Čeleď brouků finančníků (TV film)

Komedie

Československo, 1989, 52 min

Vít Olmer

Nepovedený pokus o crazy komedii. Vít Olmer má cit pro herecké obsazení (v tomto případě Jiřina Jirásková a Anna Ferencová tomu aspoň v rámci možností dodávají šťávu), ale jinak je to mizerný režisér a ani v osmdesátých letech, kdy se mu dařilo přece jen o něco lépe, jaksi neoslnil.(28.4.2003)

Bláznivá komedie která pobavila, což byl měl být samozřejmě, hlavní důvod podobně zaměřených filmů. Trio Jirásková, Třebická a Ferencová (obstarožní baby uklízečky), neměly chybu, stejně tak jako jejich nevybíravý slovník se znaky privitivismu a jednoduchosti, kolika lidem to vůbec zamotali hlavu a do kolika prekérek je dostali:-)? Reálný socialismus v plné parádě. Tahle tv hra se povedla si myslím..(2.11.2010)

Lehká krimikomedie...(2.11.2010)

Prapodivná komédia, na ktorej sa len ťažko dajú nájsť nejaké pasáže, kde by sa divák mal smiať... Ešteže to nebolo až také dlhé a hlavne, že to trochu oživila J. Jirásková.(13.6.2006)

Podle mne pouze průměrná komedie.Jediný,kdo jí trochu oživil je Jiřina Jirásková.(13.8.2011)

Skvelá Jirásková a nie menej skvelá Třebická a jej : "a hele eSeNBé...jó eSeNPé.. jó, to jsou partyzáni..." Ale inak ako sa vraví, slabá limonáda.*** pre 2 Jiřiny.(1.12.2011)