Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Spolužáci ze střední jsou už rok mrtví. Julie Jamesová (Jennifer Love Hewittová), která jako zázrakem přežila vražedné běsnění rybáře, je pronásledována přízraky a paranoidním strachem. Dokonce se rozešla se svým přítelem Rayem. Aby přišla na jiné myšlenky a dala si dohromady oprávněně rozházenou psychiku, přijímá nabídku své spolužačky z vysoké školy Karly, aby společně s přáteli strávili víkend na Bahamách. Nikdo z nich neví, že v tropickém ráji právě začíná sezóna hurikánů. Nikdo z nich netuší, že ani tady nebude mít Julie chvilku klidu. Venku se začíná zvedat vítr, je nejvyšší čas na první efektně brutální vraždu. Tajemství loňského léta není zapomenuto a Julie dostává brzy druhou šanci zemřít... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (185)

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Celkem laciné pokračování slušné jedničky. Příběh ždímá z předchozího dílu, co to jde. Jako pokračování to je slušné. Rozvijí původní příběh o nové postavy a háže příběhovou linii dál. Nicméně jako film je to stále podprůměrný. Narostl počet obětí, prostředí se změnilo na Bahamy. Fajn je, že se vrátila hlavní herečka z prvního dílu Jennifer Hewitt, která je moc sympatická. A to je tak asi všechno. Opět skupina lidí se snaží přežít, když jim jde po krku chlápek v pláštěnce s hákem. ( 42 procent ) ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Pokračování osudů přeživších z předchozího snímku pokračuje přesně po roce a přidávají se nové postavy. Onen záhadný zabiják v rybářském plášti a s hákem v ruce se z nenadání vrací a tentokrát se už nemazlí s vůbec nikým. Vraždí prostě na potkání naprosto každého. Jde tady vůbec ještě o nějakou pomstu? S hlavními postavami si hraje jako kočka s myší, což naprosto postrádá logiku. Opuštěný hotel na Bahamách kvůli začínající sezóně hurikánů, nikde v okolí kromě jich a majitele hotelu ani živáčka a náš vrah neustále kolem pobíhá a z nenadání vždy někde vyskočí jen aby mohl do někoho vrazit ten svůj hák. Proč? Proč tam prostě rovnou nevlezl a nezamordoval všechny najednou, když to měl v úmyslu a když nikde nikdo nebyl? No, tady si nad tím tvůrci hlavu rozhodně nelámali. Zajímavé je, že tento námět i se stejným překvapujícím vyvrcholením se nejednou zopakoval a to dokonce i v jistém seriálu. Tento snímek vlivem své značné jednoduchosti a hlavně té masivní nelogičnosti velmi hodně ztrácí. ()

Reklama

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Druhé pokračovanie tohto teenage hororu je rovnako debilné ako jeho prvá časť. Hlavný killer nie je až taký Superman ako v prvom diely, čo však na kvalite filmu nepridalo, pretože blbosť je stále blbosťou . Navyše sa zhoršilo aj herecké obsadenie. Pri filme som sa najviac tešil nie na vyvrcholenie (ktoré bolo mimochodom zrejmé ešte predtým ako prišlo), ale na záverečné titulky. Ten čas utekal sakra pomaly. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Není to však jen ztráta atmosféry, ale i slabé herecké obsazení co zapříčinilo pád filmu do vod podprůměrných. V prvním díle byla hlavním lákadlem Sarah Michelle Gellar, která ovšem zemřela a tak nám zbyla jen Jennifer Love Hewitt, která neměla šanci film samotná zachránit. Sice svými vnady a tvary zapůsobila na mužskou část publika, ale ostatní herci nezaujali skoro ničím. K vidění je jen spousta okopírovaných scén z jiných filmů. O proti jedničce jde o slabý odvar a pošpinění této série. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Dvojka rozhodně slabší a už mě ani tak nebavila jako jednička. Nezaujaly mě ani dialogy, zvrat tu byl, ale dal se prokouknout, docela dobrý nápad s ostrovem, ze kterého nelze uniknout, jinak když už se chci pomstít, tak bych jako mrvního zabil toho, na kterého mám od začátku spadeno a né že vyvraždím všechny okolo. :D ()

Galerie (64)

Zajímavosti (18)

  • Keď sa Titus (Jack Black) vynorí z vody, v rukách drží marihuanovú cigaretu, následne ju zapáli a fajčí. To je ale nemožné, lebo cigareta musí byť logicky celá premočená. (tXtX)
  • Pracovní názvy: I Know What You Did Last Summer 2, I Know What You Did Last Summer...The Story Continues, I Know What You Did Last Summer: The Sequel, I Know What You Did Two Summers Ago, I Still Know. (Stocki)

Reklama

Reklama