Reklama

Reklama

Iveta

(seriál)
  • Slovensko Iveta
Trailer

VOD (1)

Série(3) / Epizody(9)

Obsahy(1)

Iveta chce být slavnou zpěvačkou. Cesta vede z dětského sboru přes pěvecké soutěže, nahrávání prvního hitu a desky až k celostátní slávě. Iveta musí přesvědčit rodiče, porotce, producenty, diváky. Tím jediným, který v ní od začátku věří, je Petr Sepéši. Její první láska. Ta, o které se říká, že musí někdy skončit... Jaká je cena splněného snu? Začátek životního příběhu Ivety Bartošové. (Voyo)

(více)

Videa (5)

Trailer

Recenze (144)

sofiapetra 

všechny recenze uživatele

Asi takto: absolutně nechápu, že něco takto otřesného mohlo vzniknout. Jak se na tom vůbec někdo mohl podílet, proč herci hromadně neutekli a neřekli, že tak strašlivě prázdné, depresivní a debilní repliky jim jejich hrdost prostě nedovolí říkat? Je to celé jedna velká ostuda. A být na místě Sepešiho rodiny, zažaluju je. Nevěřím, že byl takové hovado, co z něj udělali. ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. série: To Voyo je jasně jinde. Ta tvorba je v něčem nějak v plenkách. V něčem docela v pohodě, v něčem totálně patetická až hloupá. Jenže mapování takovéhoto příběhu je děláno tak, aby člověk věděl o co vůbec šlo, tak oukej. Je jasné, že filmařsky je kvalita dost ambivalentní, ale jako kdo ví? Časem Voyo snad bude konkurence. Teď má zajímavá témata, ale tím to končí. ()

Reklama

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je velká škoda, že Samir ukázal parádní první sérii, která vystihla tehdejší dobu a začátky Ivety přesně. Doufal jsem, že v podobným duchu pojedou i zbylé dvě řady. Naneštěstí ale druhá byla taková nijaká a ve třetí se už jen odškrtávaly Ivetiny prohřešky bez snahy o cokoliv řemeslného. jak byla v začátku Anna Fialová vynikající, ke konci už prostě neměla co hrát a jen se tvářila smutně a bulela...jako Iveta. ()

Pete 

všechny recenze uživatele

Tak tohle nebude žádná seriálová pecka, a to ani na poměry českého rybníčku. Iveta, které zde na začátku má být už 18, ale chováním tak 8 let, se neustále pohledem raněné srnky tváří, jakoby měla v příští chvíli čelit hromadnému znásilnění. Přitom jde jen za tím, kam ji srdce táhne, tedy dělat šoubyznys do Prahy, a najít k tomu lásku z pasáže, která na oplátku zase vyladí její knoflíky lásky. Jenže má pech, napoprvé natrefí na psychopata Sepéšiho. Nejsem expert na život Bartošové, vlastně o ní nic nevím, můžu však s klidem prohlásit: Takhle to určitě ve skutečnosti nebylo. Všichni protagonisté jsou vlastně už po smrti, bránit se tedy nebudou. Seriál pak ale zřejmě nemůže uspokojit ani zaryté fanoušky. K dovršení všeho neštěstí jsem měl z toho bleděmodrého pastelově rozpitého přísvitu většiny záběrů pořádný bolehlav, na který už nestačily ani brýle s filtrem modrého světla. Subjektivně má každý díl tak 4 hodiny, a dokoukal jsem všechny jen se sebezapřením. Druhá řada sice přidala barevných filtrů, červenou, a hlavně žlutou, ale jinak je to to samé, jako první v bleděmodrém. 90's se v tomto dílku příliš neliší od 80's, a čím dál tím víc to vypadá jako vlhký sen jakéhosi bulvárního pisálka. Všechny postavy jsou neskutečně otravné, scénář není zábavný ani ničím zajímavý, příliš daleko od reality - v Ivetě zkrátka nefunguje skoro nic. ()

nevermore 

všechny recenze uživatele

Jako hodně mi to oscilovalo mezi 2** a 3*** myslím, že stopáž mohla jít dolů. Zajímavý mi přišlo to nasvícení, někdy na úkor pozadí prostě svítily barevný světla :D Četl jsem, že postava Gotta koupila u lidí šílený hejty, tohle bych asi autorům odpustil, to se nějak věrohodněji dost možná nedalo. Jen celkově mě to vlastně pak už asi ani nebavilo a bylo  to delší než bylo potřeba. VIděl jsem to po dobré Volze, což Ivetě taky nepomohlo. ()

Galerie (493)

Zajímavosti (28)

  • V seriálu je znázorněna scéna, kdy po tiskové konferenci k vydání alba „Natur“, které vyšlo v roce 1991, přijde za Bartošovou (Anna Fialová) novinářka, které v kabelce zazvoní mobilní telefon. První hovor z přenosného telefonu byl u nás uskutečněn až v září tohoto roku a šlo o velmi rozměrnou Nokii MD 59, která v té době stála kolem 60 000 Kčs a vážila téměř čtyři kila. I kdyby novinářka telefon vlastnila, což je velmi málo pravděpodobné, do kabelky by se jí nevešel. (Olík)
  • Iveta ve filmu na Mladé písni Jihlava dostává cenu útěchy, ve skutečnosti ale dostala cenu poroty za interpretační výkon. (jujec)
  • Nádraží, ze kterého Iveta (Anna Fialová) odjíždí do Prahy a pak se na něj vrací, je v Lužné u Rakovníka, nikoliv ve Frenštátu pod Radhoštěm, jak by se dalo čekat. Nehledě na to, že proti předpisům vystupuje z vlaku na druhou stranu, než je staniční budova. (jujec)

Související novinky

HBO se stahuje z tuzemské tvorby

HBO se stahuje z tuzemské tvorby

16.09.2022

Fúze společností Discovery a Warner Bros. a s ní související snaha razantně omezit výdaje napříč všemi subjekty měla bohužel dopad i na televizní odnož HBO. Ta byla nucena se stáhnout z mnoha… (více)

Minisérie Jitřní záře startuje na Voyo

Minisérie Jitřní záře startuje na Voyo

10.06.2022

Rok 2022 je ve znamení originálních minisérií na Voyo. Poslední úspěch sklidil příběh Ivety Bartošové, od 10. června Voyo představí další dlouho očekáváný seriál. Minisérie Jitřní záře zobrazuje, jak… (více)

Nová minisérie o Ivetě Bartošové na Voyo

Nová minisérie o Ivetě Bartošové na Voyo

06.05.2022

Jaký je skutečný příběh princezny československého popu? Díky čemu v osmdesátých letech Iveta Bartošová prorazila? A jak skončila její první velká láska? Odpovědi přinese třídílná minisérie Iveta na… (více)

Reklama

Reklama