Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po osmi měsících příběh dvou hráčů se smrtí, doktorů Westa a Caina, pokračuje v Peru, kde právě končí svůj pobyt jako dobrovolní medici v občanské válce. Právě zde našli klíčový prvek pro experimenty s podstatou života a smrti. Následně se oba vrací zpět do Miskatonické nemocnice, kde je začne pronásledovat policie. Její zásah bude ale téměř minimální a doktoři West a Cain opět rozjedou své pokusy nejen se samotnými mrtvými, ale pustí se i do složitějších experimentů. V tomto díle jim bude svou brutální zvrhlostí konkurovat doktor Hill. (A.L.E.S.)

(více)

Recenze (102)

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Co tohle kurva mělo bejt? To bylo pokračování na Re Animatora nebo parodie na Frankensteina? Nemužu uvěřit vlastním očím jak byl první díl zábavnej, tak tohle se už topí v naprostých hovnech.. neskutečně splácanej paskvilovej odvar.. kterej jediný co přinese "zajimavýho" je oko na prstech, pes s lidskou rukou a hlava s netopýříma křídlama.. zajímavé menu jak v činské restaurace.. ale ne díky. Některé náměty stačí vidět pouze v jednom filmu, a nebo ve dvou ale ten druhej musí být aspon kurva lepši a ne takováhle nudná, nezáživná shitka. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tomuto dílu celkem ublížil fakt, že se zde ve velké míře sázelo spíše na pobavení diváka, než jeho vystrašení. Komické prvky zde převažují nad svými hororovými kolegy a občas to až nehorázně zavánělo trapností. Combs byl opět skvělý, občas se zde i přitvrdilo co se zajímavých scén týče, ale zážitek mi kazili některé momenty viz létající hlava atd…Doktor West je zde ještě úchylnější a morbidnější než před tím, což bylo určitě dobře. Je celkem škoda, že si s tím Yuzna ještě více nevyhrál a nevychytal všechny mouchy. 60% ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Druhý díl Frankensteinovské téma rozpitval (a to doslovně) ještě mnohem více. Jeffrey Combs už perlí na plné obrátky a dělá si co se mu jen zlíbí. Jeho pokusy již začínají být opravdu řádně zvrhlé. Trošku mi vadil samotný konec odehrávající se v hrobce, tady už opravdu začala řádit psychopatie :) V první hodině hodně solidní biják. 60% ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Krvavější, úchylnější a béčkovější než první díl - jedním slovem lepší. Od minule přibyla větší dávka akce, humoru a frankensteinovské zvrhlosti, posledních 15 minut je splatter zábava jak má být. Herbert West je geniální postava, Jeffrey Combs ostatní herce opět o kus převyšuje a jakmile se objeví na scéně, úroveň (zábavnost) letí strmě vzhůru. A protože se objevuje téměř neustále, nadprůměrnému hodnocení se nevyhnu. ()

Claw 

všechny recenze uživatele

Osobně nemám trilogii "Re-Animátora" moc v lásce. Jednička mě z dnešního pohledu už vůbec nebaví a nudí. Trojka mi připadá absurdní s ubohým a trapným humorem. Dnes jsem se rozhodl podívat na druhý díl, abych zjistil, jestli na něm zub času zapracoval stejně intenzivně jako na dílu prvním. A byl jsem neuvěřitelně mile překvapen. "Nevěsta" je za mě naprostý vrchol splatteru, kde od začátku do konce funguje naprosto vše. Akčnost, excelentní herecké výkony většiny postav, zejména West je naprosto dokonalý, spousta humoru, který díky bohu výborně funguje a do toho navrch neuvěřitelná plejáda gore efektů, opravdová přehlídka a lahůdka, stará dobrá ruční práce, hektolitry krve, ruce, nohy, oživlé mrtvoly nebo jejich části. Navíc perfektní prostředí, ve kterém se film odehrává, výborná výtvarná stránka, každý kamerový záběr má co nabídnout. Grandiózní závěr filmu. Prostě absolutní špička v splatterovém žánru... /90% + FILM ROKU/ ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • Film bol zakázaný v Singapure. (Paldiny)
  • Když jde v jedné scéně slyšet hluk z laboratoře, Dr.West řekne, že zvuk nejspíše dělají krysy ve zdi ("probably rats in the wall"). Jedna se o narážku na povídku H.P.Lovecrafta, "Rats In The Wall". (Pumiiix)

Reklama

Reklama