Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Krimi

Oblíbení herci (10)

Denzel Washington

Denzel je můj nejoblíbenější herec. Obdivuji na něm jeho charisma, které dokáže prodat. Při jeho sledování na mě doléhá pocit strašného slušňáka a hrdiny ať se děje co se děje. A další věc se mu nedá upřít je výběr rolí, nepamatuji si film, ve kterém hrál a neměl něco do sebe. Každý film mě něčím dokázal překvapit a dostat.

Bruce Willis

Do mysli všech se určitě zapsal nezapomenutelnou rolí tvrďáckého policajta Johna McClaina. Není snad člověk na světě (samozřejmě mám namysli lidi co mají doma televizi :), který neviděl a hned si neoblíbil sérii Smrtonostných pastí s Brucem Willisem. Jako jedna z mála serií se může pyšnit tím, že zkrátka nemá špatného dílu. Díl co díl nám ukazuje svoji drsňáckou tvář policisty, který se před ničím nezastaví. A ať si říká kdo chce co chce, tohle je to proč se na filmy podobného typu díváme. Přejemu mu, aby přežil a cestou k cíly spolu s ním dáváme co pro to těm největším darebákům na celém světě. ( a komu vadí, že by ve skutečném životě nepřežil uvodních 15minut filmu? :)

Richard Dean Anderson

MacGyver nebo Jack O´Neill? Těžko říct kdo z nich se mě více zapsal do paměti, ale rozhodně jeden z mála herců, kteří se můžou pyšnit dvěma seriály. Ale ne nějakými obyčejnými seriály. Oba dva seriály měli veliký úspěch a při tom každý z úplně jiného soudku. V seriálu MacGyver prokazoval Dean svoji inteligenci a zručnost při řešení z prvu neřešitelných problémů. Však je jediný na světě, kdo dokáže z hov.. vyrobit výbušninu a vynikající omáčku k těstovinám :D. A jako major, plukovník, generál..... Jack O´Neill nám zase předvedl jak se dají věci řešit silou, a pod dobrým vedením čelit nepředstavitelným hrozbám z celého vesmíru.