Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta nezkušených, nešikovných a hloupých civilů, kteří vystudovali, aby se stali nezkušenými, nešikovnými a hloupými policajty, přichází ve svém třetím bujarém vystoupení se spoustou dobrého, bláznivého humoru. Rozpočet je v krizi a díky tomu může přežít jen jedna ze dvou státních policejních škol. Začíná tedy souboj o to, která z nich předvede lepší výkony a vyhne se tak zrušení. Mahoney (Steve Guttenberg), Hightower (Bubba Smith), Tackleberry (David Graf), Jones (Michael Winslow), Hooksová (Marion Ramsey) a Callahanová (Leslie Easterbrook) – vedení věčně zmateným velitelem Lassardem – se proto neuvěřitelně zmobilizují na obranu své staré dobré školy. Máte právo mlčet – nakonec ale budete řvát (smíchy). (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (247)

Sosak 

všechny recenze uživatele

Tenhle díl je sice třetí, já ho ale viděl jako první. Možná proto jsem se u toho ještě bavil, i když je to béčko jako hrom, to se nedá popřít. Vtipy tam jsou místama dobrý, postavy jsou takový povahově typizovaný a to se mi dost líbí. Proto ty tři hvězdičky. Jinak ale šla policejní akademie časem tam, kam se podívají jenom celníci...(ano, správně - do prdele) ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

S tretim dielom nastupila recyklacia, takze sa dej znova odohrava na akademii, akurat kadeti z jednotky su tentoraz ucitelmi. Som rad, ze sa vratil magor Zed tentoraz ako kadet a so Sweetchuckom vytvorili zabavnu dvojku. Vtipy sa do velkej miery opakuju, ale stale to bola este nadpriemerna zabava. Keby sa skoncilo tymto dielom, tak by z toho bola skvela kultova trilogia. 6/10. ()

Reklama

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,Řekl jsem prsa místo meč.“ ,,To je běžný přeřeknutí.“ Kvalitou je to podobné jako druhý film, takže vtipných momentů je méně než v legendárním prvním dílu, nové postavy už nejsou tak sympatické a ty staré mě zase přišly, že nemají co hrát. S příběhem si scénárista velkou práci nedal, soupeření dvou akademií se zvrtne na pár vzájemných naschválů a jednu zbytečně dlouhou závěrečnou honičku. Ale abych jen nekritizoval, tak kadet Zed a jeho šílené grimasy a skřeky mě pobavily velmi pěkně. ()

no2 

všechny recenze uživatele

7/10 - Spolu s prvním dílem nejlepší díl této série. Tvůrci se po slabší dvojce prostě vrátili k osvědčeným kořenům, děj byl však zpestřen novými "bažanty" v čele s padouchem Zedem. Dobrá oddechovka na nedělní podvečer a zároveň poslední koukatelný díl z této série. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 8/10 Děj 7/10 Hudba 6/10 Efekty 5/10/// +kompletní sestava herců, někteří z nich podávají výborný výkon (Michael Winslow) a opět několik gagů, samozřejmě finále -některé vtipy vyzní do ztracena, Zod je zde navíc, má příliš prostoru./// Často jsem měl pocit, že nám některé vtipy jsou přímo vnucovány a již jsem se nebavil tolik jako při prvních dvou dílech. Přesto se jedná stále o výtečnou zábavu, které dopomáhají hlavně postavy. Nejvíce jsem se smál, když se na scéně objevil Brian Tochi (ten asiat), případně výše zmíněný Winslow. Uvidím co přinesou další díly/// Celkem 66%/// ()

Galerie (35)

Zajímavosti (20)

  • V scéne, kde na vode preskočí Mahoney (Steve Guttenberg) zo svojho vodného skútru do člnu, tak bojuje s gangstrom v červenom saku, no v ďalšom zábere, kedy ho vyhodí z člnu, už gangster sako nemá. (Odpocivadlo)
  • Tržby ze severoamerických kin byly 43,6 milionu dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama