Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vztah Laury s Massimem vážně ohrozí vzájemná nedůvěra. Neodbytný Nacho se je navíc neustále snaží dostat od sebe. (Netflix)

Videa (19)

Trailer 14

Recenze (57)

AgnesDee odpad!

všechny recenze uživatele

Tak za prvé - název nedává vůbec smysl (stejně jako u minulého filmu). Za druhé - CO TO KURVA BYLO? Asi takhle se dá shrnout nejen tento film, ale i celá trilogie. Typka se zamiluje do každýho svalnatýho kokota, co ji unese, a ten si na ni pak klade veškeré nároky. Snaží se to uhrát na lásku a podobný cance, ale reálně mezi těma lidma není žádná chemie a ani není rozvinut vývoj jejich vzájemného vztahu. Laura s Massimem spolu buď šukaj, a nebo se hádaj a dělaj, jak se strašně snaží jejich vztah zachránit. Přitom kolem sebe jen naštvaně chodí a mlčí. A pak tu máme Lauru s Nachem, kteří mají sice náznak nějakého vzájemného respektu, ale ve výsledku neexistuje jediný důvod, proč by si Laura měla vybrat zrovna jeho. Je to totiž úplně stejnej kokot jako Massimo. Celá zápletka tak stojí na třech lidech, co se sotva znaj a myslí si, že je mezi nimi nějaký vztah, který je ovšem založený na únosech, traumatech a psychickým teroru. Ok, to bysme měli příběh, teď ta šťavnatější část - může mi kurva někdo vysvětlit, kterýho génia napadlo natočit dvě hodiny dlouhý videoklip k playlistu špatných popových songů na Spotify? Protože to tenhle film je - naprosto nudná dlouhá montáž plná sexu, který je tam daný jen proto, aby se ty postavy taky někdy ukázaly v jedné scéně. V životě jsem neviděla film, který by do jedné sexuální scény musel dávat dvě na sebe plynule navazující songy, který se do toho filmu absolutně nehodí. Na ostatní filmy podobného žánru můžeme nadávat jak chceme, ale alespoň mají erotiku navozující soundtrack. Tohle mě spíš schladilo a naprosto znechutilo. Když bych měla zhodnotit celou trilogii, tak druhý díl je stále ten nejhorší, ale tento mu zdárně sekunduje. První díl měl oproti těmhle dvěma alespoň pořádnou zápletku, dialogy mezi postavama a nějaký vývoj v jejich vztahu - i když byl taky dost minimální. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Zázrak se nekoná a je to blbost jako druhý díl. Druhý díl byl blbej až byl lehce zábavný. Tohle je jen blbé. A nudné. Chybí GP (Guilty Pleasure) okamžiky, erotické scény nic moc a celkově je to nuda, co vizuálně nevypadá nejhůře, ale to nic nemění na tom, že je to hodně špatný film. Nekoukejte na to, je to ztráta Vašeho času. ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele

Na to, že na konci předchozího filmu tam všechny zabili, tak tady bylo dost živo, ale na to, že to je film tak se tam toho moc nedělo. Sexy Laura mezi dvěma mafiánskýma ultrasamcema brodící se luxusními statky od vil, aut a poslední módy. Polský sen o italském životě nějak o ničem. To čím šokovala a překvapila jednička, to už je ve třetím filmu jen kolovrátek, který už mne nebaví. Odpad tomu nedám, na to je to technicky a vizuálem moc dokonalý, ale zbytek filmu nula nula nic. ()

Urukhaj98 

všechny recenze uživatele

Část třetí. Přítelkyně je velká milovnice trilogie 50 odstínů (šedi, temnoty a dál fakt nevím), kterou já pohrdám. Když se mě snažila přesvědčit, že to není až tak hrozné, za příklad mi uvedla 365 dní, které se 50 odstínúm v lecčems podobají, ale zde se i dle jejího názoru skutečně jedná o absolutní filmové dno. Neuváženě jsem se nechal přesvědčit, že se s ní na těch 365 dní, včetně sequelů, podívám, s tím, že pak ty Odstíny šedi možná i docením. Už v tu chvíli jsem cítil průser. Mýsily se ve mně pocity strachu a nervozity, asi jako u čerstvě zmobilizovaného kluka, kterého právě posílají na válečnou frontu. Věděl jsem, že mě čeká leccos, ale nevěděl jsem, jestli to přežiju a budu schopen se potom vrátit k normálnímu životu. Inu... Se šrámy na duši i těle jsem přece jen přežil. A můžu se tak s Vámi nyní podělit o svůj zážitek, který mě bude ještě mnoho následujících let strašit v nočních můrách. Den třetí (Světlo na konci): Cituji jednu slavnou knižní a filmovou postavu:"Je konec. Hotovo..." A stejně jako Frodo na úpatí Hory Osudu, i já cítím ohromnou úlevu. Nebudu se už ani namáhat svoje utrpení moc popisovat. Ono ani moc není co popisovat, neboť po předchozích hrůzách, jsem víceméně otupěl na vnímaní fyzické i psychické bolesti. Nepříteli, tedy tvůrcům, se naštěstí nepodařilo trumfnout sebe samé a nyní již jen jeli na volnoběh. Stále mě zasypávali řadou stupidních, logiku postrádajích a nechtěně vtipných scén, nicméně na to jsem si za těch celkových šest hodin strávených v tomhle světě už zvyknul. A nyní je konečně dobojováno. Nepřítel se snažil, leč se mu nepodařilo mě zcela zlomit. Návrat k normálnímu životu nebude snadný. Bude to vyžadovat roky terapie a celkové duševní regenerace, já to však dokážu. Naberu dostatek sil. Musím. Neboť ačkoliv nepřítel nezvítězil, dal mi závěrem najevo, že jeho snahy o trvalé poškození mého duševního zdraví ještě nejsou u konce...1/10 ()

VincentB. odpad!

všechny recenze uživatele

To že je to sračka po stranke filmarskej vidi každý. Skôr ma desí to, že tento film je odraz toho po čom mnohí túžia v bežnom svete. Je to stelesnený instgram. A samozrejme aj zabijak vo filme môže byť pre diváka ten dobrý. Ale tieto postavy sú odpad a metastázy. A ak niekto naozaj tuto seriu vnima ako niečo dobré tak to je potom peklo. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno