Reklama

Reklama

Scott Pilgrim jde na věc

(seriál)
  • USA Scott Pilgrim Takes Off
Trailer 3
USA / Japonsko / Kanada, 2023, 3 h 40 min (Minutáž: 26–29 min)

Režie:

Abel Gongora

Předloha:

Bryan Lee O'Malley (komiks)

Hrají:

Michael Cera, Anna Kendrick, Mary Elizabeth Winstead, Brie Larson, Aubrey Plaza, Mae Whitman, Alison Pill, Ellen Wong, Kieran Culkin, Mark Webber (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Scott Pilgrim se konečně seznámí s Ramonou Flowersovou, o které po nocích sní. Nejdřív ale musí vyřídit sedm padouchů, kteří to s ní kdysi táhli. (Netflix)

Recenze uživatele skorpion112 k tomuto seriálu (2)

Scott Pilgrim jde na věc (2023) 

Po druhém díle jsem byl v rozpacích. Byl jsem zmatený. Ale musím říct, že mě seriál vlastně velmi příjemně překvapil. Jedná se vlastně o jinou interpretaci příběhu Scotta Pilgrima, zaměřenou spíše na vedlejší postavy a v tom podle mě právě tkví to kouzlo. Scott Pilgrim je bohatý na spoustu postav, kterým se hlavně ve filmu moc prostoru nedostalo, je tedy fajn vidět jak je někdo s časovým odstupem prozkoumává. Navíc se tak nějak nemohu ubránit pocitu, že přeci jen další (již druhá) adaptace komiksu by byla moc a nepřinesla by nic nového. ()

Scott Pilgrim: Vypečený život flákače (2023) (E01) 

Na toto jsem byl natěšený jako malé dítě (jsem obrovský fanoušek jak filmu tak komiksu) a musím zatím říct že je to minimálně obstojné. Dodržuje se zde tradice, že každá adaptace scotta pilgrima přináší své vlastní nápady a inovace do hry. Anime tedy kombinuje skvěleé nápady z filmu a komiksu a zároveň přináší mnoho vlastních. Až na extrémní zkracování (postava Knives, která je strašně důležitá pro celý příběh v první epizodě prakticky není?) si myslím že dostaneme něco výjimečného. ()

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Reklama

Reklama