Reklama

Reklama

Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil

  • USA Sin City: A Dame to Kill For (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Je další horká noc. Bezvětrná a vyprahlá. Dwight (Josh Brolin) hloubá o tom, na kolik způsobů to v životě zvoral a co by dal za to, kdyby dostal šanci začít znova s čistým štítem. Vtom mu zavolá jeho osudová žena Ava (Eva Green) a požádá ho, aby jí ochránil před násilnickým manželem. Dwight však netuší, že Ava má úplně jiné úmysly. Marv (Mickey Rourke) se probudí na dálnici, obklopen několika mrtvými těly a ani za nic si nemůže vzpomenout, kde se tam vzal. Sebevědomý gambler Johnny (Joseph Gordon-Levitt) chce ve hře porazit největšího padoucha ve městě, senátora Roarka. Zahrává si ale s nebezpečným mužem a události se vymknou kontrole. Striptérka Nancy (Jessica Alba) se jen těžce vyrovnává se smrtí Johna Hartigana (Bruce Willis) a je odhodlaná jeho smrt pomstít za každou cenu. V pokračování kultovního snímku Sin City se v několika propojených povídkách vracíme do města hříchu, plného kriminálníků, zkorumpovaných policistů, zabijáků a sexy žen. (A-Company CZ)

(více)

Videa (23)

Trailer 4

Recenze (994)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Vyleštěnej stylizovanej vizuál, typickej grindhouse-post-retro feeling jaký můžu, ale co do obsahu to bída. Jinak ale až příliš nastavované, předvídatelné, nelogické, bez hlubší myšlenky, mraky postav které jak rychle přijdou tak rychle odejdou a za chvíli tu máte konec, kterej nikterak nepřekvapí natož aby jakkoliv ohromil. Sexy buchty, kurvičky, sexistické narážky a provokace, naleštěný fára (Mustang tuším rok '65 lahůdka, ak se hrabou ty dnešní moderní atrapy!), luxusní rezidence a interiéry, brutální násilí, moře komiksové krve, a trochu zábavy (zasmál jsem se tak 3x), a to je tak vše, v celku nic ohromujícího, film na který asi lehce zapomenete na jedničku to nemá a stejně tak ani ne, na dva starší ('07) grindhouse flicky Tarantino & Rodriguez u kterých jsem se bavil daleko víc. Takže nakonec celkem zklamání, moje očekávaní byli daleko vyšší! Z filmu jsem si odnesl další potvrzení v tom, jaký jsou baby (především pak ty atraktivní) mrchy (obratný manipulátorky a citové vyděračky) a že je lepší si "některé" asi držet od těla a nemyslet jen tím dole, ale prsatá Eva by každopádně stála za hřích jako, ale pak raději zastřelit!:-) ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

