Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Největší hudební událost roku je zpět! Nenechte si ujít další ročník nejpopulárnější hudební ankety v zemi - Český slavík! Společně zjistíme, kteří interpreti si získali přízeň fanoušků v letošním roce! Na jevišti se vystřídají ty největší hvězdy české populární scény, které si pro vás připravily velkolepá vystoupení! A do Síně slávy po Jiřím Suchém vstoupí další hudební legenda! Slavnostním večerem provedou Ondřej Sokol a Aleš Háma! (TV Nova)

(více)

Recenze (26)

Henry007 

všechny recenze uživatele

Tvůrcům letošního Slavíka chyběla soudnost. Tato anketa o pár kategoriích přeci nemůže mít přes 3 hodiny jako Oscaři. Přidáním kategorie Hip hop & Rap se chtějí zalíbit mladým, ale jak ukázala reakce vítěze této kategorie, mladí touto estrádou pohrdají. Háma a Sokol se snažili, jejich nemístný humor ala Ricky Gervais ale fungoval tak z polovinu. Dostali zbytečně moc prostoru a více než polovina vtipů by šla vyškrtnout (třeba několikanásobné trefování se do Jaromíra Soukupa – když to udělali po 4. během večera, cítil jsem v celém těle bolest). Nova také ostudně tuhle sledovanou anketu využila k promu svých seriálů – spoustu cen šly vyhlašovat "hvězdy" jejich nových seriálů, kteří nemají s hudbou nic společného. A ani po technické stránce to úplně nezvládli – úhly a vzdálenosti kamery byly častokrát při hudebních vystoupeních zcela nevhodně zvoleny. A opravdu nebylo nutné mezi kamerami stříhat po vteřině a vkládat tam zbytečné prostřihy na celebrity v publiku. No prostře po roce se opět smetánka poplácala po zádech a udělala si reklamu na své koncerty v O2 aréně... ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Moderátoři to s bravůrou a ostrým sarkastickým humorem zvládli. Nejlepší byla zpětná střelba do Soukupa, který musel prodat půlku své televize za 2 místa v sále a při bližším záběru na jeho maličkost se necítil úplně ve své kůži. Nejlepší projev od Vojty Dyka včetně písně pro tátu, šílený azurový outfit s kabelkou pro Krajča, který přiznal panické ataky současně s módními ataky v hororovém stylu pro heteráky. Lucie Bílá je druhá. Recyklace vysloužilých umělců a i přes všechnu čest a zdravíčko panu Neckářovi, nacpat ho ale takto dlouho do živáku stálo asi hodně odvahy od tvůrců pořadu. ()

Reklama

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Řekl bych nejlepší večer po obnovení ocenění. Je teda třeba si přiznat, a přiznat by si to měli hlavně sami zúčastnění, že moderátorská dvojice Sokol - Háma prostě nefunguje. Přitom sami o sobě jsou fajn, ale ve dvojici to prostě neni ono. Jejich pokus o humor je zpravidla na daném večeru to nejslabší, ať se jedná o jakýkoliv pořad. Jinak ale dobrý. Líbili se mi všechny vystoupení, což nebývá pravidlem, ale tady jsem si vážně užil všechny účinkující. Velmi překvapila třeba Eva Burešová, pak velký a  velmi vydařený comeback na TV obrazovky pro Helenku Vondráčkovou. Pochopitelně, nesmí se zapomínat, že se jedná o anketu POPULARITY!!!! nikoliv kvality, takže zkazky o tom, že vyhrál ten a ten, ačkoliv zpívá hnus, nejsou na místě, protože prostě lidem se to líbí. ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Zbytečně dlouhá noc! Ještě, že Helenka to rozjela na plno! Fórum Karlín na nohou! Nejlepší vystoupení! Vojtěch Dyk svým upřímný vyznáním tátovi mnohé přivedl k zamyšlení. No a Vašek Neckář uvedený do Síně slávy. A jeho “Andělé strážní”…dojeli. Další legenda. A celý sál podruhé celý na nohou. Výběr oceněných umělců pro které hlasovali fanoušci - ano i já jsem to učinil - nebudu komentovat. Pořad jako celek zábavný byl což už dneska vzácnost je. Je mě jasné, že někdo má raději kávu než čaj, ale kvůli tomu poslat tento pořad do odpadu je poněkud mimo mísu. Záchodovou. ()

Vajonek 

všechny recenze uživatele

Mohlo by to prosím být ještě delší, vtipnější a více plné křišťálově čistých pěveckých čísel? Slavíky jsem roky neviděla, letos jsem tuhle svou bezslavičí sérii narušila, myslím, že ale počínaje příštím rokem zahájím novou a bude zase hodně dlouhá. A nebude mi smutno. Bez slavíka... Tyhle pořady plné falešného křečovitého nablýskaného nic prostě nejsou pro mě. Dvě hvězdy za pár vystoupení, která byla slušná a za některé proslovy, které přece jen obsahovaly něco a ne nic (bez ironie). A asi i z určité úcty k některým zpěvákům, jichž by tyhle soutěže (které mi osobně neříkají nic) měly být (a asi i do určité míry jsou) oslavou. I když některých těch lidí, když je tak vidím a hlavně slyším, je mi naopak až líto... 30 %. ()

Galerie (189)

Zajímavosti (1)

  • Vyhlašování ankety Český Slavík 2023 sledovalo téměř 1,1 milionu diváků starších 15 let. Jednalo se tak o nejsledovanější pořad daného večera. (rublik05)

Reklama

Reklama