Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bohatý majitel casina Donald Sinclair (John Cleese) připravi pro obveselení svých klientů novinku: veliký závod o dva miliony dolarů. Zbohatlíci se o ně ovšem nebudou ucházet sami, ale budou sázet na šest týmů, lačnících po bohatství. Potenciální milionáři jsou vybráni náhodně a vzniknou tak notně bizarní sestavy: Rozhádaná židovská rodina s užvaněným otcem (Jon Lovitz), bratři-kriminálníci (Seth Green, Vince Vieluf), upjatý obchodník a krásná pilotka (Breckin Meyer, Amy Smart), matka, usmiřující se s dcerou (Whoopi Goldberg, Lanei Chapman), fotbalový rozhodčí na útěku (Cuba Gooding, Jr.) a narkoleptický Ital (Rowan Atkinson). Na cestu z Las Vegas do Nového Mexika mohou vyrazit jakkoli - pěšky, autem, letadlem, na koni, nebo v balónu. Pravidla nejsou žádná - zbohatne jen ten nejrychlejší... a nejzákeřnější. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (403)

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Když se milionáři nudí tak buď znásilňují a zapalují holky, nebo pořádají debilní sázky a závody. Scénář samozřejmě stojí za hovno, ale to je tak asi to poslední, co kdo od tohohle filmu čekal. Je to prostě jednorázová veselá blbost, kterou není problém dokoukat do konce, ale zas divákovi nic moc nepřinese. 60% ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Hollywoodskymi hviezdami nabitý film, ktorý mal byť asi komédiou. Ja vám neviem, ale mňa to vôbec nebavilo, pre mňa to bola totálna nuda, ktorá ma nezaujala a miestami mi pôsobila rozpaky. Vôbec mi nevadí, že až doteraz ma tento film minul. Proste film plný kecov, bez poriadneho deja, ktorý bol podľa mňa zbytočnosť. Avšak prekvapil ma záver, ten bol ozaj dobrý, takže filmu aspoň 1 hviezdu u mňa zachránil. ()

Reklama

MMR 

všechny recenze uživatele

Super bláznivá komedie, která mě neuvěřitelně nadchla a okamžitě se u mě dostala do mé topky. Já zbožňuju tento druh komedie, u které se směju po celou dobu filmu. Nejvíce mě bavily "příhody" rodinky Jona Lovitze, zejména scénka u setkání válečných veteránů. Prostě super filmík, který mohu doporučit každému. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Pythoňák Cleese je majitel kasína a peníze miluje jak nic jiného. A tak vymyslí ďábelský plán. Rozhází do výherních jednorukých banditů ve svém kasínu 6 speciálních výherních žetonů, po jejichž výhře se má dotyčný dostavit do ředitelny. Když se tak stane a šest udivených hráčů je pohromadě, sdělí jim, že v Novém mexiku na nádraží je ve skříňce s číslem 001 uloženo 2 miliony dolarů. Každý dostane klíč a je všem sděleno, že závod byl právě odstartován. Majitel kasína to samozřejmě nedělá jen tak, nicméně z původně překvapených výherců speciálního žetonu se rychle stanou závodnící, kteří se snaží být na nádraží první. A tak nám začíná vskutku originálné závod vzduchem, po zemi , přes poušť k částce, kterou si chce vyzvednout každý jako první. --- Komedie celkem bavila ale na rok 2001 to už bylo trochu slabé. Byla to tykový tipická komedie z osmdesátek, plná bláznivých hoček a slabších trokových efektů. Na stranu druhou nechybí originalita a až do konce mi nebylo jasné, kdo to nakonec vyhraje. Dávám tedy za dvě hnědé rtěnky Evy Braunové! * * ()

Fr 

všechny recenze uživatele

uf. i když úvodní seznamování s ,, hrdiny" tohoto díla není nijak extra, v konečném hodnocení patří k tomu lepšímu, i když jsme již všichni něco podobného a mnohem zajímavějšího viděli. nejveseleji je s C.G.Juniorem. co je vyloženě shit, tak český dabink! doporučuji zhlédnout raději v angličtině! R. Atkinson a J.Cleese mluvili jako magoři (a bohužel i tak hráli). světlým okamžikem je návštěva muzea Barbie. jinak trošku úsměvu na mě vyloudí stále jen C.G.J. a ten konec?! hnus fialovej! vtipnej už není ani C.G.J. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (15)

  • Scéna s házením mince byla natočena před zápasem kanadské fotbalové ligy na stadionu v Calgary. (Karlos80)
  • DVD bonusy zahrnují mimo jiné vystřiženou scénu, v níž si Sinclair (John Cleese) se svými společníky krátí čas tím, že hrají Monopoly se skutečnými penězi. (lubos111)
  • Autobus mířící na "sraz Lucek", který ukradne jedna z postav, je odkazem na jeden z prvních amerických sitcomů I Love Lucy (od r. 1951). Podobná setkání fanynek tohoto zásadního seriálu se konají dodnes. (franta.zila)

Reklama

Reklama