Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh hazardního hráče (Matt Damon), který je postaven před osudovou volbu mezi láskou a hazardem. Příběh studenta práv, který svou nechuť zařadit se do "normální" společnosti kompenzuje geniálním talentem. Mike má totiž neobyčejné kombinační schopnosti a dovede uhodnout, jaké karty mají v ruce jeho partneři v pokeru. Na rozdíl od většiny profesionálních hráčů se ale Mike snaží nepodvádět a v tom se rozchází se svým komplicem, utápějícím se v dluzích (Edward Norton). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (296)

laik_60 

všechny recenze uživatele

tri body pekne po jednom každému z trojice hercov za to ako hrali, ale nič viacej, Čakal som totiž niečo ako W. Huntinga v kombinacii s Bournom v gangsteršejšom prostredí. Ale z Deamona žiaril len jeho inteligentny pohľad a čelo, Norton si odviedol svoje umenie, a Malkovich ? ten dal filmu trosku osobitý typicky svojský šmrnc, rozhodne kvalite filmu pomohol. To je asi všetko, "jajkat" nad filmom nedokážem, a viem, že čoskoro naň zabudnem. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

"Pravidlo číslo jedna: Zahoď karty, když víš, že nemůžeš vyhrát." Nevím jak ostatní, ale mě při sledování několikrát přepadla touha usednout za podobný pokrový stůl a zahrát si. Už jen pro ten nepopsatelný pocit - cítit se jako hráč. A možná už dokážu lépe pochopit, jak se cítí člověk, jehož život se odehrává u kulatého stolu s kupičkami žetonů. Vynikající film o pokru s ještě lepším obsazením v čele s Damonem, Nortonem a nezapomenutelným ruským „kmotrem“ Johnem Malkovichem. " - Víš co mě vždycky postaví na nohy, když se cítím mizerně? - Co? - Rozbalit královský fullhouse." ()

Reklama

nascendi 

všechny recenze uživatele

Čakal som niečo, ako film o drogách. Veď gamblerstvo je podobná závislosť ako drogy. Bol som príjemne prekvapený, keď sa pred mnou odvíjal príbeh bez klišé, príbeh, ktorý aj diváka, ktorý vie iba to, že nejaké karty existujú a matne si spomína, že pred rokmi si zahral, sedmu, žolíka alebo kanastu, dokázal vtiahnuť do seba. Príbeh, ktorý si s chuťou a im príslušnou profesionalitou odohrali herecké esá, pričom dobre boli vybraní i herci epizódnych postáv. Príbeh, ktorý nekončil hollywoodskym happy endom, ale iba hráča po komplikovanom ubehnutí jedného kola opäť postavil do štartovacích blokov. ()

Asgy 

všechny recenze uživatele

Matt Damon nezklamal a i s kartami v ruce mu to jde víc než dobře. Nějak si nedovedu představit, že by hrál někoho, kdo nepobral moc rozumu, protože všechny ty role inteligentních lidí mu padnou jako ulité. Touha vzít do ruky karty a hrát dokud nedojdou peníze je z tohoto snímku cítit každým okamžikem a možná se ten pokr taky někdy naučím :). ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Slušně natočené drama, při kterém ty dvě hodinky utečou jako voda. Obsazení talenty Mattem Damonem a Edwardem Nortonem se vyplatilo a podávají velmi kvalitní výkony (obvzláště Damonem zahrál skvěle). Jen škoda, že poker je spiše na druhém místě, protože miluju sledovat hru psychologie a nervů. Zatím asi to nejlepší co John Dahl zplodil. Na plný počet to sice není, ale musím uznat, že jsem se bavil poměrně dobře....... ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • Matt Damon a Edward Norton se zúčastnili světové soutěže v pokeru. Náklady 10 000 USD pokrylo studio Miramax. Matt Damon vypadl po čtyřech dnech, když jej vyřadila světová legenda pokeru Doyle Brunson. (Tygrys)
  • Natáčení probíhalo v autentických newyorských klubech, v Taj Mahal Casino v Atlantic City, v Siwanoy Country Clubu v Bronxville a v Newarku. (Tygrys)

Reklama

Reklama