Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Horor

Obsahy (412)

Boj o ředitelnu - Dali nám zabrat

Boj o ředitelnu - Dali nám zabrat (2016) (epizoda)

Blíží se souboj škol North Jackson a Percival v americkém fotbalu, týden před zápasem se studenti obou institucí snaží zesměšnit znepřátelenou školu za jakoukoli cenu včetně ničení majetku. To přináší vítanou šanci dvojici záškodníků, aby oslabili pozici ředitelky. Neal se dostává do složité situace, rád by uškodil Belindě Brown, ale dokáže to i za tu cenu, že by uškodil škole?

Boj o ředitelnu - Gin

Boj o ředitelnu - Gin (2016) (epizoda)

Škola se chystá na zimní koncert, všichni se těší, ale ukazuje se, že někteří potenciální účinkující jsou poněkud přemotivovaní. Neal nejprve diváka poučí o různém využití školního autobusu a následně je konfrontován se skutečnostmi, které není schopen unést. Celou epizodou se jako červená nit vine hrozba alkoholu a v temných zákoutích číhá mocný gin...

Boj o ředitelnu - Kniha dobra

Boj o ředitelnu - Kniha dobra (2016) (epizoda)

Ve škole probíhá učitelský den, což znamená, že pokud nejste učitel, nemáte ve škole co dělat. Výjimku z tohoto pravidla představují jen synové ředitelky, jejichž hlídáním je za trest pověřen Lee. Nealův vztah k Amandě nabírá zvláštní kurz a stejně tak i celá epizoda. Divákovi se dostane důkazu, že motokros je tvrdý sport.

Boj o ředitelnu - Konečná

Boj o ředitelnu - Konečná (2016) (epizoda)

Závěrečná epizoda první řady navazuje přesně tam, kde osmý díl skončil. Divák se dočká kriminálních aktivit, romantických momentů, stmelování rodin, ale i nečekaného vývoje děje a mezilidských vztahů.

Boj o ředitelnu - Kruhy

Boj o ředitelnu - Kruhy (2016) (epizoda)

Pátá epizoda přináší detailnější pohled do Leeova rodinného života i sousedského soužití. Ředitelka vystavuje Nealovu nervovou soustavu enormnímu náporu, když mu zakáže všechno to, co má na své práci rád, a nechá ho provádět s žáky jakousi terapii. Všechny události Neala a Leeho nečekaně sbližují.

Boj o ředitelnu - Série 1

Boj o ředitelnu - Série 1 (2016) (série)

První řada seriálu přivádí diváka na střední školu North Jackson, jejíž ředitel právě odchází z funkce, aby zanechal školu v rukou svých dvou zástupců, Oba se, bohužel, navzájem nesnášejí, oba mají zájem o místo ředitele a jak se postupně ukazuje, jsou oba rozhodnuti jít nekompromisně za svým cílem.

Boj o ředitelnu - Výlet

Boj o ředitelnu - Výlet (2016) (epizoda)

Veškeré aktivity spojenecké dvojice vůči ředitelce Belindě Brown musí jít stranou, protože se Neal vnutil jako disciplinární dohled na výlet studentů historie, aby mohl být v blízkosti Amandy. Vzhledem k tomu, že ho Lee vybavil detailními informacemi o objektu jeho zájmu, nemůže Neal ve své misi neuspět...

Boj o ředitelnu - Věrný oř

Boj o ředitelnu - Věrný oř (2016) (epizoda)

Ve druhé epizodě oba úhlavní nepřátelé upevňují své spojenectví proti nové ředitelce Belindě Brown (Kimberly Hebert Gregory), jeden z jejich plánů se zvrhává v ničivou smršť. Vychází najevo, že Neala přitahuje jeho kolegyně Amanda Snodgrass (Georgia King). Neala i Leeho znervózňuje přítomnost tajemného Blythe Sasona (Danny Boushebel).

Boj o ředitelnu - Základy vzdělávání

Boj o ředitelnu - Základy vzdělávání (2016) (epizoda)

V šesté epizodě uvádějí Neal a Lee do pohybu rafinovaný plán se zmizelými učebnicemi, který má ředitelku postavit proti oblíbené pedagožce. Amanda musí řešit krizi ve vztahu s učitelem dějepisu, což ji kupodivu přivede k tomu, že začne učit Neala základy motokrosu, kterému se nově věnuje jeho dcera pod vedením svého otčíma.

Dirk Gently's Holistic Detective Agency - Fans of Wet Circles

Dirk Gently's Holistic Detective Agency - Fans of Wet Circles (2017) (epizoda)

Todd s Farah se konečně dočkají vytouženého setkání, jeho okolnosti jsou samozřejmě absolutně vzdálené všemu obvyklému. Před Dirkem se začínají pozvolna rýsovat kontury jeho nového případu, navíc nalezne nečekané pochopení u šerifa Sherlocka Hobbse. Suzie Boreton stojí před novými možnostmi a Amanda využívá svých vizí k pátrání po jádru své skupiny. Hugo Friedkin nestačí běhu událostí a povolává tajemného pana Priesta.

