Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (2 318)

plakát

Pravý rytíř (2016) (TV film) 

Pěkná pohádka, kde se kupodivu jen blbě neječí. Pohádka má povedený příběh který nenudí. Za mě 80% :)

plakát

Psí vojáci (2002) 

Pěkný akční horůrek, na který se vždy rád podívám. Film má pěkné triky a vtipné hlášky. Za mě 80% :)

plakát

Statečné srdce (1995) 

Pro mě jeden z nejlepších historických velkofilmů, kterému nechybí ani skvělý příběh ani pořádné krvavé bitvy. Herecky je to věrohodně zahrané. Vše je pěkně zachyceno bez zbytečných rychlých střihů. I přes svou délku film baví celou dobu a hodně rychle uteče. Za mě 100% :)

plakát

Krampus: Táhni k čertu (2015) 

No za mě hodně slabý horor, fantasy ne a komedie už vůbec ne. Začátek filmu celkem zajímavý, ale pak to padne do takové té hororové klasiky. To by samo o sobě nevadilo, ale film si hraje i na rodinný mi tak nějak přijde. Nikde žádná krev, lekačky a ani hutná atmosféra. Do toho ani jedna sympatická postava. Příběh je jednoduchý a konec nic moc. 30% :)

plakát

Mělčiny (2016) 

Pěkný film se žralokem, pěknou surfařkou a jedním rackem. Samozřejmě že je zde i něco jako příběh, parádní a místy napínavá atmosféra a nádherné exteriéry. Já se u filmu bavil a dávám 85% :)

plakát

Hráči (2015) (seriál) 

Na to že je to spíš upovídaný seriál bez sebemenší akce jsem se u toho náramně bavil. Sledovat osudy všech hlavních hrdinů nenudí. Vývoj postav je také pěkný a třeba postavy, které jsem na začátku neměl rád, tak ty jsem si i oblíbil. Celý seriál ukazuje všemožný přepych, ale i zbytečné rozhazování peněz lidmi, kteří jsou sice skvělý hráči, ale jinak finanční blbci. V seriálu je hodně večírků, aut, nádherných míst, krásných bab a i na nějaký sex dojde. Mě tento mix hodně sedl. 1. série 80% 2. série 80%

plakát

Kronika mutantů (2008) 

Tento film hodnotím takto kladně, protože mám rád universum ve kterém se film odehrává z dob, kdy jsem hrával karetní hru Doomtrooper. Příběh je pěkný a jednoduchý. Obsazení filmu sedlo a i výběr hlavních postav potěší. Co film trochu sráží jsou efekty, které jsou slabší. Kdybych neměl rád universum, hodnotil bych film třemi hvězdami. Takhle dávám 75% :)

plakát

Symptom Pandorum (2009) 

Atmosférický sci-fi horor se skvělým obsazením a pěkným příběhem, který je napínavý až do konce. Za mě 100% :)

plakát

Křídla Vánoc (2013) odpad!

Nudná hovadina plna kvalitních neherců s ještě hnusnější hudbou. Když už to vypadá, že už nemá ČR film kam klesnout, tak přijde takováhle sračka. 0%