Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh hazardního hráče (Matt Damon), který je postaven před osudovou volbu mezi láskou a hazardem. Příběh studenta práv, který svou nechuť zařadit se do "normální" společnosti kompenzuje geniálním talentem. Mike má totiž neobyčejné kombinační schopnosti a dovede uhodnout, jaké karty mají v ruce jeho partneři v pokeru. Na rozdíl od většiny profesionálních hráčů se ale Mike snaží nepodvádět a v tom se rozchází se svým komplicem, utápějícím se v dluzích (Edward Norton). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (297)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ty pokerové vsuvky doprovázené vysvětlivkami v Damonově podání neměly chybu. A to jsem prakticky po celou dobu netušil, jaká jsou pravidla hry, protože poker je pro mě španělskou vesnicí. Ale nakonec takhle se přece pozná dobrý režisér, když vám dokáže vám neznámou látku podat poutavým pohledem. Příběh sám o sobě nebyl nijak překvapivý. Dva kámoši, jeden má průser, druhý se to za něj snaží vyžehlit, je z toho ještě větší průser a všechno pak směřuje k závěrečné hře. Osobní vztahové drama hlavního hrdiny možná mohlo být trošku vyšperkovanější či vyhrocenější a určitě bych uvítal více Famke Janssen, ale již zmíněné karetní partie spolu s dokonalým obsazením daly ta drobné nedostatky takřka zapomenout. Škoda, že nejsem pokerový hráč. Určitě bych si to užil více. Přesto 85%. ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Ku kartovým hrám mám ďaleko, k filmom o "čertových obrázkoch" celkom blízko. Matt Damon a Edward Norton sú presvedčiví vo svojich vášňach - vášeň pre hru a pocit víťaztva versus vášeň pre peniaze. Na Hráčov sa dobre pozerá, vtiahnu do hry, zaujmú a viac rovín v tomto filme ani nie je potrebné riešiť. ()

Reklama

Attta 

všechny recenze uživatele

Pěkně odvyprávěné, skvěle zahrané, dobře hudebně podkreslené a k tomu správná dávka napětí. Kdo si v životě alespoň párkrát v životě zahrál texas hold'em o opravdové peníze, tak má určitou výhodu v tom, že ví jaký je pocit z parádní výhry nebo jaké to je prohrát uplně vše během děsně krátkého okamžiku a v tomhle filmu to dokázali vystihnout velice věrohodně. U mě totální spokojenost. ()

F.man 

všechny recenze uživatele

Flop, Turn, River. Check, Raise, Fold jsou pokerové výrazy varianty Texas Hold'em, kterých si v snímku docela užijete. Nečekejte však jakýkoliv přesah, tady se prostě a jednoduše nastaví hlavní děj, rozdají karty a spustí 121 minutová zábava, krerá s titulkama zkončí, stejně jako divákovy myšlenky nad tím co právě viděl. Ony dvě hodiny jsou však poměrně hustě našlápnuté zajímavýma situacema, ve kterých by divák díky velice povedenému castingu neměl mít problém s empatií, zejména do hlavní postavy Matta Damona, která velice přirozeně vtahuje do děje. Zvláštně se své role chopil Norton, ovšem pokud bych se měl pozastavit nad někým jiným než Damonem byl by to spíše John Malkovich a jeho ruský Teddy KGB, který na sebe strhne veškerou pozornost kdykoliv se objeví (škoda, že je to spíše sporadicky). Jako celek nepůsobí Hráči možná tak kompaktně a John Dahl z nich mohl "vytřískat" daleko více. Pokud však hledáte pohodový film, který si na nic nehraje mohli by Hráči být správnou volbou. Listen, here's the thing. If you can't spot the sucker in the first half hour at the table, then you ARE the sucker. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Ten Rusák... Kdo by řekl, že mu skočím na kobylku tak snadno a rychle. Teď nemám prachy, musel jsem se vzdát tý nejúžasnější věci v životě a musím dřít, abych dokončil, co jsem začal. Navíc musím sekat dobrotu doma a snad už brzo pustí z lochu mýho nejlepšího kámoše. Ale když jsem zase viděl karty, navíc v rukách těch amatérů, došlo mi, jak moc dobrej jsem bejval. Zůstalo to ve mně? Ale ne, já už se ke kartám přece nevrátím...nebo...ne, nevrátím... ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • Při realizaci filmu spolupracovali mistři a znalci pokeru. Hlavním konzultantem se stal známý hráč Mike Selza. (Tygrys)
  • Natáčení probíhalo v autentických newyorských klubech, v Taj Mahal Casino v Atlantic City, v Siwanoy Country Clubu v Bronxville a v Newarku. (Tygrys)

Reklama

Reklama