Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (491)

plakát

Útěk z New Yorku (1981) 

Vítejte v New Yorku, nabízíme luxusní ubytování v centru města na Manhattanu. Již od roku 1988 tato skvostná čtvrť láká širokou klientelu vrahů, násilníků, recidivistů, deviantů a dalších úchylů. V současné době (rok 1997) nabízíme dvou, tří, čtyř ale i padesátilůžkové pokoje s ohněm a klimatizací. Jelikož se vévodovi podařilo zajmout prezidenta imperialistického rasistického policejního státu, chystáme se postupně pokoje dovybavit telefonem s hlasovou schránkou, minibarem, trezorem a satelitní televizí. Prostorné mramorové koupelny v brzké době obohatíme o hydromasážní vany, separátní sprchové kouty, beauty zrcadla a vysoušeče vlasů. Součástí doživotního pobytu je polopenze nebo plná penze. Kvalitní stravování v některých z mnoha restaurací zajišťuje klan smrťáků. Specialitou šéfkuchaře je polévka z jater a ledvin. Druhý chod se skládá z libovolného lidského údu připravovaného jen na tom nejkvalitnějším uhlí. V komplexu se také nachází Wellness centrum, kde vyškolení odborníci nabízejí thajské masáže, relaxační koupele a zábaly. Dále nabízíme lunapark plný vyhladovělých bláznů, majících chuť na vaše maso. Proto Vám při vstupu zapůjčíme odstřelovačku a koktejl Molotov. Na své si ale také přijdou milovníci pravého krvavého sportu. Naše aréna boxu nabízí boj na život a na smrt, vítěz získává kýtu z poraženého soupeře. Milovníci umění mohou navštívit přehlídku lidových tanců. Zaručujeme, že Manhattan je Mekkou nevšední atmosféry a nikdy nekončící zábavy. Rozvoz po celém komplexu zajišťuje praštěný taxikář Béda, a když budete hodní, pustí i autorádio.

plakát

Akta X: Chci uvěřit (2008) 

Docela slušná kriminálka s lehce hororovou atmosférou. Ale ne Akta X, která mám nejraději. Případ novodobého Frankensteina byl napínavý, ale ne záhadný. Pedofilní kněz, který má vidiny a jednou si krvavě zapláče, mě skutečně neuspokojí. To, co je pro Akta X typické, tu prostě nenajdete. Případy spadající do Akt X jsou nejlepší, když jsou mysteriózní, paranormální. Každopádně bylo fajn ty dva vidět znovu spolu.

plakát

Megamysl (2010) 

V souboji ultra padouchů u mě vyhrává Despicable me. I když pravda, byl jsem velmi překvapený hudebním doprovodem. Takové rockové pecky jsem snad v žádném jiném animáku ještě neslyšel.

plakát

Číslo 9 (2009) 

Život musí pokračovat..

plakát

Černá labuť (2010) 

Balet je bílý, balet je křehký, balet je ušlechtilý, balet je krásný. Tak to ani omylem!! V Černé labuti je balet ošklivý, zlý a temný. Dokonce i ve chvíli, kdy se Nině splní její sen. Depresivní atmosféra ani na okamžik nezmizí.

plakát

Tamara Drewe (2010) 

Tamara se po letech rozhodla vrátit na svou rodnou hroudu. Do vesnice vtrhne ve velkém stylu a svýma šortkama rozhodí sandál zahradníkovi, zpěvákovi indie-rockové kapely a úspěšnému promiskuitnímu spisovateli. Dokonce i některé ženy zaznamenají její přítomnost. A právě ty nejmladší postupně rozpoutají kolotoč událostí, které Tamaře poněkud zpřehází původní záměr, se kterým sem přijela. Prodej statku se záhy rozplyne jako pára nad hrncem. Já to pořád říkám, že nechávat klíč od dveří pod rohožkou nebo květináčem je chyba. Když oni to ty venkované tak rádi dělají.

plakát

Mikulášovy patálie (2009) 

Mikulášovy patálie patří mezi oblíbené knížky mého dětství. Jako malý jsem s Mikulášem strávil mnoho příjemných chvil. U filmu jsem se ponořil do vzpomínek a opět se skvěle bavil. Postavy typově seděly na výbornou, především pan Polívka, ehm Dubon a Kryšpín. Scénáristi dali do kupy jednotlivé střípky z Goscinyho dobrodružství a poslepovali milý, nenáročný a přirozeně vtipný příběh nekonečných patálií jednoho malého chlapce a jeho kamarádů. Nicméně mi bylo líto, že si scénáristi nenašli čas do příběhu zakomponovat fotbalový zápas. Myslím si, že právě fotbalový zápas by mohl být velmi dobrým námětem pro případné pokračování. Mimojiné bych rád viděl návštěvu u Celestýna nebo Džosefa. Také je možné, že Mikuláš pojede na prázdniny. Stále je z čeho čerpat.

plakát

Alles Gute (2009) (seriál) 

Maximálně poučná a exkluzivní je lekce č. 5 Otázky Václava Hlodavce. Zajímavé jsou ještě lekce Protektor a Liebe am Internet. Himl Herr Gott zbytek vyúky německého jazyka je ale naprosto průměrný.

plakát

Česká soda (1993) (seriál) 

Velmi populární komediální pořad, který se v leččem podobá Monthy Pythonům. Nejeden skeč v podstatě zlidověl. Ve své době šokujcí a odzbrojující. V našich luzích a hájích nenahraditelný skvost české televizní satiry. Tele, Tele je slabý a patetický odvar, zastíněný božským světlem sodovky. Zprávy s Petrem Čtvrtníčkem jsou šťavnaté, Karl und Egon nezapomenutelní, reklamy legendární. (Tvor, Mečjar, Fernet, Servil, Calgon a mnohé další)

plakát

Moon (2009) 

To jako až si vyčerpáme energetické suroviny na naší rodné hroudě, tak budeme prznit naši jedinou přirozenou družici. Já měl dojem, že se začnou využívat alternativní zdroje energie. Ale podle všeho je lidstvo skutečně nenapravitelné, luno, těš se tedy. Moon je naplněn mrazivou atmosférou a hrátky s klonováním, další to možný neduh budoucnosti. Jsem přesvědčený o tom, že by se našel dostatek neklonových jedinců, kteří by proti tříhvězdičkovém pobytu s epésním výhledem na modrou planetu, či úchvatně hvězdnou oblohu nic neměli. Věřím, že příjemnou společností robota Gertyho, by taky spoustu lidí nepohrdlo. Tak na klonování zapomeňte vy genová chásko. Nepotřebuju aby se tu prohánělo několik mých pochybných kopii..to potěš koště.