Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jack Green je profesionální gambler, který by nenechal vyhrát ani svou vlastní babičku. Jeho ruce už mu vydělaly slušné jmění, ale když se pustí do hry s mafiánským kápem Machou, začne mu docházet, že tohle by mohla být jeho poslední výhra, tím spíš, že se tak nějak očekává, že ze slušnosti prohraje. Věci se ale trochu zvrtnou a i když se Jackovi podaří utéct, má teď dost velký problém. Macha se nenechá jen tak "vojebat" a vypíše na Jackovu hlavu velkou odměnu. Las Vegas je městem hříchu a z téhle akcičky kouká pozinkované futro. Ještě že má Jack pár triumfů v rukávu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (288)

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Po delší době jsem viděl Jason Stathama v akci a mám z toho velmi rozporuplné pocity. Ze začátku to vypadalo minimálně na 4*, ale postupem času, se příběh nějakým zvláštním způsobem neobyčejně zamotal. Přiznávám, že jsem jsem se nějak v půlce ztratil a už jsem nenašel cestu zpět k znovupochopení. A ke konci už jsem ji vlastně ani nehledal, protože mě to nebavilo. Divný film ten Revolver.... ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Nebyť poslednej pol hodinky, tak poviem, že tento film bol strata času. Čo sa týka scenáru a celkovej dejovosti, film sa snaží podobať aspoň podľa mňa štýlu 'Fight Club', čo ale brzdí Ritchieho samostatný štýl. Chýba mi tu kvalitnejšie spracovanie pointy, no samotný koniec filmu patrí Ritchiemu ako sa patrí. Navyše som bol milo prekvapený stupňom Stathamovho herectva, no Liotta ho aj tak jednoznačne predbehol. 60%. ()

Reklama

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Patrím medzi tých "pár", ktorým sa veľmi nepozdával ani tak veľmi chválený Podfu(c)k a priznám sa, že Guya Ritchieho fakt nemusím...Revolver mi bol odporúčaný od viacerých ľudí ako dobrý, originálny a neviem aký film...Tu je moja alternatíva hodnotenia: zlé, neoriginálne, prekombinované, atď atď...skoro som sa unudil k smrti a dopozerať tento film bolo fakt ťažké! ˇKeď budem chcieť vidieť divoké schizofrénne zápletky, pozriem si radšej Butterfly Effect alebo povedzme Memento. Drsní, inteligentní a super-mazaní gangstri tu už tiež boli v oveľa lepších prevedeniach...Revolver v mojich očiach nezáchráni ani pár skutočne podarených efektných záberov, ktoré sú síce efektné, ale čo z toho, keď v rámci deja nemajú aj tak žiaden význam...A tak za najlepšie na tomto filme považujem tie "múdrosti" na úvod... ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Guy Ritchie....gangster pojem...ale toto nie je moc "gangsta" film...je to skôr premyslená kriminálka na čele s Jasonom "ten chlapík z Kuriéra" Stathamom, Ray "cool" Liottom, kde hlavné slovo majú dialógy a až potom streľba, a nejaké cool momenty...v závere mi vychádza priemerný film, ktorý drží nad vodou réžia Guya Ritchieho a Jason Statham. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Strašne divná Ritchieovka u ktorej celý čas čakáte na pointu a ona nikdy nepríde. Ritchie sa pokúsil o niečo umeleckejšie ako točil predtým, ale mám pocit, že ani on nevedel o čo. Vizuálne to je zaujímavé a pár pekných kamerových hrátok sa dočkáme. Statham sa tiež snaží ukázať, že vie aj poriadne hrať, ale ani on netuší o čo tam ide, takže jeho snaha je márna. Dávam síce priemerné hodnotenie, ale ten film v žiadnom ohľade priemerný nie je. Je to typický nepodarený film aký dokáže natočiť len dobrý režisér. 5/10. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (10)

  • Vo filme sa objavuje téma šachu. Jedna z postáv má meno Horowitz. Horowitz bol známy šachista, ktorý objavil postavenie - tzv. Horowitzovi strelci. (ČSFD)

Související novinky

Guy Ritchie chystá comeback

Guy Ritchie chystá comeback

16.05.2007

Pro producenta vykročení neobvyklým směrem, pro režiséra naopak návrat ke klasice. To je RocknRolla, nový film Guye Ritchieho. Režisér kultovních britských gangsterek Sbal prachy a vypadni a Podfu(c… (více)

Ďalší job pre Kuriéra

Ďalší job pre Kuriéra

10.09.2005

Jason Statham, na ktorého charizme a coolovosti z veľkej časti stojí akčná pecka Kuriér (a ktoré sú zároveň jediným dôvodom, prečo si pozrieť pokračovanie), si v akčnom thrilleri CRANK zahrá… (více)

Reklama

Reklama