Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama

Zajímavosti k filmům (144)

Avatar

Avatar (2009)

Na'vi jsou sice postavy, vytvořené v počítačích, ale jejich oblečení bylo skutečně ušito, aby měli animátoři z čeho vycházet.

Avatar

Avatar (2009)

Australský herec Sam Worthington (Jake Sully) řekl, že pro něj bylo jednoduší naučit se repliky v řeči Na'vi, než zvládnout americký přízvuk.

Avatar

Avatar (2009)

Hudební skladatel James Horner na soundtracku používá nástroje, které sám vytvořil. Neexistovaly však nikdy fyzicky, jen v počítačovém programu. Při jejich vytváření se snažil vymyslet zcela unikátní zvuky.

Avatar

Avatar (2009)

V jedné scéně je z rádia slyšet hlas Jamese Camerona. Mluví v prvním záběru, v němž je možné vidět ve vzduchu Dragon Gunship.

Banda

Banda (2019) (seriál)

Do hry „World of Tanks“ byl přidán tank T42 s názvem "Big Ride" inspirovaný seriálem a postavy ze seriálu jako posádka do tanků. Posádku Sedmičky tvoří: Homelander (Antony Starr) – velitel, Black Noir (Nathan Mitchell) – střelec, A-Train (Jessie T. Usher) – řidič, The Deep (Chace Crawford) – nabíječ. Posádku Bandy tvoří: Butcher (Karl Urban) – velitel, Frenchie (Tomer Capone) – řidič, Hughie (Jack Quaid) – střelec, Mother’s Milk (Laz Alonso) – nabíječ. Amazon ve spolupráci s „World of Tanks“ vydal na streamovací platformě Twitch také Amazon Prime balíčky inspirované seriálem s názvy "Starlight Kit" a "Queen Maeve". Balíčky obsahují postavy s vizuálem Starlight (Erin Moriarty) a Maeve (Dominique McElligott) jako velitelky tanku.

Batmetal

Batmetal (2014)

Název kapely Children of Batman je velice podobný názvu finské kapely Children of Bodom.

Batmetal

Batmetal (2014)

Kapelu Children Of Batman tvoří: Zpěv: Batman, Basa: Red Hood, Kytara: Nightwing, Bicí: Robin.

Batmetal

Batmetal (2014)

V celém klipu můžeme zahlédnout celé množství komiksových postav. Jsou mezi nimi tyto: Alfréd (komorník), Poison Ivy, Rocket Raccoon, Deadpool, Sandman, Hulk, mistr Tříska, Spider-Man, Willy Wonka, Superman, Hádankář, Joker, Aquaman, Flash, Harley Quinn, Catwoman, Power Girl, Batgirl, Wonder Woman, Invisible Woman.

Batmetal Forever

Batmetal Forever (2018)

Kapelu Children of Batman tvoří: Zpěv: Batman, Basa: Red Hood, Kytara: Nightwing, Bicí: Robin.

Batmetal Forever

Batmetal Forever (2018)

V klipu můžeme zahlédnout spoustu komiksových, ale i nekomiksových postav, např: Kompletní Želvy Ninja a April O'Neil, Reverse Flash, Dominic Toretto, Batgril, Joker, Harley Quinn, Alfréd (komorník), Harry Potter, Ron Weasley, Imothep, Ash Williams, Malá mořská víla Ariel, Mr. Freeze, James Gordon, Locika, Rick a Morty, Aquaman, z Kun-fu pandy Po a Mr. Ping a ze hry „Overwatch“ Mercy, Tracer a Mei.

Batmetal Returns

Batmetal Returns (2015)

Kapelu Children Of Batman tvoří: Zpěv: Batman, Basa: Red Hood, Kytara: Nightwing, Bicí: Robin.

Batmetal Returns

Batmetal Returns (2015)

V klipu se objeví spousta Komiksových i nekomiksových postav. např: Aquaman, Malá mořská víla Ariel, Uršula, SpongeBob SquarePants, Patrik, Sépiák, Pan Krabs, Plankton, Wolverine, Wonder Woman, Prince of Persia, Superman, Venom, Dory a Marlin Z hledá se Nemo, Joker, Mário, Hawkeye, Black Widow, Captain America, Thor, Iron Man, Power Girl, Oscar Lovec žraloků, Jigsaw, Poison Ivy, Harley Quinn, Batgirl, Mystique, Catwoman, Alfréd (komorník).

D4

D4 (2010)

Film získal na Paranoia film festivalu 2010ocenění pro nejlepší celovečerní film.

Death Note

Death Note (2017)

V Japonsku je zvyk, že vizitka se podává tak, že se drží v obou rukách a je ideálně ještě položená na peněžence. Když tedy Watari (Paul Nakauchi) podává svou vizitku tak, že ji jen tak vytáhne ze saka a jednou rukou ji podává, je to od něj velmi neuctivé.

Reklama