Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (1 385)

plakát

Little Britain: Live (2006) 

Nemám rád, když herci do svých představení zapojují i diváky, ale v tomto případě to bylo vážně ftipný (hlavně Fat Fighters), i když i teda hrozný peklo (Hide the sausage). Jít do prvních řad na Little Britain rovná se sebevraždě... nebo minimálně vopíchání do zadku :-)) Seriál lepší, ale klobouček Mattovi a Davidovi, jak dokázali během jedný hry odehrát skoro všechny své seriálové charaktery a ještě k tomu přidat skvělou improvizaci.

plakát

Terminator Genisys (2015) odpad!

Tak jako Lucas se Spielbergem znásilnili čtvrtého Indianu, stejným způsobem zprznil Alan Taylor pátého Terminátora, asi to bolelo, ale ne tak, jako vydržet dokoukat tenhle kolosální shit až do konce. Arnie, ty už se nevracej a vy ostatní nechte už tuhle sérii jednou provždy spát. Jednička (ač výborná) mi až tak moc nesedla, dvojka je filmový skvost, trojka správně odlehčenej akčňák, kdy Arnie ještě nebyl za "dědka", čtyřka dobře temné sci-fi z postapokalyptické budoucnosti, a tohle? Pojďme se tvářit, že to nikdy nespatřilo světlo světa. Ty další díly, co se chystají a co na mě s Arnieho křivým úsměvem pomrkávaj vpravo v "Souvisejících", jako nevidím... Nejhorší John Connor, nejhorší Kyle Reese, nejhorší Sara Connorová, nejhorší všechno.

plakát

Star Wars: Síla se probouzí (2015) 

Síla se probudila... tak snad aby šla už zas spát. Vylouhovanej recyklát, co nepřináší nic nového, jen tupě a přizdisráčsky kopíruje původní trilogii, chvílemi až totálně za hranou (nebo mi tu něco uniklo a ono se jedná o remake). Staré (doslova) postavy tu jsou jaksi navíc a našroubovaný na sílu, ty nové... starej Yodo, ty to vidíš, proklamace emancipace a politická korektnost neměla nikdy větší žně, vsadím se, že ten hlavní záporák je homosexuál, ale doba v daleké Galaxii ještě neuzrála, aby se za to nemusel, chudák, stydět. Nejlepší Star Wars jsou prostě tyto, Abramsi, najdi koule natočit si to po svém, jinak se jdi zahrabat do písku na Tatooinii...

plakát

Godzilla (2014) 

Chápu, že se soudruzi z jůesej chtěli zavděčit všem fanouškům, co maj od koukání na původní Godzilly (teda pardon, Godjiry, Amíci dostali druhou šanci a zase to s tím jménem posrali, nepoučitelní fakt) šikmý oči a propos nasadili původní dizajn ještěrky, jenže... nápad to byl fakt retardovanej, protože to, co fungovalo před stopadesáti léty, už dneska prostě nefunguje, takže i CGI Godzilla vypadá, jako kdyby v ní byl oblečenej nějakej šikovnej neherec. Navíc, a hlavně, mě během filmu totálně sralo, že je to spíš o tom druhým mutantovi, a koho kurva zajímá nějakej přerostlej netopejr? Já chtěl vidět Godzillu! Tak co ještě sestřelíme? Aha, děj... Děj? B-) Takže takhle ne, a jestli jste si doposud mysleli, že ta Emmerichova ptákovina z osum a devadesátýho byla blbost, tak... tak máte sice pravdu, ale narozdíl od týhle zhovadilosti se aspoň nebrala vážně a navíc měla Pufa Dedyho. A nejlepší scéna? Zcela jasně ta, kterak Godzilla nablila Mutovi do tlamy, kurva, to ale musel bejt mejdan...

plakát

American Hero (2015) 

Ale jo, příběh o white trash, co má nadlidský schopnosti (a zprvu s nimi samozřejmě mrhá, aby pak mohl nastolit v jednom americkým zapadákově pořádek a klíd), mě nakonec i docela chytil. Líbí se mi, že to Nick Love natočil tak jako... 'so fuckin' what'. Určitě to není film pro žrouty soudobých komiksových sraček (čest výjimkám), žádné srdceryvné bezduché scény, se scénářem jak od houfu vymletých opic, ani žádné epic epic epic epic epic CGI scény. Tady se spíš hraje na tu sociální strunu, ale i v tomto případě velice lehce. Stephen Dorff jako Melvin (naštěstí si nevybral žádný gejský suprhírous jméno) je perfektní, týpek, co by všechny ty Wolveriny, Antmany nebo Deadpooly vysmrkl s jednou rukou v prdeli a s druhou v kokainem prohnaným rypáku B-)

plakát

Cable Guy (1996) 

