Reklama

Reklama

Šťastný nový rok 2: Dobro došli

  • Slovensko Šťastný nový rok 2: Dobro došli (více)
Trailer

Obsahy(1)

Příběh je volným pokračováním úspěšného filmu Šťastný nový rok. Začíná na Silvestra, kdy Marek (Ján Koleník) požádá Hanu (Táňa Pauhofová) o ruku. Její souhlas rozpoutá bláznivý kolotoč událostí, které předcházejí jejich svatbě v nádherném prostředí u „československého“ moře v Chorvatsku. Trojice Haniných kamarádek (Antónia Lišková, Zuzana Norisová, Gabriela Marcinková) a jejich rodiny znovu vnášejí do zdánlivě jednoduché přípravy svatby dobrodružství, napětí, zábavu a někdy i drama. Zatímco jedna z nich je momentálně bez partnera, druhá má okolo sebe hned dva soupeřící soky, a třetí manžela, který svou bezstarostností už doopravdy překračuje všechny hranice (v tomto případě dokonce hranice Schengenu). Všichni v podstatě nevědomky dělají všechno pro to, aby zamilované dvojici svatbu zkomplikovali, nebo je vlastním příkladem odradili, až natolik, že k ní skoro ani nedojde… (Falcon)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (108)

Anet21 

všechny recenze uživatele

⚪To, čo som písala pri prvom diele platí do bodky aj pri tomto, akurát sa všetko ešte tak o 40% zhoršilo.⚪Film má veľa spoločné s tohtoročným skvostom 365 dní - Tento deň. Oba filmy sú totiž iba akousi kompiláciou hudobných videí bez pointy a deju, občasne vyplnené dialógovou scénou, ktorá rovnako nemá pointu, dej a v konečnom dôsledku ani dopad na príbeh.⚪Všetko je luxusné, banálne, všetky postavy okrem vzťahov neriešia žiadne reálne problémy, a áno, aj jednoduchá zábava môže byť eskapizmus pre diváka, ale musí v nej byť aspoň čosi, čo má hodnotu, kvalitu.⚪Tu okrem slušnej výpravy, resp. kamery nemá hodnotu nič - ani postavy, ani dej, ani dialógy, všetko je karikatúra vyhnaná do krajnosti, všetko je skôr hudobné video než celovečerný film. Ani žiadne genius loci nefunguje, a to už je čo povedať.⚪Krónerovci si zase nakrútili film od seba pre seba. A D. Havlová už začína mať syndróm Z. Studenkovej, kedy už skrz plastiky nedokáže ani poriadne vyslovovať.⚪ ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Mozno o nieco slabsie ako prvy diel,no stale velmi fajn pohoda odohravajuca sa v nadhernom letnom prostredi Chorvatska,kde sa zjavne krasne zije,normalne zavidim,ale spat k filmu,najviac sa mi ratal Tomas Mastalir,bol vtipny,ale i ostatni herci nezaostavali,jedinym obrovskym minusom bolo dabovanie slovenskych hercov,bohuzial tento primitivizmus sa objavuje coraz viac a viac na Slovensku i v Cechach,co je smutne,ale je*at na to,aj tak som sa dobre bavil,prijal by som aj pokracovanie...:-) ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Veselé  pozdravy  z Chorvatska. Balkán je dějištěm druhého shledání s hrdiny tvůrčí dvojky Jakub Kroner a Adriana Kronerová. Chystá  se svatba a svatební zvony ne a ne zazvonit. Táňa Pauhofová by už ráda pod čepec, ovšem bude si muset počkat než se tak stane. Sled vtipných gagů na sebe  nenechá dlouho čekat a film vlastně ani nic jiného nenabízí. Zajímavější zápletka se nedostaví, takže se to má celé tak, že v dovolenkových lokacích se postupně setkáváme se spoustou postav, co mají  diváka zabavit. Zpočátku to potkávání s Dagmar Havlovou, Annou Kadeřávkovou, Markem Majeským, Markem Vašutem a dalšími je osvěžující, jenže je docela riziko si s tímhle vystačit až do konce filmu. Postupem času se ukázalo, že  scénář postrádá potřebná vylepšení, působí odfláknutě a sled jednorázových gagů se omrzí. Volné  pokračování neobměnilo svůj  tvůrčí tým. Poměrně dominuje v kvalitním nasnímání, režijně se Jakub Kroner nevyšvihl nad extra průměr, zaznamenal jsem kvalitně i hůře natočené pasáže, kupříkladu  sekvence s rogalem nebyla zrovna výstavně natočena. Sekvence s Annou Kadeřávkovou, která od minula dostala o něco větší prostor, měla příjemně sexistický náboj. Gagů nebylo málo, vtipně fungovaly ty s Marcem Boninim. A parodie na Titanic s Barťákem také měla potenciál. Éter prořízlo občasně i nějaké to vulgární slovíčko. Kdo očekává typickou vánoční atmosféru, bude značně zklamán. Vánočního ducha tu připomíná pouze v kostýmu Santy pobíhající Marek Majeský. Jinak se cokoliv vánočního tentokrát nekoná. Vše působí spíše letně. Škoda, že s takovou skvělou česko-slovenskou hereckou sestavou nevznikla komediální bomba. Výbuch marnosti se ale tentokrát také nekonal. 6/10 ()

Rada odpad!

všechny recenze uživatele

Chtěla jsem si v sychravém počasí zpříjemnit den, ale tímto odpadem to opravdu nešlo, dodívala jsem se až do konce, dokonce až na tu stupidní závěrečnou píseň s tancem a jediný co mi znělo v hlavě byla známá hláška: ,,Jdu blejt velebnosti". Jak může někdo tak plýtvat penězi a talentem, co to má vůbec být, tato slátanina s Bollywoodským koncem? Příště se musím vyhnout podobným hnusům, abych si nekazila náladu. ()

kersten 

všechny recenze uživatele

Nemám slov, už nič horšie som ani nemohla vidieť. Lacná napodobenina sexu v meste? Alebo co to bolo ? Jedna hviezda za snahu niečo tak hlúpe vôbec natočiť. Určite sa snažili a čakali od toho len to dobré....ale nie nie.... slovenskí herci rozpravajuci po česky, alebo naopak, hrozne predabovani......nie nie nie.... ()

Galerie (41)

Zajímavosti (1)

  • Příběh filmu se odehrává v chorvatské Rovinji. (Tommy6)

Reklama

Reklama