Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (248)

plakát

Neopouštěj mě (2010) 

Veruže veľmi emocionálny film, a dokonca aj ten kostlivec sa tam dal zniesť. Alternatíva k filmu ostrov. Budúcnosť skrátka nemusí byť ružová ako si ju plánujeme.

plakát

Kůže, kterou nosím (2011) 

Almodóvar, Almodóvar, tvoje filmy sú ako droga, samé príjemné pocity, skvelé zážitky, ale to čakanie na ďalší, je ako absťák. Tento film sa ti opäť vydaril. Vynikajúci soundtrack a strhujúci príbeh o šialenstve, vášni a pomste.

plakát

Požáry (2010) 

Predvídateľný, ale nemenej šokujúci zvrat len vyšperkoval fantastický film.

plakát

Green Lantern (2011) 

Napokon nie až také zlé ako som čakal. Ryan Reynolds si zachoval charizmu aj v zelenom digitálnom latexe a povinná fena nedostala príliš priestoru zažiariť.

plakát

Mami, ožeň mě (2011) (pořad) 

E-E-E-Erika je hviezda z ľudu. Farmár v ružovom balení a rovnako vtipný, Romaaaan :)

plakát

Hoď svišťom (2011) (seriál) 

Zasa prehnane dlhé s polovicou stopáže docela vtipnou a polovicou nudnej hlušiny. Skrátiť, radikálne a nevymýšľať trápne catch frázy, už len tu titulný hoď svišťom. Veď to nikto normálny nikdy nepoužije.

plakát

Zita na krku (2011) (seriál) 

Snaha je, a občas sa aj naozaj vtipná hláška objaví, stále je to však dosť slabé. Iveta v podaní Fialovej stojí za to, ale toho Michala Davida neodpustím.

plakát

Šéfové na zabití (2011) 

Výborná komédia, Spacey, Aniston, Farrell v úlohe šéfov sú neskutočne "roztomilí" Síce trochu prehnaná premisa, ale o to lepšia zábava.

plakát

Panna nebo orel (2010) 

Scéna s darčekovou kartou "pocket full of sunshine je skrátka legendárna a Emma Stone definitívne jedna z najsympatickejších herečiek svojej generácie.

plakát

Doktorka z Dixie (2011) (seriál) 

Moja slabosť pre americký juh (alebo malomestá všeobecne) je zatiaľ spokojná. Rodinný seriál nemám túto sezónu merku žiadny, takže tento zatiaľ teší. UPDATE: Čoraz lepšie a lepšie, len nech si už Zoe konečne uvedomí, že Wade je pre ňu najlepší.