Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (294)

plakát

Lana Del Rey - Tropico (2013) (hudební videoklip) 

Artovka s biblickými prvky. Téma, které nemám rád a které mě jen těžko osloví. Proložené třemi songy, které mě taky nijak neuchvatily. Holt každý v branži se může snažit být Umělec, ne každý to doopravdy dokáže. Lana Del Rey mi všeobecně nevadí, ale tohle skoro půl hodinový dílo bylo na mě opravdu moc. Pro líný kůže: http://www.youtube.com/watch?v=VwuHOQLSpEg

plakát

Kick-Ass 2 (2013) 

Narozdíl od jedničky už to nemá ten cool nádech a stylové provedení. Působí to velmi lacině a samoúčelně. Téma s kterým si Kick-Ass pohrává je ale dost zajímavé na to, aby to aspoň nějaké uspokojení přineslo. Faktem je, že jak Kick-Ass tak Hitgirl jsou zatraceně dobrý postavy. Jenom by to chtělo k nim přistupovat s trošku větším respektem a snahou s nimi pořádně pracovat.

plakát

Divoká stvoření jižních krajin (2012) 

Velmi poutavě natočené "fantasy" o životě lidí z civilizací nezasaženého světa, které se až moc snaží hrát na city. Na mě to fungovalo.

plakát

Bling Ring: Jako VIPky (2013) 

Průměrně zábavné, ničím extra nezaujme. Nějaké hlubší dojmy po skončení filmu úplně chybí. Celkově se to sledovat dá, ale ve výsledku by jste mohli projíždět 90min Youtube a tím čas strávit lépe. Slabší 3.

plakát

Opilí láskou (2002) 

Jedna z nejbizárnějších zálěžitostí co jsem měl možnost vidět. Je to milé, upřímné, bláznivé, realné a ujeté.. někdy až moc. Adam Sandler ještě evidentně v době kdy mu to opravdu šlo. Andersona jsem poměrně dlouho nechával bokem, teď se nemůžu dočkat až si od něj zase něco pustím.

plakát

Očista (2013) 

Jako zrcadlo americké společnosti to beru, jako cokoliv jiného ne. Nechápu, proč brát hned dva "vysokoligový" herce na takovouto záležitost.

plakát

Lovelace: Pravdivá zpověď královny porna (2013) 

Zajímavý námět, skvělí herci, místné "vyvrcholení". Jediný, za to zasádní problém, který mám, souvisí s rozdělením filmu na 2 části. První polovina filmu je komedie, sranda, zábava. Druhá půle je pak čistě drama. Tvůrci místo snahy o skloubení žánrů prostě film rozstřihli na dvě části. Zážitek je z toho všelijaký. Mohlo to být mnohem jistější. Za mě 3-4.

plakát

R.I.P.D. - URNA: Útvar Rozhodně Neživých Agentů (2013) 

100% vykrádačka, která nic moc zajímavého nenabízí. Osobně by se mi líbilo víc, kdyby hlavní postavy byly ztvárněny přímo těmi krycími herci (bloncka a číňan). 2-3, ale za tu poslední scénu to zaokrouhlím nahoru.

plakát

Apokalypsa v Hollywoodu (2013) 

Docela dobrá sranda se slušným nápadem. Bohužel těch opravdu dobrých vtipů/scén tam je jen pár (s nožem, Hermionou, ..) Koukatelné to je, a v určitém rozpoložení asi i dost, ale mě to nějak víc neoslovilo.

plakát

Králové léta (2013) 

Kombinace "old-schoolového" pojetí dětského dobrodružství s moderními představami o rebelství a "problémy". Poměrně dobře vybalancované tak, aby to na dnešního diváka fungovalo. Ta romance tam byla trošku navíc. Hlavní dvojice spíš průměrná, jejich sidekick (ten otravný kid z Hanny Montany) je naopak velmi sympatický. Výsledek je něco nad průměrem, ale vzhledem k několika velmi působivým scénám to nechám s klidem na 4. PS: Po titulkách je ještě extra "scéna".