Reklama

Reklama

Ace Ventura 2: Volání divočiny

  • USA Ace Ventura: When Nature Calls (více)
Trailer

Obsahy(1)

Ace Ventura se uchýlil do buddhistického kláštera, kde se plně oddal meditacím, ale nezůstane bez práce dlouho. Objeví se totiž neodbytný cizinec, který mu nabídne práci a společně s představeným kláštera, který by se svérázného detektiva rád zbavil, ho přesvědčí, aby nabídku přijal. Jde o to, aby v provincii Bonai našel ukradené posvátné zvíře kmene Wačatů, bílého netopýra Šikaku, které měla náčelníkova dcera dostat jako svatební dar. Pokud by se zvíře nenašlo, je útočný kmen Wačutů, z něhož pochází ženich, připraven nevěstin kmen zmasakrovat a do jednoho vybít. Ace nejprve ztropí řadu skandálů v sídle konzula Cadbyho, kde šokuje zdejší bělošskou smetánku, a potom se okouzlen Afrikou vydává do vesnice, aby zahájil pátrání. Setká se tu mimo jiné také s krásnou náčelníkovou dcerou, která na něj má velmi neobvyklou prosbu a přestože jí nedokáže odolat, nezapomíná na své poslání. Brzy se dostane na stopu bezcitnému lovci ohrožených druhů zvířat Quinnovi, jehož havraní pero najde v jeskyni, odkud byl netopýr ukraden. Sleduje ho pomocí velmi rafinovaných metod a pomalu se přes řadu nečekaných nebezpečí propracovává k odhalení skutečného pachatele i jeho nekalých úmyslů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (382)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Se mnou si tady nikdo nechce hrát." Ten krokodýl chvíli chtěl, ale pak pochopil, že tohle nemůže ani zremizovat. Ace Ventura je totiž kretén, který by byl ozdobou tygřího výběhu v ZOO, ale mám jisté podezření, že by se samci rychle proměnili v krtky a samičky by potřebovaly odbornou pomoc psychiatra. Můj diagnostikovaný kreténismus je o něco nižší než Aceův, ale přesto jsem rád, že jsem získal praktický návod, jak se dělá salto s trojitým vrutem s džípem, jak se nosí chlap kolem krku či jak se stát nenápadným nosorožcem. A taky jsem se dozvěděl, jaký je rozdíl mezi řevem kanadského losa v období říje a jaka divokého, což je informace, po jejímž získání se kvalita mého života mnohonásobně zlepšila, zhoustla a zrůžověla. ()

Melies 

všechny recenze uživatele

2 / 10 Na Ace Venturu 2 som sa tešil ako malé decko a to bol možno kameň úrazu. Príliš veľké očakávania nie sú dobré, často sa totiž nenaplnia ani spolovice - v prípade tohoto filmu sa to však k tej polovici ani len neblížilo, čo ma neskutočne sklamalo. Jednička bola podarená komédia ťažiaca prevažne z Careyho xichtu, nikdy sa však neuchýlila až k trápnosti či nechutnosti. To sa, bohužial, dvojke darí častejšie ako často. Ťažko to vysvetliť, niektoré časti boli celkom vtipné (napr. parkovanie auta), no dokopy tvorili len akúsi neforemnú a nechutnú zmes nevkusu a obscénnosti. A ak k tomu prirátam, že to bol druhý diel, ktorý nielenže neprinášal nič nové, ale kazil aj to staré, nemôžem dať iné hodnotenie ako jednu *. Škoda. ()

Reklama

dyfur 

všechny recenze uživatele

MNE ZAMIETNUTÁ ZAUJÍMAVOSŤ:zaslaná zajímavost byla sloučena s další již existující zajímavostí Text tebou zaslané zajímavosti: Ace Ventura ( Jim Carrey ) nosí hodinky značky Timex (1970s Vintage).Bola znárodnená a pridaná inému : Auto, na ktorom sme mohli vidieť Ace Venturu (Jim Carrey) na konci filmu, je Chevrolet S-10 Modified z roku 1989. Ace nosí hodinky značky Timex. (ShortyIC) MOJA POZNÁMKA k danému:sťažovať sa nedá a šťať proti vetru sa mi nechce.Tak držím hubu a hádžem ďalšie zaujímavosti - doteraz asi 5O sa mi stratilo niekde..... vyparilo....... ()

WolfR 

všechny recenze uživatele

Pokračování fantastické komedie Ace Ventura: Zvířecí detektiv. Změna prostředí filmu spíše uškodila a herecké obsazení je horší než v prvním díle a navíc je tu méně vtípků než v prvním díle. Dal bych této komedii 3 hvězdy, ale díky opět výbornému Jimu Carrey dám 4 hvězdy. To z čeho on dokáže udělat nějaký vtípek nebo srandu je neuvěřitelné. Navíc jsou tady ty jeho grimasy. To nemá chybu! Opět jsem se v celku dobře bavil parádními scénami, takže ty 4 hvězdy dám. PS: Lehce nadprůměrná komedie s fantastickým mistrem v oboru: Jim Carrey. ()

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Ani tady dvojka nepředčila, či alespoň vyrovnala jedničku. Vtipných scén rozhodně rapidně neubylo, ale zase se trocha vytratil příběh, jenž zašel kamsi do křovinatého pozadí. Scéna, ve které Carey osídluje útroby umělého nosorožce je naprosto dokonalá, skvěle napsaná. Koho by napadlo, že když mu je tam uvnitř drobátko vedro a trochu se svléká, dojde následně ke křečím vedoucí bláznovině. Vidět nosorožce rodícího člověka jest opravdovým zážitkem. Ale jak říkám ani Jim a ani pár dost vtipných scén celý film neutáhnou. Takže dávám velice slušné dvě hvězdičky. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (18)

  • Scéna s písní „Chitty Chitty Bang Bang“ je improvizace Jima Carreyho (Ace Ventura). Ten při natáčení scény zapomněl text a začal zpívat. Režisérovi se improvizace natolik zalíbila, že ji ve filmu nechal. (Foxhound#1)
  • Ve scéně, kde Ace (Jim Carrey) zpívá "Chitty Chitty Bang Bang", je přední sklo na autě rozbité. Hned v další scéně je ale celé. (Terva)
  • Když se Ace (Jim Carrey) snaží dostat z nosorožce, má v jednu chvíli venku hlavu a obě ruce, ale hned následně už jen hlavu. (Duoscop)

Reklama

Reklama