasno (TV seriál)
Juliet Wears the Pantsuit (S07E09)
2006 Mrtvá zóna (TV seriál)
Revelations (S05E09)
2005 Mistři hrůzy (TV seriál)
Jenifer (S01E04)
4400 (TV seriál)
Znovuzrození (S02E08)
2004 Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
Nová mafie (S03E04)
2001 Lovci pokladů (TV seriál)
Toklamaniho oči (S02E14)
2000 Detektiv Nero Wolfe (TV seriál)
1999 Směr jih (TV seriál)
Call of the Wild: Part 2 (S04E13)
Call of the Wild: Part 1 (S04E12)
Hunting Season (S04E11)
další epizody (5)
1998 Směr jih (TV seriál)
Good for the Soul (S04E08)
Mountie Sings the Blues (S04E07)
Odds (S04E06)
další epizody (11)
1997 Směr jih (TV seriál)
Perfect Strangers (S03E10)
Asylum (S03E09)
Spy vs. Spy (S03E08)
další epizody (10)
1996 Směr jih (TV seriál)
Flashback (S02E18)
Red, White or Blue (S02E17)
The Duel (S02E16)
další epizody (11)
1995 Krajní meze (TV seriál)
Změna (S01E12)
Směr jih (TV seriál)
Bird in the Hand (S02E04)
The Witness (S02E03)
Vault (S02E02)
další epizody (13)
1994 Směr jih (TV seriál)
Gift of the Wheelman (S01E11)
A Cop, a Mountie, and a Baby (S01E10)
Chicago Holiday: Part 2 (S01E09)
další epizody (10)
1993 Policie New York (TV seriál)
4B or Not 4B (S01E02)
1989 Správná modrá (TV seriál)
1986 MacGyver (TV seriál)
Nepřítel uvnitř (S01E15)
1984 Hunter (TV seriál)
Rituals (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Vražda Sherlocka Holmese (S01E01)
1983 A-Team (TV seriál)
Hardcastle a McCormick (TV seriál)
Knight Rider (TV seriál)
Ohnivé kolo (S02E09)
1982 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Internal Affairs (S02E06)
1980 Bizarre (TV seriál)

Dokumentární

2006 Halloween: 25 Years of Terror

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky