Reklama

Reklama

Jeden americký chemik si představuje, že udělá životní obchod se svou drogou. Všechno ale nejde podle plánu a on se brzo zamotá do spleti podvodů. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

Fr 

všechny recenze uživatele

Fotbal a drogy – perfektní nedělní odpoledne! … A nemusíte fandit ani Liverpoolu. Stačí, když přistoupíte na hru, že ,,svět se zbláznil“. Dobrá hudba, svižné tempo, S.L.Jackson, kterému perfektně sekunduje R.Carlyle. Připomnělo mi to filmy G.Ritchieho. Já prostě tyhle ,,ujetiny“ můžu!!! PŘÍBĚH *** HUMOR *** AKCE *** NAPĚTÍ ** ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Při revizích svých hodnocení v naprosté většině případů snižuji počet udělených hvězdiček, tentokrát jsem ale mimořádně jeden kousek přihodil, a to prostě proto, že jsem se skvěle bavil. Myslím, že jde o film, na který je nutné podívat se v původním znění. Český dabing úplně utopil parádní výkon Roberta Carlyla i tu parádní angličtinu- originál, která dodává snímku grády. Netvrdím, že by se tady nenašly nedostatky, ale rozhodl jsem se je okázale ignorovat. ()

Reklama

zdenny 

všechny recenze uživatele

Vynikající "tarantinovská" krimikomedie, která mi naprosto sedla. Mou nejoblíbenější postavou ve filmu se ihned v úvodu stal liverpoolský mafiánek a to díky jeho hrdinskému činu v hospodě plné fandů Manchesteru United - pro neznalé největšího rivala mého milovaného FC Liverpool. Samuel Lee Jackson je pro tento typ rolí přímo zrozený. A Emily Mortimer? Je to už nějakou dobu má nově objevená láska a konkrétně v tomto filmu vypadala velice sexy. Naprosto mě uhranulo finále filmu v liverpoolském svatostánku Anfield Road, kde navíc Liverpool dal Manchesteru na prdel. Nevím ale, zda to byl zápas z března nebo listopadu, kdy Liverpool vyhrál 2:0 respektive 3:1. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Pohodovka, která nastartuje, zařadí rychlost a pak už se jen řítí do cíle. A všechny ty kola, kterými projela, jsou stejně rychlé, zajímavé a zábavné. Ano, taková je Formula 51... Zajímavosti: Pamatujete na červené pilulky? Tak tomu se říká "být posraný až za ušima" :-) 70% ()

Chřástal 

všechny recenze uživatele

Další celkem zábavná historka z podsvětí plná cool zpomalených záběrů, cool zrychlených záběrů a excentrických figurek, ale jinak jaksi prázdná. Samuel L. Jackson je dobrý, zatímco Emily Mortimerové tu nájemnou vražedkyni nejde věřit ani náhodou. K dobru jde připsat to, že se to vejde do devadesáti minut, což už dneska umí málokdo. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (13)

  • V roce 2001, ve kterém se děj filmu odehrává, vyhrál Liverpool domácí duel s Manchesterem United. V té době v Liverpoolu hráli i dva čeští hráči (Vladimír Šmicer a Patrik Berger), avšak ani teoreticky bychom je nemohli vidět hrát, protože do duelu s MU nenastoupil ani jeden z nich. (Baltazzar)
  • Natáčení probíhalo převážně v americkém Los Angeles a na zámku Cholmondeley v anglickém Cheshire. (Terva)

Související novinky

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

21.01.2022

Svět hudby a filmu přišel o další z velkých talentů. Ve věku 74 let včera v USA zemřel americký zpěvák a filmový herec Marvin Lee Aday, znám především pod svým uměleckým jménem Meat Loaf. Talentovaný… (více)

Reklama

Reklama