Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Lee se vrací z psychiatrické léčebny, kam ji rodina umístila kvůli sklonům k sebeubližování. Dívka si najde práci u advokáta Edwarda Greye a odhodlaně bojuje s haldou kancelářských povinností. Když poprvé dostane od šéfa výprask za špatně napsaný dopis, její zjihlé srdce si uvědomí, že On je ten nejlepší. Od té doby se pro oba stane práce zdrojem skvělých potěšení - Grey vynálezavě trestá a Lee blaženě trpí. O mladou ženu však nepokrytě usiluje její přítel Peter. Zvítězí "láska" nebo chladný rozum? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (457)

villon17 

všechny recenze uživatele

Podle obsahu bych řekla, že půjde o trapnou zamilovanou komedii, podle upoutávek v televizi jsem zas myslela, jaký sprosťárničky tam uvidim a bylo to tak půl na půl. Většinu času byla Maggie stydlivou sekretářkou, objevilo se pár sestřihů při "trestání", ale za chvíli oba zas zchladli a vpodstatě se nic nedělo. Ale překvapivě děj ubíhal rychle, nenudilo mě to, a kdyby Maggie nebyla tak podobná jedný nesympatický osobě, mohlo se mi to líbit ještě mnohem víc. ()

Scalpelexis 

všechny recenze uživatele

Láska má mnoho podob. Ústřední dvojice hraje jak o život a i když scénáristicky a režisérsky to není ani zdaleka dokonalé, film velmi citlivě a zároveň neohroženě, komicky a tragicky popisuje, kam až jsme ochotni zajít, pokud jde o lásku, ať už v té tradiční či naopak naprosto odlišné podobě. Není to můj šálek kávy a jen kvůli tomu jdu tak nízko, pokud byste se divili. ()

Reklama

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Začátek s koncem v opačném pořadí je špatná strategie. Kromě výrazné role nepříliš hezké Maggie (povislá prsa v 25 letech??) to byl jeden velký stupid. Na první výprask jsem čekala víc jak půl filmu, ve zbytku to šlo jen dál z kopce. Scéna zarputilosti, ve stylu americké show, jako důkaz opravdovosti svých citů, byla vrcholem nevkusu! Nechápu jak může někdo zaměnit vážné psychonarušení-sebepoškozování s masochismem, to je totální neznalost problematiky. Ale co víc čekat, než šňůru zmatků, chyb a trapných pokusů o boj s potlačováním vlastní sexuality. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Šteklivé téma, zaujímavý príbeh, ale naivná adptácia. Film (a miera jeho uvetiteľnosti) stojí a padá na detajloch a tie mal Shainberg evidetne v paži. Ale medzi slepými je aj jednooký kráľom a originlaitu uprieť nemožno. Povinnosť pre fanúšikov hollywoodskeho kačiatka Maggie Gyllenhall, ktorá ANO dokáže byť femme fatale. 60% ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

James Spader jindy není zrovna můj šálek kávy. Ledaže by mi tu kávu uvařila sekretářka v rozpuku, patřičně submisivní a vnitřně nejistá, tím víc vzrušující šťabajzna. Což tento případ je. V jiných filmech pro mě vždy poněkud slizký (navíc bohužel jen amatérsky) a vnitřně rozháraný James Spader dostal tentokrát roli, která mu sedla jak prdel na hrnec. A šťastně vzlykající Maggie Gyllenhaal byla prostě k sežrání. Tu bych z fleku zaměstnal jako sekretářku i já! Tedy, pokud bych v mládí místo učení nevyrýval do školních lavic kosočtverce a měl nyní vlastní firmu :-). Milý film o lásce, která by asi měla i trochu bolet. Film pro každou romantickou duši, které se nebojí nějakého toho plácnutí přes zadeček, popřípadě sexu v lese, připoutaná ke stromu. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (9)

  • K filmu byly vyrobeny dva plakáty, Jeden z nich zobrazuje předkloněnou ženu. Maggie Gyllenhaal přiznala, že postava nepatří jí, ale nějaké ženě, která v té době chodila s jejím expřítelem. (HellFire)
  • Natáčanie filmu prebiehalo v americkom meste Los Angeles. (MikaelSVK)

Související novinky

Zemřel skladatel Angelo Badalamenti

Zemřel skladatel Angelo Badalamenti

13.12.2022

Svět filmové hudby přišel o jeden ze svých významných hlasů, ve věku pětaosmdesáti let totiž v neděli v New Jersey zemřel americký hudební skladatel Angelo Badalamenti. Informaci o úmrtí zveřejnili… (více)

Reklama

Reklama