Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Olivera a extravagantní Emily spojí náhodný milostný románek, který prožijí na palubě letadla při cestě z Los Angeles do New Yorku. Oliver by záhadnou a bystrou dívku rád blíže poznal, Emily však bere sex s cizím klukem jako nezávazné dobrodružství, a tak se po příletu do New Yorku jejich cesty rozcházejí. Během následujících let je však osud svádí znovu a znovu dohromady. Při náhodných setkáních a neplánovaných schůzkách začnou jeden druhého blíže poznávat. Oba zoufale hledají lásku a vztah, který by nebyl odsouzen ke katastrofickému konci. Jejich sedmileté přátelství je dovede ke zjištění, že je mezi nimi možná něco jako láska. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (240)

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie - takový to známý spojení, kde se očekávají hromady klišé. A. Peet mám celkem rád, u A. Kutchera to záleží na roli (zrovna tady byl za debílka). Takže jsem si myslel, že bude jakš takš sranda. Ale on ten film byl úplně nekonečnej! Vůbec to neubíhalo a do toho se vám na obrazovce objevujou informace "o tři roky později", "o půl roku později", "o rok později", "o tři roky později"... Vlastně ten celej průběh je takovej, že dva hlavní protagonisté kolem sebe neustále krouží, vlastně spolu nechodí, i když k sobě něco cítí, projdou si dalšíma vztahama, zase se k sobě vrací (ale nechodí spolu, haha!), no a směřuje to k tomu, že si navzájem k sobě ZASE najdou cestu. Achjo, klidně to mohlo být o cca 20min kratší, vůbec bych se nezlobil. Je tam zbytečná vata, a to je škoda. Jo a zase tak vtipný to taky není. ()

dezorz 

všechny recenze uživatele

A Lot Like Love chyba trocha stavy, ale inac je to prijemna, INA ako je v US bezne, romanticka komedia, ktora viac potesi milovnikov 4 svadieb a pohrebu ako 50 prvych rande. takyJack And Jill vo filmovej podobe. Zmurkajuco skuliaca Amanda Peet je stale rovnako prijemna a vsimli ste si, ako sa Ashton Kutcher, Kelso Z tych rokov 70tych, stale viac a viac podoba na Woodyho Harrelsona? ()

Reklama

Radko 

všechny recenze uživatele

Kto z nás by nechcel mať v živote taký vzťah? Raz za rôčik-dva s vyvoleným spáchať uletený partnerský ťah? V medziobdobí zase má tento hlavný pomer pasé. Preto medzi stretnutiami si každý z dvojice vytvára iné partnerstvá a lásky, a ani jednému to na čele nevytvára veľké vrásky. Popritom sa realizujú - či už v umení alebo v obchode. Po roku-dvoch sa stretnú: a zas všetko medzi nimi v pohode. Roky letia, roky plynú, ona má iného a on zase inú. Jeho biznis plány síce skončia v piči, ona však na umeleckých foto výstavách s úspechom fičí. Nič to, že on nemá veľké prachy, stále ich priťahujú vzájomné telesné pachy. Nie, ich vzťah nebol ani po šiestich rokoch každodennou rutinou zničený, ľúbia sa ako kedysi a vďaka občasnosti môže byť jeho falus rovnako sťa pred rokmi vztýčený. ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Jeden z mých nejoblíbenějších filmů podobného střihu. Mezi hlavními hrdiny, kteří jsou sympatičtí jako herci i jako postavy, to správně jiskří, což je u podobných filmů základním stavebním kamenem. Jinak vás ničím asi nepřekvapí. Mě příjemně pobavil a lehce mi pozvedl náladu. Jako jeden z mála romantických filmů si jej pamatuji a občas i rád pustím znovu. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

VHS/// Obsazení 5/10 Děj 3/10 Hudba 4/10 Efekty 3/10/// +námět, pár herců -zpracování, hudba, délka filmu/// Ashtona můžu, ale tenhle film nějak ne. Řeknu to česky, tenhle film mě dost nudil. Sice se jedná v zajetých kolejích romantických komedií o malou změnu náhledu na daný materiál, ale to zpracování, ten vleklí a plitký děj. Jen tak tak jsem to přetrpěl a nebýt herců, tak sáhnu po jedné hvězdičce. Tady se něco fakt nepovedlo./// Celkem 35%/// ()

Galerie (33)

Zajímavosti (5)

  • Komedie stála producenty přiměřených 30 milionů. Během prvního víkendu (22.-24.4. 2005) vytáhla z amerických diváků 7,5 mil. dolarů a za dva týdny promítání necelých 19 milionů. (imro)

Reklama

Reklama