Reklama

Reklama

Anakonda: Honba za krvavou orchidejí

  • USA Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid (více)
Trailer 1

Skupina vědců se vydává do džungle za vzácnou orchidejí, která je údajně klíčem k věčnému mládí. V močálech však číhá nebezpečný had. K výrobě revolučního regeneračního a omlazovacího přípravku je zapotřebí látky, kterou obsahuje jeden druh orchideje. Potíž je v tom, že kvete jen jednou za sedm let, a to pouze na jediném místě na světě, kdesi na Borneu. Majitelé velké farmaceutické firmy se rozhodnou vyslat do oblasti malou výpravu pod vedením ctižádostivého přírodovědce Jacka Byrona. Je období dešťů a výprava jen s obtížemi sežene loď, která by se vypravila do džungle. Cesta neprobíhá příliš hladce. Nejprve jednu členku výpravy po pádu do vody málem sežere krokodýl. Potom dojde k poruše kormidla a loď se zřítí do vodopádu. Kapitán lodi Bill se mobilem domluví s kolegou, aby pro ně přijel, nikdo si však nevšimne obrovské anakondy, která kolem nich už nějaký čas krouží... (Nova Cinema)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (259)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Zápletka: Jednoduchá, ale druhá Anakonda je zkrátka můj guilty pleasure - koukám na ni každým rokem v televizní repríze. Monstra: Děkuju Bohu, že skutečné největší hady světa nevytvořil tak gigantické, ty zdejší pro mě byli na první zhlédnutí zaděláním na noční můru. P. S. Poprvé jsem Anakondu viděl v 8 letech. Herci: Messner je s hlasem Lukáše Hlavicy totálně badass, Yuneho mi bylo pekelně líto, Stricklandová je zpocená uprostřed džungle poměrně hot. ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Fakt, že nemám zhola nic proti velkým hadům, mě zřejmě ovlivnil. Odpadit se tady tedy v žádném případě nebude. Na Johnnyho Messnera se mi velmi dobře koukalo, několikrát jsem se upřímně a od srdce zasmála, herečka v hlavní roli, tj. malpička kapucínkovic, mě donutila se o ni bát, a pak taky ta čarokrásná rudá květena, co by mi eventuálně vyžehlila zvrásnění, tedy čistě hypoteticky, ehm, že? U mě celkem dobrý, žádnej propadák. ()

Reklama

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Další z filmů, u kterých skutečně nechápu přehnaně nízké hodnocení... "Anakonda: Honba za krvavou orchidejí" je nebéčkově vyhlížející béčko, které baví od začátku do konce. Nechybí tisíckrát ohrané téma s (pro tyto filmy) typickou nadsázkou a hláškami, které samozřejmě přicházejí v tom nejnepravděpodobnějším okamžiku. Takže... "Nemá tu někdo plamenomet?";-) ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Z Amazonky jsme se přesunuli na Borneo, nabrali o něco béčkovější herce a menší rozpočet a výsledkem je film, který je dokonale blbý. Ani ty věčné snahy o hlášky a humor k ničemu nevedou a anakondy jsou strašlivější, když nejsou vidět (což je naštěstí drtivá většina filmu). Takže přesně to, co jsem čekal. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Jednu dobu se mi velmi líbil trailer na tento film a často jsem si ho pouštěla. Doba se však sunula kupředu, já prošla filmovým vývojem a po zhlédnutí Honby za krvavou orchidejí jsem došla k názoru, že zřejmě to nejlepší na tomto "díle" je právě trailer. Film předkládá jedno otřepané klišé za druhým, jeden hroznější dialog, než ten následující. Vítězně tak z tohoto průseru vychází ten nádherný tvor (ač digitální:) jménem Anakonda. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (11)

  • Herec Mathew Marsden je v Anglii známý zpěvák, v listopadu 1998 se dokonce jeho singl „She's Gone“, který nahrál ve spolupráci s Destiny's Child, dostal na 24 UK Charts. Jako herec se ve své rodné zemi objevuje v seriálu Coronation Street. (imro)
  • Anakondy jsou v drtivé většině scén vytvořeny za pomoci CGI – během scény kopulace hadů ovšem byla využita i animatronická loutka. Využívány také byly dvě zelené loutky anakondy, jedno modré hadí tělo a maketa hlavy – záběry s témito loutkami pak byly upraveny v postprodukci. Jedná se tak o poslední díl z tetralogie Anaconda, který využívá praktické efekty. (fiLLthe3DD)
  • Výprava jela na Borneo, ale anakondy žijí v Jižní Americe. (Mr.Hudson)

Související novinky

Tekken rozkopne brány kin

Tekken rozkopne brány kin

27.12.2007

O filmové adaptaci úspěšné videoherní mlátičky japonské firmy Namco se mluví už několik let. Průtahy skončí 4. února 2008, kdy v Los Angeles padne první klapka. Scénář Alana McElroye se odehrává v… (více)

Reklama

Reklama