Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladá herečka Lucie (Jana Bernášková) se po mateřské dovolené snaží vrátit do práce, ale setkává se s klasickými starostmi svobodných matek a současně se zamotává do bláznivých situací při hledání nové lásky. Hlavní hrdinku na její nelehké životní cestě doprovázejí její extrovertní potrhlé kamarádky (Iva Pazderková, Mahulena Bočanová, Pavla Dostálová) a její zhmotnělý vnitřní hlas Šedivka (Ivana Chýlková), se kterou má velmi komplikovaný vztah. Kolik mužů a žen musíme v životě přežít, než potkáme toho pravého? (Falcon)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (108)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

není to neředěné peklo jako třeba Mužem i s mužem a neměl sem potřebu si v průběhu sledování vypíchnout oči, ale ani to nic nezmění na faktu, že je to jen další klasická česká romantická komedie, která ovšem není romantická a vtipná je asi jako vaření s Jirkou Babicou. Za celou hodinu a půl se tu vlastně nestane nic zásadního krom toho, že hlavní hrdinka sem tam s někým souloží (včetně bývalého partnera kterého nenávidí), stěžuje si kamarádkám na to jaká je kráva a rozjímá se svým vnitřním hlasem, který má čert ví proč tvář Ivany Chýlkové. Plusem pro někoho může být snad jen to, že Jana Bernášková je hezká a ukáže trochu víc než je u ní člověk zvyklý z televize...40% (pokud patříte do cílovky - což jsou asi ženy 30-40 - pak se možná na 50% dostanete) ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Prvních pár minut jsem si i říkal, že to bude koukatelný klasický dívčí průměr. Spletl jsem se. Byť je paní Bernášková krásná žena a film pár veselých momentů měl, jde o čistě nezajímavou a klišoidní zpověď nedoceněné jak herečky, tak i ženy. Jenže to bohužel nemá ani úroveň. Kniha se možná čte jinak, díky vynechám, ale film celý vychází jako hrozně naivní a až pitomá tragikomedie. Ale tragi jen pro diváky... mrzí. Pobavilo kameo našich předních hereček. ()

Reklama

dopitak odpad!

všechny recenze uživatele

"Jani, když tak skvěle hraješ, nechtěla bys i něco napsat? Dáme do toho pár minerálek, jednu značku auta, pustíme v něm rádio a ještě nám půlka zbyde do kapsy." Tak takhle nějak se, předpokládám, u nás teď točí filmy. Protože výsledek nenapovídá, že by to bylo jinak. Pryč jsou asi časy, kdy by slušný herec řekl, že v tomhle hrát nebude, anebo (sic!) v půlce z natáčení utekl, že pod tohle se teda nepodepíše. Tím slušným hercem myslí Marka Němce, jehož mi bylo chvílema i docela líto. Vnitřní hlas Chýlková? Proč? Mahulena Botoxová? Kde tu vyhrabali? Zach jako šedý vlk Ravaneli? Dostálová s krátkými vlasy? A hlavně ale ten námět, kdy pitomá bréca odmítne chlapa co nahání sukně i když má jednu doma, aby si našla jinýho chlapa, co nahání sukně i když má jednu doma. Tvůrci toho veledíla by měli být ubiti na státní útraty. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Bernášková chtěla dodatečně zpeněžit svou zbytečnou knihu a ještě si při tom před kamerou dokázat, že je i po čtyřicítce stále píchatelná. Na tom by asi nebylo nic špatného, kdyby to celou dobu nedělala pod taktovkou svého manžela, což je fakt perverzní. Women power zapáchá z každého záběru a znovu vrací ženskou emancipaci o dvacet let zpátky. Zachův bakelit na hlavě je úlet a z ubohých pokusů o humor pobavila snad jen přehlídka všech českých hereček ve frontě na roli. Jinak to je peklo. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Někdy je lepší film pustit, než koukat na hodnocení. Tak co tu vlastně do jedný prdele dělám :) No inu takhle. Jestli si pouštím romantické komedie z našich rybníčků, tak to rozhodně ne. Film prostě byl na Netflixu a na Bernáškovou jsem byl vcelku zvědav, protože jsem jí snad neviděl nikdy v hlavní roli. Do toho Mára Němců a říkám si, že to zas tak špatný nebude, ač hned na mě vybafla Prima a holka stála u reklamního stojanu. Je to prostě stále dokola, ale Bernášková bavila a nevím proč. Koukalo se na ní prostě pěkně. Scénář šel udělat rozhodně lépe, ale vlastně film, kde hraje Němec právě scenáristu a sám režisér je i scenáristou, to aby se jeden v tom vyznal. A to vlastně Bernášková co napsala knihu, tak v tom i hrála. To by logiku už dalo nebo ne? :)Co je bohužel horší, že na komedii slabé, ač jednou dobrý. Film utekl jako voda a byl konec. Vymazat to ženské osazenstvo, pak vnitřní hlasy, vše je to hrozně rušivé a spíš to vypadá, aby pro někoho byla role taky. Což se samozřejmě musí nahnat další. Tomáš Měcháček i v tom nic co zahrál nebude bavit nikdy.Je to stále stejné, ale překvapivě to nebylo tak příšerné, ono to vlastně i jako typická žánrovka nebylo vysloveně špatný. Jasně, Langoše si v dalším x filmu nepustím a teďka udělal vcelku vyjímku a překvapivě na odpad ani jednu hvězdu bych to neviděl a to už viděl tedy horší kousky. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (4)

  • Scény přípomínající seriál Vyprávěj (od r. 2009) se natáčely v ateliérech seriálu Zoo (od r. 2022), do kterého Jana Bernášková (Lucie) posléze naskočila v roli Julie. (Teres)

Reklama

Reklama