Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (2 838)

plakát

American Crime Story - Impeachment (2021) (série) 

Za mě zatím nejslabší ze všech tří sérií American Crime Story. Herecky to bylo skvělé zahrané. Beanie v roli Monicy mě překvapila. Líbil se mi Clive v roli Billa. Sarah mi fakt lezla na nervy, takže její ztvárnění bylo dokonalé. První polovina se malinko víc vlekla než bylo nutné, ta druhá už utíkala lépe, ale i tak si nemyslím, že by do American Crime Story patřil tenhle příběh. Já chci vraždy...

plakát

Space Jam: Nový začátek (2021) 

Miluju původní verzi z 90. let. Michael Jordan nebyl dobrý herec, ale byl zatraceně lepší než LeBron James. Od LeBrona mi to přišlo až moc křečovitě, nahrané, vůbec to nebylo přirozené. Jordan taky nic moc, ale měla jsem z něho daleko lepší pocit. Ráda jsem parťáky z Looney Tunes znovu viděla, ale pokud by filmaři nepřišli na nic originálního, tak už by se znovu vracet nemuseli. I tohle mi přišla jako velká ztráta času. Příběh neoriginální, zdlouhavý a opakující se.

plakát

Bodyguard (2018) (seriál) 

Dokonalý seriál. Jak jsem se mohla bát, že mě to nebude bavit! Jsem nadšená, že mě do toho přítel přemluvil, jinak bych se k seriálu vůbec nedostala nebo možná ano, ale za hodně dlouhou dobu. U takových seriálů/filmů bych si přála mít v hlavě nějaké tlačítko, abych vše zapomněla a mohla si ten zažitek vychutnat znovu s těmi emocemi. Fakt parádní, gradující a napínavý příběh.

plakát

Ulička přízraků (2021) 

Asi jsem od toho očekávala něco daleko víc. Lákalo mě obsazení, lákala mě atmosféra a samozřejmě režie Guillerma del Tora, ale celkově jsem z toho spíše zklamaná. Hodně se to vleklo, nějaká menší gradace tam byla, ale že bych z toho byla nějak šokovaná, napnutá, to se říct nedá. Technicky a vizuálně je to naprosto dokonalé, příběhově tolik ne.

plakát

Jak jsem poznala tvého otce - Série 1 (2022) (série) 

Neviděla bych to tak černě. Čekala jsem to daleko horší a nakonec to nebylo tak zlé. Osobně mám nejraději postavu Charlieho, jeho scény mi přijdou nejvtipnější a i jako postava mi je nejsympatičtější. Uvidíme, co nám přinese další série. Věřím, že své diváky si to najde, naše generace "vyrostla" na HYMIM, tahle generace bude mít HIMYF a věřím, že s tím budou spokojení.

plakát

The To Do List (2013) 

Takové Holky to chtěj taky po americku. Sem tam to vtipné bylo, bohužel to má ten typ humoru, který já osobně nemusím a nevyhledávám. Nerada se při sledování filmu cítím trapně a tohle je na tyhle pocity doslova dělané.

plakát

Čtyři dobré dny (2020) 

Velmi povedený film, kterému skvěle excelovala Mila Kunis, škoda, že nezískala alespoň jednu nominaci, protože tahle role jí byla ušitá na tělo a věřila jsem jí naprosto všechno. Skvěle jí sekundovala Glenn Close, ale musím říct, že Mila byla prostě lepší. Film jako celek nebyl špatný, líbil se mi, jen ten konec mohl být daleko lepší.

plakát

Obsluhoval jsem anglického krále (2006) 

Knihy od Bohumila Hrabala mi jsou hodně vzdálené a nikdy si ke mě nenašli cestu. Naopak filmová zpracování Jiřího Menzela mám velmi v oblibě. Obsluhoval jsem anglického krále je velmi povedená válečná satira se skvělým Kaiserem v hlavní roli. Užívala jsem si tu atmosféru a ten humor. Možná tomu Hrabalovi dám ještě v knihách šanci, třeba mu nakonec přijdu na chuť.

plakát

Úžasná paní Maiselová - Série 4 (2022) (série) 

První polovina série velmi slabá, pomalejší a méně vtipná. Rozjelo se to až od pátého dílu, kdy mě to opravdu začalo bavit a příběh se konečně začal někam posouvat. Jinak je to docela slabší série skoro o ničem. Příběh se nikam moc neposunul a bojím se že závěrečná pátá série bude kvůli tomu až moc uspěchaná.

plakát

Free Guy: Hra na hrdinu (2021) 

Přemýšlela jsem jestli dát čtyři nebo tři. Nejraději bych dala tři a půl, ale tahle možnost není, proto jsem se přiklonila k nižšímu hodnocení. Věřím, že díky úspěchu, který film vyvolal bude pokračování, takže na základě toho, pak hodnocení když tak změním. Líbilo se mi ten mix známých filmů, kterým je inspirovaný Truman Show a Ready Player One. Bavilo mě to, zasmála jsem se. Je to příjemný pohodový film. V paměti mi utkvěje nejvíce závěrečná bojová scéna s Dudeem s prvky SW a Marvel, to pobavilo hodně.