Reklama

Reklama

Invaze světů

  • USA H.G. Wells' War of the Worlds
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Civilizace je v ruinách, zemi napadla nepřátelská rasa. V okamžiku pokrývají impozantní "Walkers" celou planetu a ničí vše, co jim stojí v cestě. Mezitím, co si vetřelci podrobují město za městem a zanechávají za sebou jen lidské kostry, hledá jeden odhodlaný muž zbraň, která by zvrátila situaci. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (125)

VIETNAM20 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem zakoupil za 9 Kč v bazaru protože mě zaujal tématem. Doma jsem ale zjistil že to má zde takto nízké hodnocení. Říkal jsem si že to bude asi teda velká hrůza. No po vložení DVD do přehrávače mě překvapilo dost kvalitní obraz na tomto nosiči. Čekal jsem špatný při tomto hodnocení. A co se týče samotného filmu. Ano není to áčkový film který by trhal rekordy. Je to nízkorozpočtový. Ale zase to tak špatný taky nebylo. Pravda samotný mimozemšťany,roboti, kraby :-) nebo co to vlastně bylo byli nekvalitní. Mohli na nich trochu zapracovat když vymyslí tento film.Občas mě i vadil během děje střih kdy záběr obrazu pomalu tmavnul. Ale přesto jsem film dokoukal dokonce s jedinou pauzou,kdy jsem si šel namazat 3 housky s taveným sýrem se šunkou. A že by ten film na mě nechal nějaké následky z nekvality se říct nedají. A jak tady někteří píší,že se tam objevili mimozemšťany jen jednou není pravda. Já je tam viděl minimálně cca 6x . Konec filmu jsem si teda představoval trochu jinak. Dávám 2 hvězdy. Možná jsem divný :-) ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

A všichni: Hudba: Michal David, Text: Michal David, MartinezZ ~~~ (C G G7 C) Hrůzný úděl měl jsem dnes, zírat na film, vít jak pes. (C7 F C) Hrůzný úděl před očima rost, chvíle krátká (G G7) a já už měl dost. * (C) Když se nedaří, co podařit se má, (F) vzniká pěkně blbá Asylovina. (C) Člověk nevěří, co mozek jeho zří, (G) tupá chujovina. ~~~ A proč tedy něčemu takovému dávám 2 hvězdičky, když by si to zasloužilo odpad? Protože ačkoliv je to nízkorozpočtová über-béčková verze Spielbergovy Války světů, je to úplně, naprosto to stejné! Akorát tady nejsou megalomanské efekty a nehraje v tom Tom Cruise. V podstatě by se dalo říci, že tohle je nejlepší Asylumácká adaptace původního filmu. I původní Válka světů si ode mě za svoji ubohou pitomost vysloužila 1,5* a Invaze světů ji v drtivé většině jejích debilit výborně kopíruje. ~~~ Na to, že je to aktuálně zdejší 15. nejhorší film, jsem čekal něco mnohem, mnohem strašnějšího. Ale ono je to jen stejně debilní jako Spielbergova verze, což mě překvapilo. Gratuluji lidem z Asylumu. ~~~ Vlastně ne, Invaze byla v něčem lepší, na začátku byla poměrně hezká kočka ve sprše. To Špilbu nenapadlo, ha! ~~~ Samozřejmě, jinak je to na odpad :) ()

Reklama

Rudyamon odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby tenhle film byl natočený v létech šedesátých, dnes by jsme o něm možná mluvili jako o klasice. Natočit ovšem tenhle brak v roce 2005 je směšné. V obrovské síle blbosti může tento film soutěžit už snad jenom s Pterodaktylem a Manuelou. Zbýva nám jen věřit, že David Michael Latt pověsí režisérské řemeslo na hřebík a začne se věnovat něčemu, co nebude tak výrazně škodit srdeční činnosti diváků, kteří nedopatřením shlédli tuto parodii na sci-fi. ()

Etherium odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film vznikol za účelom merítka pre najhoršie sci-fi. Efekty robili asi v detskej izbe z kartónu alebo čo, herci sa snažili, scenérie ako konsky kokon, a dorazila ma umelohmotná zbraň s červeným vrchnáčikom. Propagované ako mohutné sci-fi, v požičovni obal jak sviňa, prišiel som domov pustil dvd a išiel som sa vygrcať. ()

Anakikin 

všechny recenze uživatele

Tak abych se přiznal, moc jsem nepochopil, proč tenhle film vůbec vznikl. Snad jedině jako splnění dávného snu režiséra, ale každopádně se v tomto případě jedná o průšvih. Takřka souběžně totiž vyšla Spielbergova verze, která vyhrává stylem K.O. Ať už se budeme bavit o hercích, kameře, trikové složce, lokacích nebo zvuku, pokaždé s přehledem vítězí Spielberg. Možná kdyby vyšel tenhle snímek ještě před rokem 1989, nemusel by být označen jako propadák, ale třeba pouze jen jako průměrné sci-fi. Avšak i o tom docela pochybuji... ()

Galerie (13)

Zajímavosti (5)

  • Georgeova (C. Thomas Howell) syna Alexe si zahrál hercův vlastní syn Dashiell Howell. V česky dabované verzi se však ze syna Alexe stala dcera Alex. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama