Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (1 937)

plakát

Black Widow (2021) 

Tak Black Wi(n)dow, nebo chcete-li Černá vdova za mnou a co říci? Za mě asi nejslabší marvelovka. Asi dvě luxusní akční scény (Hned ta úvodní a pak záchrana Alexeie z ruského vězení - na imdb mu říkají gulag, no amíci prostě), zbytek už byl šíleně přepálený...ať už digitalizací (chvílema jsem myslel, že sleduju videohru - honička po městě, digi strimy apod.) nebo tím, že Natasha přežila, co by nedal ani Chuck Norris. Plus pousta patosu a chvilkama díry v logice....ze stran hrdinů i záporáků. Ale jako doplněk univerza to celkem funguje. Jo a David Harbour si svoji roli Red Guardiana festovně užívá - talpvej opak šerifa Hoppera :-D. 60 procent.

plakát

Prodej (1971) (TV film) 

Kdo chce vidět polonahou Ninu Popelíkovou, prosím,...., já si tu absurditu dost užíval. :-D

plakát

Holubník (1979) (TV film) 

Já tyhle televizní záležitosti miluju. Opět všichni podávají uvěřitelné výkony a to včetně mladých.

plakát

Záhada na sobotní dopoledne (1983) (TV film) 

Jo, tak tohle byla špička. Kdybych to viděl jako kluk, tak by to bylo ještě lepší...přesně takhle jsme u nás v bytovce s kamarádama blbli. A všichni zúčastnění herci hrají naprosto uvěřitelně své figurky. A těch hlášek, co tam padají...ať už z úst Janžurové, Cízlera a dalších. :-D

plakát

Babička se zbláznila (1982) (TV film) 

Galatíková ve své typické televizní roli, ale ona to prostě uhraje. :-D Jen já bych je tam všechny zfackoval na hromadu.

plakát

Kinkongova smrt (1987) (TV film) 

Takoví rozzlobení muži po československu, aneb jak jeden dědek umí jinejm vykecat díru do hlavy. :-D Nejlepší hláška Oldřicha Vlacha "Chci zabít tady dědka, tak si jdu pro povolení." :-D

plakát

Ahoj sídliště (1987) (seriál) 

Že Filip Blažek hrál už jako jsem netušil. Co je ovšem nejzajímavější, tak použitá hudba...skladatel Milan Svoboda. jedná se o naprosto totožnou hudbu jako k tv filmu Plivník z roku 1990 (zde uvedena jen hudební režie.....Jiří Svoboda.)