Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mistr ve střelbě seržant Thomas Beckett je nejlepším americkým sniperem. Dokáže odstranit zkušené válečné veterány, drogové překupníky a mezinárodní nájemné vrahy. Teď se ale musí postavit daleko prohnanějšímu protivníkovi a zároveň svému nejlepšímu příteli Paulu Finneganovi, o kterém si myslel, že zemřel při akci a nyní se stal nebezpečným pro Ameriku a celý svět. Zločinec Finnegan pracuje jako tajný agent ve Vietnamu. Existuje jediná šance, jak ho dostat a Beckett bude mít poslední slovo. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (47)

Phobia 

všechny recenze uživatele

Průměrný akční film, kterému by neškodilo více skutečné akce a méně zbytečných keců. Tom Berenger už většinu svého charismatu prožral a mohl by klidně vzít roli v "Juniorovi II", jeví se totiž být nejméně v osmém měsíci těhotenství a maskéři by měli nemnoho práce. Elitního ostřelovače jsem mu věřila v jedničce, kdy byl relativně mladý a relativně ve formě. Tenhle oplácaný prďola hrát sice umí a jeho pohled stále ještě má ostří, ale měl by se zaměřit na právníky, politiky a podobný ksindl. Vše ostatní ve "Sniperovi" je standardní béčko, nic nepřekvapí, nic neuchvátí, usíná se u toho dobře. 41% ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

VHS/// Obsazení 3/10 Děj 3/10 Hudba 5/10 Efekty 5/10/// +občas ta akce -řídký příběh, slabá zápletka, málo akce/// Tak tohle už bylo hodně důchodcovské. Hlavně ta režie a scénář. Sniper si sice nikdy moc nenaběhá, o tom to opravdu není, ale sniper se taky nikdy moc nevykecává a o tom to je. Prostě tady je více keců (rozuměj zybtečných dialogů) než pořádné akce. Tu sice Tom Berenger zvládá stále dobře, ale tvůrci mu k ní moc nepomáhají. Film je tak více na pokraji nudy než zábavy a vy si tak říkáte, že hlavní hrdina měl raději zůstat na odpočinku./// Celkem 38%/// ()

Reklama

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Příběh jsem docela snesl, ale hlavní postavě jsem nežral, že je elitní odstřelovač. Polovina akčních scén byla absolutně přehnaná ( v čele s tou kdy Thomas Beckett v noci trefil nepřátelského odstřelovače devítkou na nějákých 100-200 metru do oka ) a chvílema jsem se fakt nestačil divit. V celku jasné céčko a pro mě 25%. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ten Beckett musí tu americkou vládu asi pěkně srát, že v každém díle na něj ušije nějakou tu boudu. Pomalu ale jistě je však vidět úpadek kvality scénáře, i když zas na druhou stranu přemístění do Vietnamu jsem si nechal líbit. Akčních scén tu bylo dost a hlavně jsem se ani moc nenudil. Tom Berenger už však bohužel stárne a jde to vidět i na jeho hereckém projevu. Přesto si myslím, že trojka této sérii určitě ostudu neudělala. ()

5150 odpad!

všechny recenze uživatele

10%.. Takovéhle smrtelně vážné akční béčka fakt nemusím. Hlášky žádné, jen proslovy jako "Když já někoho zabiju, je to proto, že potřebuje zabít. Podívám se na jeho život a když za nic nestojí, vezmu mu ho." Velká škoda, protože peníze na výbuchy a střílení tady byly, a rovněž postarší Tom Berenger v titulní roli ušel. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Dva poslanci, kteří se objeví na začátku filmu, jsou pojmenováni Mangold (Andrew Lawrence) a Pennycate (Domingo Elias De la Garza). Jde o poctu Tomu Mangoldovi a Johnu Pennycateovi, autorům knihy "Tunely Cu Chi". (BloodMax)

Reklama

Reklama