Reklama

Reklama

Koncem 40. let minulého století byli Martha Beck a Raymond Fernandez známí jako „Vrazi osamělých srdcí“. Jejich vražedný plán byl jednoduchý – podvedli a pak zavraždili opuštěné válečné vdovy, které odpověděly na jejich inzerát. Sami se také seznámili na inzerát a Martha se měla stát první Raymondovou obětí, ale byla to láska na první pohled. Tím, co je spojovalo, byl perverzní sex, záliba v pletichářství a láska k penězům. Když byli zatčeni, přiznali se ke 12 vraždám, ačkoli skutečný počet se spíš blíží 20. Při soudním líčení Martha s Rayem cukrovali, drželi za ruce a zdálo se, jako by se nemohl nabažit jeden druhého…. (Filmbox)

(více)

Diskuze

zlattucky

zlattucky (hodnocení, recenze)

Skvelý film z obdobia kedy Amerike vládli mafiáni a samozrejme neomylní policajní detektívi ako John Travolta :-)) výborne zahral aj Jared Leto a Salma Hayek...

Morien

Morien (hodnocení, recenze)

Salma jako Martha Becková? A kde je jejích sto padesát kilo? (Marthiných, pro šťouraly)

frankiiee

frankiiee (hodnocení, recenze)

u mna 5 hviezdiciek...filmy tohto typu mam proste rad ale musim dodat ze Salma ma na tom tiez obrovsku zasluhu

fefee

fefee (hodnocení, recenze)

Moc slušný filmík, brutal, no ja som bol veľmi milo prekvapený...

paleaaro

paleaaro (hodnocení, recenze)

Prvá polovica dosť nuda. No potom už sa to rozhýbe. Z piatich pozerajúcich som do konca vydržal len ja.

Kracken

Kracken (hodnocení, recenze)

Celkově dobrý film, jenom mě mrzelo že se ze Salmy Hayek na konci stane grilovaný kuře.

monolog

monolog (hodnocení, recenze)

Formelin : romantika ne, ale gangsterka je třeba Kmotr. a tohle je kriminálka. pokud neznáš rozdíl, měl by ses nad tím zamyslet.

Gary

Gary (hodnocení, recenze)

nevim, jestli muzu stoprocentne duverovat reziserovi, ale Travolta s Gandolfinim v gangsterskym filmu, to vypada sakra cool.

Kuba11

Kuba11 (hodnocení, recenze)

Chtěl sem k tomuto bijáku něco napsat, hledal sem něco co bych se tak o tom mohl dočíst,ale anglicky moc neumim převážně ty slova na F. Ale podle fotek to vypadá na vynikající gangstersky filmy,kterych není nikdy dostatek! Hlavně s Travoltou a Gandolfinim!

Reklama

Reklama