Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (144)

plakát

Jedeme na teambuilding (2023) 

Film sám o sobě je ptákovina, ale je tam tolik scén, kdy jsem se opravdu hodně zasmál a pobavil, že musím dát 4 hvězdy. Narovinu Jakub Prachař je prostě skvělej komik.

plakát

ONEMANSHOW: The Movie (2023) 

Film absolutně nelze hodnotit jako film, musíte znát souvislosti tvorby Kazmy a kdo je zná, ten si to maximálně užije. Já jsem byl nadšenej! 10/10

plakát

Špindl (2017) 

Budu působit divně, ale mě to bavilo. Taková oddechová komedie, kdy se kolikrát i člověk zasměje.

plakát

Star Wars: Vzestup Skywalkera (2019) 

Čekal jsem, že to bude slabší epizoda podle hodnocení, ale že to bude taková katastrofa, to opravdu ne. Strašlivá slátanina. Star Wars je pro mě tímto bohužel mrtvá značka ....

plakát

Fantastická zvířata a kde je najít (2016) 

Pro mě obrovské zklamání. Uměle vytvořený film těžící ze světa Harry Pottera, avšak který postrádá nějaký hlubší děj, ten je strašlivě vláčný a chvílemi dost nudný. Navíc hlavní ženské herecké postavy postrádají absolutně nějaké charizma. Neseděl mi ani humor ve filmu, kterého zde bylo opravdu málo a záporná postava, nějaký oblak démona, no to už mi přišlo opravdu docela moc. Další díly v kině asi vynechám. Moje hodnocení 5/10.

plakát

L. H. (2013) (studentský film) 

Na to jak je film krátký, tak jsem se snad čtyřikrát a nebo pětkrát zasmál. Což se mi někdy nepovede ani za hodinový film. Podle mě se jedná o velmi povedené dílko na bázi toho, co se dělo okolo L.H. s velmi dobrým výběrem herců. Moje hodnocení 7/10.

plakát

Tvoje tvář má známý hlas (2016) (pořad) 

Přijde mi, že kdo hodnotí jako odpad, musel vidět jen malou chvíli a nedal tomuto pořadu delší šanci než 5 minut. Osobně se u tohoto pořadu bavím, nejde ani tak o pěvecké výkony, jako o zábavu, které se mi zde dostává.

plakát

Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti (2016) 

Těžko hodnotit tento film pro neutrálního diváka. Ovšem pro mě, který jsem fanouškem tohoto žánru a hlavně League of justice, to bylo splnění dětského snu. Naprosto unikátní zážitek, kdy bych hlavně vypíchl naprosto precizní a perfektní vykreslení komixových postav, temnou atmosféru a akční scény. Už teď se těším na pokračování. Moje hodnocení 10/10.