Reklama

Reklama

Policejní akademie 2

  • Česko Policejní akademie 2: Jejich první nasazení (více)
Trailer

Obsahy(1)

Asociální magor a parta jeho recesistických kamarádíčků navlečených v kůži se vydala do ulic, aby pomocí sprejů dodala městu trochu barvy a vyprázdnila kapsy každému, koho potká. Tahle vlna zločinu vás možná dovede k zamyšlení nad tím, kde selhal vzdělávací systém. Ale na druhé straně – vzpomeňte si na Policejní akademii. Když se v Policejní akademii 2: Jejich prvním nasazení s těmihle pitomými punkery střetnou naši čerstvě dostudovaní smolaři v modrém, výsledkem bude nekomplikovaný případ nepřetržité zábavy. Steve Guttenberg, George Gaynes a další postavičky z Policejní akademie nastupují v plném počtu, aby se postavili impozantnímu Bobcatu Goldthwaitovi, kterému byla role šíleného vůdce gangu šitá přímo na míru. Jsou to bouře – bouře smíchu – v ulicích! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (258)

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Dvojka vrhla novo ošatené sily do ulíc, aby vznikol chaos ako sa patrí. Staré známe tváre sú rovnako fungujúce, z tých nových utkvie v pamäti veľký policajt s veľkým psom a samozrejme afektovaný Zed z opačnej strany zákona. Príbehovo natiahnutá omáčka o infiltrácii do podsvetia vsádza na gagy, z ktorých je našťastie stále väčšina vtipná. ()

anli 

všechny recenze uživatele

Pokračování klasiky,tentokrát v terénu,což umožnilo novou sérii vtipů a gagů.Celkově trochu za první akademií zaostává,protože všechny herce známe a jejich eskapády už nám tak vtipné nepřipadají.Já jsem byl ale c celkovým pojetím spokojen,opravdu jsem se nasmál a bavil.A i po letech se do tohohle prostředí rád vracím,takže dávám policejních 75%,protože je to pořád velmi dobrá a zábavná podívaná. ()

Reklama

WolfR 

všechny recenze uživatele

O něco horší, než první díl, ale pořád velice zábavné! Mrzí mě nepřítomnost některých postav z prvního dílu zejména zábavného Kapitána Harrise, ale to tady vynahrazuje výborný šílený Zed a pár dalších vedlejších postav. Zábava je opět nadprůměrná se super vtípky a scénkami a staré známé postavy z prvního dílu opět excelují! Výborné pokračovaní kultovní policejní komedie! Rád se na něj podívám. 4 hvězdy. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Po úspěšném dokončení Lassardovy policejní akademie jsou čerství adepti ihned hozeni do hluboké vody (teda spíš do hlubokých sraček), neboť mají Lassardovu bratru pomoci vymýtit zločin z jeho okrsku. To samo o sobě není nikterak jednoduchá věc (ve čtvrtí řádí punkerská parta šílence Zeda), ale navíc jim klacky pod nohy docela úspěšně hází kapitán Mauser, který má zálusk na Lassardovo křeslo ... Po fenomenálním úspěchu první policejní akademie na sebe pokračování nenechává dlouho čekat. Sice je o řád méně vtipné než jeho předchůdce (smát se budete snad jen potroublému Proctorovi a Mahoneyho vtípkům na adresu kapitána Mausera), nicméně film je stále relativně koukatelný. Navíc do celé série přivádí dvě okouzlující postavičky - šílence Zeda v podání Bobcat Goldthwaita a ušlápnutého Sweetchucka v podání Tima Kazurinského. Filmu opět vévodí Michael Winslow... ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Vycvičení už jsou, nezbývá, než je poslat do ulic. Svérázní rekruti tentokrát budou pomáhat Lassardovu mladšímu bratrovi vyčistit 16. okrsek. Druhý díl už není tak svěžím objevem jako první Policejní akademie, ale stále docela slušně odsýpá (ostatně má jen 83 minut) a vyloudí úsměv na tváři. V 16. okrsku roste zločinnost neúměrným tempem. A tak Lassard, mladší bratr šéfa policejní akademie, dostává 30denní ultimátum, aby ulice vyčistil. K ruce dostává šest nováčků z akademie. Jenže ještě je tu intrikující Mauser, který by sám chtěl být kapitánem. Naše šestice bude muset tedy bojovat na dvou frontách. A Mahoney se převléknout za pouličního grázlíka aby se infiltroval do gangu. DVD je to samé, jaké vyšlo už před několika lety, jen se oprášil prach ze skladů. Tudíž statické menu, u filmu má obraz viditelné zrno, občas je přepálený, zvuk je mono. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (15)

  • G. W. Bailey (kapitán Harris z prvního dílu) se objeví na svatbě jako jeden z hostů, i když ho uvidíme jen zezadu. Je to host, kterého fotí fotograf. (HellFire)

Reklama

Reklama