Dirk Gently's Holistic Detective Agency - Fix Everything

Dirk Gently's Holistic Detective Agency - Fix Everything (2016) (epizoda)

Detektiv Estevez (Neil Brown Jr.) podezírá svého nadřízeného, že spolupracuje s organizací, která stojí za Zimmerfieldovou smrtí. Todd a Farah si navzájem objasní průběh nedávných událostí. Bart konečně nachází Dirka Gentlyho a překvapivě je ze setkání překvapena více než Dirk sám. Ještě většího překvapení se Bart dočká poté, co se na scéně objeví Farah. Potom, co Todd sdělí Amandě pravdu o své minulosti, navštíví ho Estevez, kterému se dostane mnohých odpovědí, následně se spustí smršť událostí zahrnující Esteveze, Todda, Amandu, Lydii, Eda (Christian Bako), Freda (Jeremy Jones) a projekt Inkubus. Dirk a Todd sestaví ztracený přístroj a vše se vyjasní a zároveň zkomplikuje.

Dirk Gently's Holistic Detective Agency - Girl Power

Dirk Gently's Holistic Detective Agency - Girl Power (2017) (epizoda)

Divák se konečně dozvídá něco o lodi na poli. Suzie ztrácí trpělivost se Scottem a frustrovaný Hugo Friedkin se rozhodne vložit důvěru do Kena, jehož životní podmínky se rázem mění k lepšímu. Bergsberg se po dlouhé noci probouzí do těžkého rána a Amanda se ve Wendimoor učí ovládat své schopnosti. Pan Priest nachází díky Kenovu nápadu Dirkovu skupinu a návštěva u hospitalizovaného Arnolda nemá zrovna typický průběh.

Dirk Gently's Holistic Detective Agency - Horizons

Dirk Gently's Holistic Detective Agency - Horizons (2016) (epizoda)

V první epizodě se seznámíme s postavou hlavního hrdiny Todda Brotzmana (Elijah Wood), který žije svůj průměrný respektive lehce podprůměrný život hotelového poslíčka, řeší problémy s nájmem a děsivá událost, jež se odehraje na jeho pracovišti, ho připraví o práci. V rychlém sledu do jeho života zasáhne detektiv Zimmerfield (Richard Schiff) z oddělení pohřešovaných osob i se svým pohyblivým obočím a hlavně holistický detektiv Dirk Gently (Samuel Barnett), jemuž se v patách valí množství bizarních událostí.

Dirk Gently's Holistic Detective Agency - Little Guy, Black Hair

Dirk Gently's Holistic Detective Agency - Little Guy, Black Hair (2017) (epizoda)

Ken už prakticky řídí Black Wing a snaží se Hugovi vysvětlit podstatu projektu Lamia. Todd s Amandou znovu upadnou do zajetí a zdá se, že tentokrát je situace vážnější. Farah s Tinou si popovídají s Kouzelníkem a zacvičí si s Bobem. Dirk doslova narazí na Rowdy 3 a nečekaně se dostane do čela záchranné výpravy. Tina zatím dokáže od Boba získat důležité informace a situace ve Wendimoor se znovu zkomplikuje.

Dirk Gently's Holistic Detective Agency - Lost & Found

Dirk Gently's Holistic Detective Agency - Lost & Found (2016) (epizoda)

Ve druhé epizodě se Todd díky loterii stává asistentem Dirka Gentlyho. Ken se stále nachází v mimořádně nepříjemné situaci a seznamujeme se s Toddovou sestrou Amandou (Hannah Marks) a její psychickou poruchou. Farah Black (Jade Eshete) zjišťuje, kdo stojí za jejím uvězněním. Situace se vyostřuje, když Todd a Dirk vnikají do domu, v němž je držena Lydia (Alison Thornton), a zmocní se psa, což vyústí v noční předávku na mostě, která se nečekaně zvrtne.

Dirk Gently's Holistic Detective Agency - Nice Jacket

Dirk Gently's Holistic Detective Agency - Nice Jacket (2017) (epizoda)

Členové šerifova úřadu přicházejí k vědomí, Dirk pátrá v Black Wing po projektu Moloch a setká se s Monou. Ve Wendimoor si Suzie poradí s Rowdy 3, vyřadí Amandu a střetne se s Toddem, zatímco v Black Wing začíná spolupracovat velmi nesourodá trojice. Vše směřuje ke konečnému rozhodnutí a ztráty narůstají.

Dirk Gently's Holistic Detective Agency - Season 1

Dirk Gently's Holistic Detective Agency - Season 1 (2016) (série)

První řada seriálu je pravděpodobně pro diváka, který nikdy nečetl knihy Douglase Adamse, zmatenou směsicí událostí, kdežto pro diváka, který je s Adamsovou tvorbou obeznámen, je seriál fantasticky zmatenou směsicí událostí. První série přináší obrovské množství akce, napětí, humoru, cestování v čase a zvláštních schopností na pozadí netypického vyšetřování podivného zmizení mladé dívky.

Dirk Gently's Holistic Detective Agency - Season 2

Dirk Gently's Holistic Detective Agency - Season 2 (2017) (série)

Hrdinové první série se vracejí, aby se věnovali novému případu. Dříve, než si Dirka Gentlyho nějaký případ vybere, musí všichni řešit potíže, které jim působí Hugo Friedkin v čele Black Wing, sekce tajné služby. Události brzy nabírají tempo kvůli propojení dvou diametrálně odlišných světů a před Dirkem stojí téměř neřešitelný úkol...

Reklama