Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Thriller

Zajímavosti k filmům (390)

A Fall from Grace

A Fall from Grace (2023)

Jedná se o druhou spolupráci mezi režisérkou Jennifer Lynch a producentem Davidem Michaelsem. Poprvé se setkali u filmu Pod kontrolou (2008).

The Hard Ride

The Hard Ride (2021)

Pro společnost Talmarc Productions je The Hard Ride průlomovým filmem. Jednalo se totiž o první snímek, který prošel kinodistribucí.

Tenet

Tenet (2020)

V rozhovoru pro USA Today uvedl Robert Pattinson (Neil), že scénář si mohl přečíst pouze jednou, a to v uzamčené místnosti studia Warner Bros. Po přečtení popsal projekt jako „neskutečný“.

Tenet

Tenet (2020)

Pro indickou herečku Dimple Kapadiu (Priya) šlo o první hollywoodskou roli.

Akční park

Akční park (2018)

Původně byla do role Four Finger Annie obsazena Instagramová hvězda Ceilidh Joy Garten, ale později byla nahrazena herečkou Brigette Lundy-Paine.

Pátrání

Pátrání (2018)

Pro německou, španělskou, francouzskou, ruskou a portugalskou verzi filmu byla každá TV / telefon / počítačová obrazovka znovu vytvořena v příslušném jazyce.

Pátrání

Pátrání (2018)

Robert (Steven Michael Eich), pod svým aliasem Fish_n_Chips, tvrdí, že jeho oblíbený Pokemon je Kecleon. Ten se podobá chameleonovi a umí se maskovat. To napovídá, že se Robert pokoušel skrýt svou identitu před Margot (Michelle La).

Pátrání

Pátrání (2018)

Když David (John Cho) objeví bratrovo tričko v Margotině autě a hledá číslo prostřednictvím svých kontaktů, lze vidět, že jedním z nich je režisér filmu Aneesh Chaganty.

Akční park

Akční park (2018)

V původním Akčním parku ve Vernonu zemřelo v letech 1976–96 šest návštěvníků.

Pátrání

Pátrání (2018)

David Kim (John Cho) ve filmu pracuje ve společnosti AppEnsure, Inc. AppEnsure je skutečná společnost, která byla spoluzaložena otcem režiséra Aneeshe Chagantyho Šrí Chagantym, který tam v současnosti pracuje jako technický ředitel. Aneeshova matka, Subha Chaganty, ve firmě také pracuje jako ředitelka pobřežních operací.

Pátrání

Pátrání (2018)

Veškeré počítačové operační systémy, programy a převážně webové stránky, byly pro film znovu vytvořeny a animovány v počítači.

Pátrání

Pátrání (2018)

Během hledaní na Twitteru lze vidět slovo „catfish“ („sumec“) a je to  jméno maskota školy, kterou Margot (Michelle La) navštěvuje. Jedná se o nápovědu pro diváka, že uživatelka „@ fish_n_chips“ je sumec, což je slangový termín pro někoho na internetu, který používá falešnou fotografii, aby předstíral, že je někdo jiný.

Tři billboardy kousek za Ebbingem

Tři billboardy kousek za Ebbingem (2017)

Frances McDormand (Mildred) za film získala ocenění Screen Actors Guild za Nejlepší herečku v hlavní roli a stala se tak první herečkou, která získala v této kategorii dvě ocenění. Předtím již získala tuto cenu za snímek Fargo (1996).

Hrdinové ohně

Hrdinové ohně (2017)

Film byl natočen podle autobiografické knihy „Granite Mountain: The Firsthand Account of a Tragic Wildfire, Its Lone Survivor, and the Firefighters Who Made the Ultimate Sacrifice“, kterou napsal Brendan McDonough, jediný přeživší požáru u Yarnell Hill. Událost se stala 28. června 2013.

Reklama