Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Krátkometrážní

Recenze (757)

plakát

Single Lady (2017) (seriál) 

Plodková je pro roli Sabiny jako stvořená. Některé díly jsou dost povedené, jiné podprůměrné, ale jako celek mě to bavilo a klidně bych uvítal i další díly.

plakát

Vyšehrad (2016) (seriál) 

Prvních pár dílů mě pobavilo, zbytek byl katastrofální. Kdyby zůstalo dílů jen 5, tak by to bylo mnohem lepší.

plakát

Lék na život (2016) 

Herecky sice obstojné, ale na mě až moc dlouhé a čekal jsem větší originalitu. Dane DeHaan je ale opět fajn.

plakát

The Northlander (2016) 

Takový lepší televizní film, nic světoborného.

plakát

I dva jsou rodina (2016) 

Trailer prozradil tolik, že v podstatě stačí vidět konec filmu. Škoda, že jsem ten trailer viděl, jinak bych si film užil mnohem více. Jinak fajn drama se sympatickým obsazením a alespoň ten konec mě trochu překvapil.

plakát

Ex-Lady (1933) 

Díky tomuto filmu jsem zjistil, že existovala jakási éra "pre-code" filmů a to bylo tak nejzajímavější na tomto filmu, jinak Bette ještě celkem nevýrazná a příběh obyčejný. Je fajn vidět ji v začátcích, ale to je asi všechno.

plakát

Plná kapsa zázraků (1961) 

V podstatě taková pohádka, kde jsem si naprosto užíval Bette Davis jako žebračku. Ona má prostě svoje kouzlo, ať už hraje cokoli. Jediným mínusem je stopáž, jinak moc fajn pohodovka.

plakát

Circle: Uzavřený kruh (2017) 

I když se jedná spíše o béčkový film a rozhodně mohl být natočen líp, mně to nevadilo, protože jsem přesně to očekával. Je tam pár věcí, co se mi nelíbilo, ale jinak mi nakonec nevadilo, že jsem na něm byl v kině. Příběh mě vtáhl natolik, že jsem se nenudil a Emma s Tomem mě bavili. Za mě tak 70 %.

plakát

Drsná země (1984) 

Country je jedním z filmů z tohoto období, které zpracovávaly podobné téma. Drama, které popisuje drsné podmínky farmářů. Bohužel si myslím, že na tento film brzy zapomenu a jediné, co vyčnívalo, byl výkon Jessicy Lange.

plakát

Proč? 13x proto (2017) (seriál) 

Co napsat ke 13 Reasons Why? Já ani nevím. Tohle bude vždycky jeden z mých nejoblíbenějších seriálů vůbec. Nic mě tak dlouho nedostalo, nedojalo, nedeprimovalo. Herci jsou úžasní, postavy výborně napsané a já na ně budu ještě dlouho vzpomínat.