Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Lee se vrací z psychiatrické léčebny, kam ji rodina umístila kvůli sklonům k sebeubližování. Dívka si najde práci u advokáta Edwarda Greye a odhodlaně bojuje s haldou kancelářských povinností. Když poprvé dostane od šéfa výprask za špatně napsaný dopis, její zjihlé srdce si uvědomí, že On je ten nejlepší. Od té doby se pro oba stane práce zdrojem skvělých potěšení - Grey vynálezavě trestá a Lee blaženě trpí. O mladou ženu však nepokrytě usiluje její přítel Peter. Zvítězí "láska" nebo chladný rozum? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (457)

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

O sekretářkách nepanuje obecně moc dobré mínění. Tenhle film se to nesnaží ani divákům vyvracet. Divné na téhle sekretářce je, že ji probudí k životu výprask od svého šéfa. Film má tu výhodu, že je o lidech, ne o zákonu. Takže šéf ji řeže dál, ona je mu za to vděčná. Léčila li se za sebeubližování, tak je docela logické, že potřebovala šéfa, kterým je Grey. Aby jim ale jejich pohodičku něco nenarušilo. Projevuje o ni zájem floutek Peter. Dívka váhá, neb ví, že Peter ji nedokáže správně nařezat, takže náhle neví, co je pro ni prioritou... ()

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Film z totálne nudného prostredia okorenený zaujímavou sexuálnou úchylkou. Nieže by ma nejak extra brali masochistické sklony, a možno je to tím, že niesom extra fanúšik romantických filmov, ale toto bola totálna nuda. V celom filme sa vlastne nič nedialo, ak samozrejme nepočítame to neustále žobronenie o výprask. U mnohých podobných filmov kvalita stojí vo veľkej miere na dialógoch, no tu neboli tak isto extra ohurujúce. Ak si odmyslíme sladký záver je zbytočné sa na film pozerať. Neznámi herci tak isto toho veľa neukázali, ale ani nemali kde. 2* sú až-až. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Zajímavý a hlavně vizuálně hodně pohledný film, který odlehčenou formou zobrazuje všelijaké peripetie a tajná zákoutí D/s vztahu muže a ženy. Ale právě ta jeho odlehčená forma mi příliš nesedla, Spader se svou typickou legrační mimikou působil většinu času komicky, Gyllenhaal jakbysmet a mně tohle komediálně pojaté zpracování BDSM tématiky nijak neoslovilo. Děj filmu byl tím pádem pro mě atraktivní asi tak, jako kdyby ústřední dvojici hráli Vladyka se Štěpánovou, nebo nějací dva jiní podobní dementi. Vedle téhle cukrkandlové středoproudové hříčky ční pak zákonitě má oblíbená La Pianiste jako Burž Chalífa vedle vesnické dvoupatrové bytovky. ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Nejnudnější film pod sluncem. Nebavilo mě to, Maggie Gyllenhaal mi přišla dost hrozná, a James Spader pro změnu totálně nezajímavý a bez výrazu. Moc nechápu, co na tom filmu někdo vidí - mně to celé přišlo strašně laciné, rádoby šokující a celkově tak nějak ušmudlané. Zajímavé mi tam přišlo pouze srovnat to s filmem Padesát odstínů šedi, který se mi nově jeví jako jasná vykrádačka Sekretářky - a přesto nemám za sebe problém napsat, že mě Fifty Shades bavilo neskonale víc a dávalo mi větší smysl - v Sekretářce mi žádná postava nebyla sympatická a to, co se mezi nimi odehrávalo, ze mě nedostalo žádné emoce, nebo nedejbože vzrušení. Film u mě navíc dojel na strašlivý český dabing, v němž jsem ho zhlédl. Pro mě osobně celkově ztráta času. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Když už mne nějaký romantický film donutí dívat se na něj ne jednou, ale dokonce dvakrát, musí být něčím výjimečný, třeba obsazením, tím, že to není klasický pokus o vtip za každou cenu, nebo samotnýma postavama, tím, jak jsou živé a uvěřitelné. To vše "sekretářka" splňuje na výbornou, Jamese Spydera považuju za skvělého od dob, kdy jsem poprvé viděl hvězdnou bránu a Maggie... Maggie je skvělá snad v každé roli a její specifická krása je ozdobou pro plátno jakékoli velikosti. Humor je přítomen v obrovské míře, je skvělý, ale není to ten typ, který se snaží diváka permanentně tlemit, naopak je to ten, který k romantickým filmů sedí, ten, u kterého se nesmějete, ale jen usmíváte. Samotné téma je podáno velmi lidsky, kdy se nikdo nesnaží o nějaké tabuizování a film tak krásně plyne na vlně přirozenosti. Technická stránka věci je jenom třešničkou na dortu ()

Galerie (42)

Zajímavosti (9)

  • Na filmovom festivale Sundance v r. 2002 získala snímka špeciálnu cenu za originalitu. (eurika)
  • K filmu byly vyrobeny dva plakáty, Jeden z nich zobrazuje předkloněnou ženu. Maggie Gyllenhaal přiznala, že postava nepatří jí, ale nějaké ženě, která v té době chodila s jejím expřítelem. (HellFire)
  • Natáčanie filmu prebiehalo v americkom meste Los Angeles. (MikaelSVK)

Související novinky

Zemřel skladatel Angelo Badalamenti

Zemřel skladatel Angelo Badalamenti

13.12.2022

Svět filmové hudby přišel o jeden ze svých významných hlasů, ve věku pětaosmdesáti let totiž v neděli v New Jersey zemřel americký hudební skladatel Angelo Badalamenti. Informaci o úmrtí zveřejnili… (více)

Reklama

Reklama