Reklama

Reklama

Michael Newman (Adam Sandler) je věčně ustaraný workholik. Nemá téměř žádný čas na svou ženu (Kate Beckinsale) a děti, zvlášť když musí neustále usilovat o přízeň nevděčného šéfa (David Hasselhoff) a bojovat o zasloužené povýšení. Až potrhlý prodavač Morty (Christopher Walken) mu nabídne klíč ke splnění všech jeho přání: magické dálkové ovládání, díky kterému se může vyhnout všem životním přehmatům, jež pro něj měly stále nepříjemnější důsledky. Michael své nové schopnosti před okolím škodolibě tají, zrychleně přeskakuje nemilé události své rodiny i svých přátel a vůbec si neuvědomuje, že dálkové ovládání postupně přebírá kontrolu nad jeho životem... Klik - život na dálkové ovládání – to je zábavná a svižná komedie o jednom dobrodružství, které se poněkud vymklo kontrole. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (878)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

První půle je typická Sandlerovka se vším všudy. Vtípky se skoky v čase + "bonusové" funkce dálkového ovladače + stírání sousedovnic spratka (po pravdě řečeno, to jsem si užíval nejvíc:-). Zatímco ta druhá je smutným až dojemným dramatem o životě. I přes to všechno, že je druhá polovina očekávatelná a jednoduchá dokáže dojmout hlavně díky vynikajícímu Sandlarovu výkonu. Navíc, úžasné tělo Kate Beckinsale, mě taky přivádí k šílenství ;-). Po opětovném shlédutí zvedám na 5. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Tato komedia ma opät milo prekvapila. Na tretikrat som si ju pozrel s Madison a opät to stalo za to. Tentokrat som sa nasmial este viac a opät sa mi pacila hlavne druha polovica filmu, kde Adam Sandler zacinal chapat nasledky, ktore zazil pomocou ovladaca a ze cely svoj zivot postupne stracal. Takze hlavna myslienka filmu nam dava odpoved na otazku, co je v zivote dolezitejsie. Praca alebo rodina. Reziser Frank Coraci dokazal zaujimavo postupne menit komedialny zaner na dramu, co je aj dovod, preco sa mi tento film velmi pacil. ________ Adam Sandler - (Michael Newman) +++ Kate Beckinsale - (Donna Newman) +++ Christopher Walken - (Morty) +++ David Hasselhoff - (Ammer) +++ Henry Winkler - (Ted Newman) +++ Julie Kavner - (Trudy Newman) +++ Sean Astin - (Bill) +++ Produkcia: Adam Sandler +++ ()

Reklama

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Rodina na prvním místě. Abyste došli k tomuto zásadnímu rozhodnutí, tak musíte protrpět zhruba sto minut s tímto "komediálním" skvostem. Námět sice jistý komediální potenciál má, to by ho však nesměli do rukou dostat Coraci se Sandlerem. Klik je v první půli klasická rodinná komedie, akorát že bez vtipu. O ty se sice tvůrci tu a tam snaží, ale fekální rádoby-humor typu prdění do tváře Davida Hasselhoffa lze těžko považovat za něco vtipného. V druhé půlce tuto notu sice snímek opustí, zato nasadí další těžký kalibr - cestu za poznáním těch pravých životních hodnot. Navíc s poněkud směšným pokusem o citovou stránku věci. Klik mohla být docela dobrá tuctová komedie ve stylu Božského Bruce... Kdyby byla kratší, bez nefunkčních citově vyděračských scén a hlavně kdyby v ní byl nějaký humor. Je to dokonce horší než klasicky buranské sandlerovky. Proč? Jelikož tohle si hraje na něco víc. Nebýt Sundance, tak jdu s hodnocením ještě níže. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

V několika posledních letech se k mnoha filmovým kategoriím přidala jedna nová - takzvaná "sandlerovka"...ta totiž zahrnuje filmy, jejichž děje se točí kolem profláklého úsměvu Adama Sandlera a jejichž posláním je diváka bavit a moc mu do hlavy nevtloukat pïtomoučký děj...od Clicku jsem nečekal vůbec nic nového a možná právě proto jsem z kina odcházel s přesvědčením, že se tomuto druhu snímků začíná blýskat na lepší časy...Click totiž není tak úplně stejný jako ostatní Sandlerova díla...především zdůrazňuji, že je opravdu vtipný...není mnoho scén, při kterých byste neplivali smíchy pop-corn po sedačkách a nevytáčeli bránici do nejvyšších obrátek...invence gagů, kterými je scénář důkladně prokládán, je výborná(scény barevné metamorfózy Sandlerovy kůže či digitálně upravený David Hasselhoff jsou famózní), vtipné dialogy jsou přesně načasované a fungují skvěle...Příběh o ovladači ovládajícím celé univerzium beru s nadhledem, stejně jako s nadhledem hraje Christopher Walken, jež by své charisma mohl půjčit polovině Hollywoodu...Film je dobrý jako celek, výrazně slabší chvilku nemá, krom několika x-krát omílaných klišé, kterým se v tomhle typu filmů zřejmě nevyhne nikdo a tradičního závěrečného ponaučení se z vlastních chyb, nicméně Click vcelku slušně ustojí i tyto pasáže a když přihlédnu k roztomilé fešandě Kate Beckinsaleové a libozvučnému hudebnímu doprovodu, vychází mi 80% 82,5 miliónů dolarů(rozpočet)/232 miliónů dolarů(výdělek celosvětově) ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Butterfly Effect s dálkovým ovladačem.. Ze začátku jsem se těšil z maličkostí, jako třeba, že je Hasselhoff střízlivý (kdyby ne, tak natáčení scény prdění do ksichtu, pokud by to vzal Sandler opravdu profesionálně, mohlo skončit ošklivými popáleninami), či že Schneiderův "šejk štěk" neobsahoval kroucení bradavek a zařezávání spodků, až jsem se dopracoval do poslední třetiny, která překvapila twistem na vážnější, řekl bych až dramatickou, rovinu. Všem asi bylo jasné, že krizovým vývojem poučený Sandler se ve finále vrhne s kladivem a hřebíky v ruce na stromový domek svých dětí, přesto ten lehce moralizující závěr o určení si životních priorit potěšil a možná i mnohé inspiroval k zvolnění životního tempa, kde možnost využití tlačítka REWIND jaksi neexistuje. ()

Galerie (133)

Zajímavosti (32)

  • Světová premiéra proběhla 14. června 2006 ve Westwoodu v Los Angeles. (BMW12)
  • Ve filmu zazní píseň „Everybody Wants to Rule the World“ od Tears for Fears. (Katka189)
  • Ve scéně, kdy Michael Newman (Adam Sandler) koupí své rodině dárky, zelená krabice za ním je bez mašle. Když ji však dává Donně (Kate Beckinsale), mašli již má. (Kroup4)

Související novinky

OSCARS - výsledky

OSCARS - výsledky

26.02.2007

Rozdáno. Až na pár výjimek (jako například kategorii Nejlepší zahraniční film) se moc překvapení v letošních Oscarech neudálo. Nejvíce Oscarů, konkrétně v těch nejsilnějších filmařských kategoriích -… (více)

Oscary již po devětasedmdesáté

Oscary již po devětasedmdesáté

24.01.2007

Rok se s rokem sešel a opět se budou vyhlašovat prestižní každoroční akademická ocenění - Oscary. Nejvíce nominací mají: Babel (7), Dreamgirls (8), El Laberinto del Fauno (6), Královna (6), Krvavý… (více)

Reklama

Reklama