Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (2 838)

plakát

Zlá krev - Capote vs. labutě (2024) (série) 

Oproti první sérii to byla dost slabota. Sérii Davis vs. Crawford jsem viděla už třikrát, až tak se mi to líbilo. Ale tohle bylo zdlouhavé a znuděné. Capote není dostatečně zajímavá postava, aby dokázala zaujmout, i když musím říct, že Hollander ho zahrál naprosto bezkonkurenčně.

plakát

Boj o moc - Série 1 (2018) (série) 

První seznámení se seriálem proběhlo skvěle. Nejdřív jsem se trochu bála, že mě to nebude bavit, ale nakonec je to takový Shameless akorát v bohaté rodině. Každý vyvede něco nového a tím se vše dokáže totálně posrat.

plakát

Trainspotting (1996) 

Tohle byl bizár. Ale hodně povedený bizár. Ta scéna se záchodem byla fuj, ale velmi působivá. Povedený scénář a skvělé herecké výkony. Bavilo mě to. Místy mi to přišlo možná až moc uspěchané, ale celkově se mi to líbilo.

plakát

Kosmonaut z Čech (2024) 

Neviděla jsem trailer, nevěděla jsem o čem to je, ale lákal mě Sandler a příběh vyprávějící o fiktivním českém astronautovi. Asi chápu, co se tím Kalfař snažil říct, je to dost filozofické a hluboké. Ale tomu filmu dost škodí to pomalé tempo. Sandler to zvládá skvěle, musím říct, že to je jeho doposud asi nejlepší vážná role, ve které jsem ho viděla.

plakát

Duna: Část druhá (2024) 

Byla jsem v tom kině naprosto unešená. Bavila mě každá minuta a to se mi už dlouho nestalo. Vizuálně je to naprosto geniální. Je to napínavé, romantické a Austin Butler? Wow. Nepoznala bych ho. Jediná malinká věc, co bych vytkla je to, že vyloženě nevěřím té chemii mezi Zendayou a Timothéém. Nějak mi to tam nesedí. Ale jinak po dlouhé době plný počet hvězd a zasloužený.

plakát

Dr. Death - Season 1 (2021) (série) 

Asi jsem od toho čekala daleko více. Trailer mě hodně nalákal na napínavou podívanou. Navíc jsem si o tom vůbec nic nečetla, abych si nezkazila dojem ze seriálu. Ale nevím, přišlo mi to zdlouhavé, některé díly až moc nudné. Joshua je v hlavní postavě dokonalý. Byla to perfektní volba. Sociopata s prázdným pohledem hraje naprosto skvěle. Ale jako celek to moc nefunguje, spíše nudí. Není to ani moc napínavé a celkově se ani moc nevcítíte do kůže pacientů, takže i emoce nic moc.

plakát

Nimona (2023) 

Tohle bylo docela překvapení. Je to vtipné, napínavé a dobrodružné. Moc jsem se bavila, i když zápletka je dost průhledná a vyloženě nic, co jsme neviděli. Animace je ale skvělá.

plakát

Mr. & Mrs. Smith (2024) (seriál) 

Pokud by byla druhá série, nevadilo by mi to. Není to vyloženě špatné, má to svoje plusy i mínusy. Docela se mi i líbí dvojice Golver a Erskine, každopádně pokud to získá druhou sérii, mohlo by se to věnovat spíš té akci a samotné než konverzacím, to jim moc nejde.

plakát

Jeden gól (2023) 

Všude jsem četla, že se jedná o novodobé Kokosy na sněhu. Jenže Kokosy na sněhu je ikonický film a navíc film z mého dětství, takže jsem měla vysoká očekávání a nakonec jsem spíš zklamaná. Mám ráda Taiky humor, párkrát jsem se vážně zasmála od srdce, ale jinak je to celkem takový nemastný a neslaný film. Prostě si tak proplouvá, ale vyloženě to nic nedá.

plakát

Sněžné bratrstvo (2023) 

Tak tohle jsem si k mému překvapení hodně užila. Moc jsem od toho nečekala a trochu jsem se bála 144 minut, ale nakonec jsem to zvládla na jeden zátah a nemohla jsem se od toho odpoutat. Je to ten typ filmu, který ve vás vzbudí spoustu otázek a pochybností, jestli byste na jejich místě udělali to stejné nebo se zachovali jinak. Je to surové, napínavé a dramatické. Ráda se k tomuhle filmu ještě vrátím.