Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní náčelník Pepa Novák je sice povýšen na majora, jinak má ovšem stejné potíže, a navrch ještě některé nové. Občané ho zlobí a stále se marně snaží sexuálně uspokojit náruživou manželku Vilmu. Navíc mu teď život komplikuje početná cikánská rodina v sousedství. Majitel fotbalového klubu Leo Kohn není příliš spokojený s výkony mužstva, nepomáhá ani podplácení rozhodčích. Navíc je stále na kordy s tchýní Ester, posedlou sázením Sportky. Leo se s tchýní pohádá. Z hádky vzejde neobvyklá sázka. Jestli Ester dokáže sestavit mužstvo, které Kameňákov porazí, stane se Leo jejím otrokem. Pokud ovšem Kameňákov zvítězí, odejde Ester z domu a už se nikdy neukáže. Je jisté, že v neděli půjde o hodně. (TV Nova)

(více)

Recenze (655)

Ithildaria odpad!

všechny recenze uživatele

NECHÁPU, jak mohl ten šašek Troška natočit už třetí pokračování toho nejhoršího, co na české půdě kdy vzniklo. NECHÁPU, jak v tom mohou ti lidi hrát a totálně se při tom znemožnit a nejvíc NECHÁPU, jak se na to může někdo dobrovolně dívat, ještě hůře jít na to dobrovolně do kina.... (o případech, kterým se ta věc líbí radši ani nemluvím). H-N-U-S!! ()

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Proč třikrát opakovat experiment, který nejen že se nepovedl, ale také celkově postrádá smysl? Protože je smetánkou mezi dojnými krávami, jejichž závratný komerční úspěch jsem nikdy nepochopil. Myslím, že nejlépe to vystihl - už si bohužel nevzpomínám na jméno recenzenta - člověk, který v časopise Premiere kdysi k druhému dílu napsal, že anekdota je žánr vypravěčský, nikoli filmový. Vtip často vyplývá už ze specifické fráze, kterou nelze smysluplně převést do obrazu, aniž by zanikla absurdnost celé situace. Troškovy Kameňáky navíc staví na ohraných a prostoduchých frcích všeho druhu, jež často nepobaví ani samy o sobě; ostatně nejvtipnější jsou v momentě, kdy vtipy nepřevádí do filmové podoby, ale jednoduše je samy citují (Vydra čtoucí poznámky svého syna - škoda, že je už všichni asi tak třista let známe). ()

Reklama

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

O čem to vlastně všechno vůbec bylo? Po zkouknutí třetího dílu mám takový lupavý pocit, že od jedničky do trojky je všechno točené podle šablony, akorát se do toho přidává jiná kopa kameňáků a příběh se zhoršuje a zhoršuje. Teď už do toho zapletou fotbal a kopu cikánů, kteří se s tím perou a já si za živa nedokážu vzpomenout na něco, co by mi tenhle film s příjemným zněním připomnělo, že je to docela ještě zábava. Ale to nejde. Trojka už je totiž, fakt už velká kravina, která možná baví, ale jenom v určitých sekvencích a hlavně tím, jak si autoři věřili a mysleli si, že úspěch už má trojka předem jasnej, minimálně tím, jak se o tom zase bude dlouho mluvit. Ale jak to nakonec dopadlo co? ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Víte co? Tenhle díl vůbec není tak špatný, aby se řadil mezi ty nejhorší filmy všech dob. Odvrací se od modré erektivní vody k rómské problematice a zkorumpovaného fotbalu. Pár momentů ve filmu mě opravdu dostalo. Například, jak si šli cigoši pro sociální dávky. :-D Dal bych 3 hvězdičky, ale někdo se Trošky prostě musí zastat a budu to já, který mu jednu hvězdičku dá k dobru. :-) ()

Pit 

všechny recenze uživatele

Už po druhom pokračovaní a keď som počul, že sa chystá aj trojka som z toho nemal dobrý pocit. A vyšlo to. Sílené pokračovanie, ktoré už nefungovalo ani v dvojke, otrepané "vtipné" frázy ktoré už sú také staré, že ich používajú aj deti v škôlke a podobne. Bol som veľmi sklamaný, ale aby som nebol len stále negatívny, všimol som si medzi bežnými ľudmi okolo seba, že nejaký dopad na bránice to ešte stále malo, takže musím to brať aj z tej stránky a nehladieť len na svoj bezprostredný pocit, takže za tých ľudí okolo dávam 1 *. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (13)

  • Na začátku dne, kdy se hraje důležité fotbalové utkání, je na obrazovce napsáno "neděle". Během utkání lze současně zahlédnout datum zápasu 21. června 2004. Datum však připadá na pondělí. (Mr.Hudson)
  • Filmování probíhalo v Týně nad Vltavou, na zámku Vráž, v Řitce, soutoku Lužnice s Vltavou a v Praze Slivenci (hřiště). [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)

Reklama

Reklama