O něco slabší než předchozí film (to, co v komiksech nebylo a co Frank Miller vymyslel jen pro tento film, je opravdu navíc), ale přesto stále velmi dobrá a stylová podívaná. Na nic si to nehraje, chce to být drsným noirovým brakem plným vnitřních monologů, osudovosti, sexu a krve... A také jím to je. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Nevim co se na tom vsem nezda, me to neprislo nijak zvlast horsi nez prvni dil. Je fakt, ze ze zacatku cloveku leze na nervy, nez si zvykne na ty myslenkovy pochody jednotlivejch postav, nektery dejovy linie jsou tu spis jen tak do poctu a nektery postavy obsazeny novejma hercema se holt neubrani srovnani s predstavitelama z prvniho dilu a ve vetsine pripadu bohuzel z toho vyjdou jako porazeny, ale jinak je vse v naprostym poradku. Takze i pres tohle je vetsina hercu fajn, hudba bez problemu a graficka stranka opet spickova, nebejt slabsiho rozjezdu, asi bych sel do plnyho poctu. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Kariéra Roberta Rodrigeze se řítí do řádných temnot a zapomnění už nějakou dobu, nic jiného si o člověku, který začne předělávat své filmy s áčkovým hereckým obsazením do telenovelovitých seriálů s partou hereckých dřev myslet nemůžu, a tohle mohla být jeho poslední jízdenka do vyšší ligy, jenže to by nesměla být tak slabá. Prvně tu chybí hutná a mrazivá atmosféra zvrácenosti, strachu a lidské hniloby, kterou zajišťovali v prvním díle úchylné postavy jako byl Žlutej parchant, nebo kanibalistickej hobit, místo nich je tu pár více méně normální postav a de facto jen JEDEN padouch a k tomu všemu se přidává docela trapný scénář, který místo na atmosferickou brutalitu sází na brutalitu sterilní a to jen pomocí toho, že když nevíme coby, zavoláme Marva! Hotový Marv ex machina. Ovšem rozhodně je tu spoustu věcí funkčních, mnohé postavy mají charisma výšky Olympus Mons, nějaká ta atmosféru tu také je a je to všeobecně zábavný film, ale... On ani ten vizuál není tak kulervoucí jako před lety, je mnohem méně promyšlený, což zamrzí u Femme fatale Evy Green, kde není využit ani její herecký talent ani její koz.. Křivky. Zklamání, průměr a plastová vidlička. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Frank Miller | Hudba: Robert Rodriguez | Distribúcia: Dimension Films | Štúdio: Troublemaker Studios, Aldamisa Entertainment, Miramax Films, Demarest Films, Solipsist Films | Rozpočet: 65 miliónov $ | Tržby: 31,6 miliónov $ (29.9.14) || Film, ktorý ma zo začiatku neuveriteľne pohltil, no ku koncu nechal úplne prázdnym. Neviem, či to bolo tým Jamesonom u vchodu, ktorý ma naladil (díky:), každopádne druhú pólku filmu ma už neovplyvňoval. Vizuálne ešte stále podmanivé, ale už raz videné, a obsahovo síce dobre rozohraté, ale bez akejkoľvek nadstavby k výnimočnu. Eva Green sa definitívne zapísala do top5 (upravujem, top3) filmových štetiek hollywoodu. Naopak, Gordon-Levitt herecky najzaújimavejší, akurát škoda občasného nelogického chovania jeho postavy. Tým ale trpela väčšina postáv, tak isto, ako aj absenciou fyzických zákonov. Ale to zas ku komixu patrí. Ps: Je zaujímavé, že to bude pravdepodobne finančný prepadák. 60% | Cinestar Anděl Praha, 3.9.2014 | ()

Galerie (96)

Zajímavosti (26)

  • Když se hraje poker, tak se v jedné hře objeví dvě křížové desítky. (Eso_pwned)

Související novinky

20 největších propadáků poslední dekády

20 největších propadáků poslední dekády

15.12.2019

S blížícím se koncem roku se pochopitelně pojí vznik různých žebříčků, rok 2019 je ale specifický ještě v tom, že spolu s ním zároveň končí i celá dekáda, a to ohlížení proto bude místy větší.… (více)

Rodriguez opět točí pro své ratolesti

Rodriguez opět točí pro své ratolesti

27.05.2015

Robert Rodriguez sice občas vypustí ze řetězu Macheteho a loni natočil dlouho odkládanou dvojku Sin City, jinak se ale s oblibou věnuje hlavně dětským filmům. Spy Kids to dotáhli ke čtyřem dílům a… (více)

Eva Green znovu u Burtona

Eva Green znovu u Burtona

29.07.2014

Francouzská herečka Eva Green letos dráždí diváky hned v pěti projektech: V mysteriózním seriálu Penny Dreadful, v akčňáku 300: Vzestup říše, ve westernu Salvation, v dramatu White Bird in a Blizzard… (více)

PF 2014

PF 2014

01.01.2014

Zima dlouhá, léto krátké, Vánoce bez sněhu a v sedmi stupních. Ale uznejme, že na výborné filmy byl rok 2013 štědrý. Rivalové, Gravitace, Star Trek: Do temnoty, V zajetí démonů, Zmizení, druzí Thor a… (více)

Reklama

Reklama