Děsně nedoceněnej film, natočenej v době, kdy Jim válcoval kina crazy komediema, jako byly Maska, Ace Ventura nebo Blbý a blbější. A přestože se mi tyhle šílenosti líbí i dneska, ten zub času už je na nich přeci jen znát (anebo jsem prostě jen jednoduše zestárl a stal se ze mě suchar, spálit a zakopat, who knows). Naopak tohohle týpka od kabelovky jsem si pustil po iks letech a líbilo se mi to ještě víc, než když jsem to tenkrát viděl jako docela malej sopel. Ten film má prostě všechno- sociální přesah, poselství, nadčasovost ("V budoucnu budeme nakupovat z domova, televize, telefon a počítač budou propojený, budeme pařit s kámošem z Vietnamu"- svatá prostato! :-o), Bena Stillera v dvojroli a hlavně Jima Carreyho v jedné ze svých nejmíň typických rolí. Matt Broderick mu je pak dobrým protipólem, takovej ušlápnutej ňuňánek, i když kdyby se nalepil takovej sociopat na mě, tak z toho satelitu skáču dřív než on. Navíc Jack Black v jedné ze svých mála rolí, kde hraje normálního týpka. A to se počítá. (Jubi-lejní 1000. komentář, cowabunga, bitchees!).

plakát

Tvoje tvář má známý hlas (2016) (pořad) 

Ta nejlepší travesti show, co jsem doteď viděl (já jsem teda ještě žádnou jinou travesti show neviděl, ale to je teď vedlejší :-). Hodnotím jen podle videí na YT, úplnej díl v jednom celku bych asi nedal, ale fakt že smekám před účinkujícíma, ono naučit se tohle za tejden, tak to teda klobóček. Z toho, co jsem zatím viděl, nejlepší asi Hana Holišová jako Beyonce (i když Jackson taky dobrej) nebo ta tamta herečka jako Kristýna Aguilera. No a Rychlej od Honzy Nedvědů totálně k nerozeznání. Přesto, co jsem tady napsal, musím dodat, že... že je to vlastně stejně hrozně blbý :-) Ale jelikož se tu, koukám, odpaduje už z principu, tak tomu ty tři hvězdy jebnu, jedna je spešl pro Kohýňa :-)

plakát

Inkognito (1995) 

Není to tak vystylizovaný jako Football Factory, ani tak hollywoodsky přestřelený jako Green Street, ale o to víc realističtější. Jenže... Ta hlavní postava fízla, co se infiltruje s dalšíma floydama mezi hools nějakýho no name klubu (pardon, nerad bych se jeho fanoušků dotkl... haha, ten klub asi ani žádný fanoušky nemá), tak ta hlavní postava je hroznej asshole, byl mi protivnej hned od začátku a jak tam začal házet ty drsný držky, tak to posral úplně. Naopak Sean Pertwee jako hlavní hooligan z tej party bezmozků byl naprosto geniální a rozmlacoval půlitry od piva jen svým krutým pohledem. Líbil se mi závěr, krásně vystihl podstatu celýho filmu. A pak ještě atmosféra, kdybych nevěděl, že to natočili v pětadevadesátým, tak bych si fakt myslel, že to jsou osmdesátky jak vyšitý. Jeden z těch lepších hooligans filmů.

plakát

Tahle země není pro starý (2007) 

Tamta země není pro starý a tenhle film asi nebyl tak úplně pro mě... Což je škoda, těšil jsem se na další Tarantinovku, teda pardón, další Coenovku střihu Farga, ale tady je špatně všechno, co špatně být může, a úplně mimo kategorie je postava Javiera Bardema, která mě neskutečně srala a nebylo to jenom kvůli tomu kreténskýmu účesu. Pořád jsem doufal, že dostane jednu pěkně mezi oči, a čekal a čekal... Naopak scény s Tommy Lee Jonesem jsou jediné, které za něco stály, plus hezká tvářička Kelly Macdonald a macho Harrelson. Jinak nuda šeď šedivá, navíc mi přišlo, že se jak Brolin tak Bardem chovali neskutečně nelogicky, o tom, jak se Bardem pokaždé odnikud zjevil tam, kde zrovna potřeboval, ani nemluvím. Kreténskej konec už to tak nějak celý posílá do prdele úplně...

plakát

Liverpool FC: Champions of Europe 2005 (2005) 

Jasné, fanoušci Liverpoolu při sledování téhle sezóny zažívají orgasmus asi ještě dneska, no já na to mrkl jako fanoušek United a tudíž... oukej, tu istanbulskou noc, kdy Angláni ponížili špageťáky z Milána a otočili už ztracenej zápas, jim fakt jakože závidím, protože tohle bylo dost možná nejlepší finále Čempions Líg evr (Kecáám! Kam se to hrabe na finále z '99- United vs. Bayern, che). Plusem je samozřejmě i ten fakt, že součástí týhle hitparády byli tenkját i dva Češi- Vláďa Šmicer a Milan Baroš.