Reklama

Reklama

Koncem 40. let minulého století byli Martha Beck a Raymond Fernandez známí jako „Vrazi osamělých srdcí“. Jejich vražedný plán byl jednoduchý – podvedli a pak zavraždili opuštěné válečné vdovy, které odpověděly na jejich inzerát. Sami se také seznámili na inzerát a Martha se měla stát první Raymondovou obětí, ale byla to láska na první pohled. Tím, co je spojovalo, byl perverzní sex, záliba v pletichářství a láska k penězům. Když byli zatčeni, přiznali se ke 12 vraždám, ačkoli skutečný počet se spíš blíží 20. Při soudním líčení Martha s Rayem cukrovali, drželi za ruce a zdálo se, jako by se nemohl nabažit jeden druhého…. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (154)

Klajnik odpad!

všechny recenze uživatele

Průměrné až to nudí. Námět je sice typická retro žánrovka o schopným ač citově ztvrdlým detektivovi, co se žene za zločincem, ale vím, že z toho lze vymáčknout slušnej film. Jen je nutné mít zajímavé postavy. Zde mě nebavil ani Travolta ze strany zákona, ale Leto ze strany druhé. Oba hrají dobře, ale obsahově mě to nikterak nezainteresovalo. Bylo mi tedy po celou dobu jedno, co se komu děje i to, jak to celé dopadne. To vše je chyba scénáře. Na něm totiž stojí vše. V tomto případě celých 100 minut zbytečného obrazu. PS: Já už fakt nevim, za co bych měl dávat tu jednu hvězdu. Jsou horší film, ale když z toho nic nemám, tak... ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Travolta herecky pomalu vyhasíná, ale snad ještě vydrží a dokáže nám, že se pleteme. Salma, k té bych řekl něco velmi podobného, jenže ta na to, aby se ukázala, má ještě o trošku více času. Kde ty loňské sněhy jsou? Už to nejsou herci, kvůli kterým jdou lidi do kina a nepomůže ani fakt,že v reálu Travolta zachraňuje lidi svým osobním vrtulníkem. A k příběhu : je dobrý, i když by se scénářem mohli trošku ještě vyhrát a trošku ho udělat tajemnější a ne jak seriál na pokračování. Asi nejlepší scéna je s tou bednou na tříkolku na konci, ale Travoltovi se bohužel zas až tak vyjádřit hluboký smutek nepodařilo. Takových scén by tam mohlo být více i když se jedná o skutečný příběh a bylo se možná nutno držet pravdy. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Kolikrat uz to tu bylo, nastvanej polda, kterej chce zaporaky dopadnou za kazdou cenu. V tomhle film nijak neprekvapi, je to vicemene standartni pribeh. Nicmene jsou tu jiny kvality, ktery film pozvedaj do nadprumeru. Jednak Travolta tu hraje dost dobre a pak hlavne zaporaci. Leto je takovej uchylacek proplesatelej, ale hlavni hvezda tu je Salma Hayek, jeji zarliva vrazedkyne je naprosto famozni. Ale krome vsech scen s vrahama, ktery jsou hodne zajimavy a obcas i krvavy a par scen s Travoltou nema film vicemene co nabidnout, sice tu je slusna atmosfera, solidni kulisy a slusna hudba, ale to je vicemene ve vsech podobnejch filmech, pokud na to reziser dostal aspon krapet penez. Robinson se ma jeste hodne co ucit, ale i tak se na film docela prijemne kouka. Lepsi 3*. ()

Topco 

všechny recenze uživatele

Malý, nenápadný retro-noir z obdobia prelomu 40tych a 50tych rokov, ktorému navzdory pomerne hviezdnemu obsadeniu, patrí bezpečné miesto vo vodách šedého priemeru. Travolta sa snaží pôsobiť drsne, Gandolfini vyzerá drsne nejako tak prirodzene a dvojica Leto-Hayek trošku prehráva, ale keďže hrajú psychopatických milencov na úteku, nejako to nevadí. A keď už ani takíto herci, tak ani príbeh či atmoška nevytiahnu tento kúsok z priemeru. ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Kriminální příběh natočený podle skutečných událostí. Příběh sleduje události kolem vražd válečných vdov a paralelně vztahy mezi policisty, či jejich soukromí. Nikterak objevně natočený film, nicméně nejedná se o film nepovedený. Film je hodně závislý na hereckých výkonech. John Travolta hraje slušně, James Gandolfini je sympatickej, Jared Leto čistě účelovej a Salma Hayeková se sice snaží, ale rozhodně víc zaujme svým zjevem, čili pěkným ksichtem. Solidní film. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (8)

  • Dopravné lietadlo, ktorým sa po území USA presúva duo detektívov, je Lockheed Model 10 Electra. (MikaelSVK)
  • Natáčelo se také na historických místech Jacksonville na Floridě. (Terva)

Reklama

Reklama