Reklama

Reklama

Invaze světů

  • USA H.G. Wells' War of the Worlds
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Civilizace je v ruinách, zemi napadla nepřátelská rasa. V okamžiku pokrývají impozantní "Walkers" celou planetu a ničí vše, co jim stojí v cestě. Mezitím, co si vetřelci podrobují město za městem a zanechávají za sebou jen lidské kostry, hledá jeden odhodlaný muž zbraň, která by zvrátila situaci. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (125)

10doktor10 odpad!

všechny recenze uživatele

Nejhorší ani nechci říkat film, který jsem v životě viděl. Vydržel jsem asi 30 min a pak jsem to musel vypnout. Naprosto nelogický paskvil s tak strašlivými efekty, že si to nedovedete představit, dokud to neuvidíte. Hrůza a děs, nemá to nic společného s Válkou světu od Spielberga. Moje doporučení: Ani to nezapínejte! ()

Matli odpad!

všechny recenze uživatele

Půl hvězdičky bych dal asi za první minutu filmu a to nemám na mysli úvodní titulky. a Jinak je to strašný. Chápu lidi, co chtějí natočit kravinu, v pohodě, ale lidi co chtějí natočit solidní film a natočej kravinu, tak ty bych poslal radši někam do fabriky na linku. Taková ztráta času včech zúčastněných a o nákladech ani nemluvím. Na špatný efekty už jsem zvyklej, ale ten příběh, výkony, dialogy, kamera, střih, atd....to nemám slov. 5% ()

Reklama

Rudyamon odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby tenhle film byl natočený v létech šedesátých, dnes by jsme o něm možná mluvili jako o klasice. Natočit ovšem tenhle brak v roce 2005 je směšné. V obrovské síle blbosti může tento film soutěžit už snad jenom s Pterodaktylem a Manuelou. Zbýva nám jen věřit, že David Michael Latt pověsí režisérské řemeslo na hřebík a začne se věnovat něčemu, co nebude tak výrazně škodit srdeční činnosti diváků, kteří nedopatřením shlédli tuto parodii na sci-fi. ()

Lajty odpad!

všechny recenze uživatele

Když jsem viděl hodnocení a negativní ohlasy na tento film, tak jsem se rozhodl, že se na něj podívám. Upřímně řečeno...už jsem viděl daleko horší efekty...v tom bych problém neviděl...ale ten příběh byl tak nudný a o ničem, že jsem myslel že usnu...a ten konec...to už jenom byla tečka za tím vším...myslel jsem, že nedám odpad, ale bohužel jinak to nejde... ()

Godhaj odpad!

všechny recenze uživatele

,,Sledoval jsem Simpsonovi, když přišel první démon." Tento film se snaží po vzoru Spielbergova filmu navodit pocit nebezpečí obyčejných lidí, kteří stojí proti naprosto neznámé hrozbě. Tento záměr však nevychází. Prostředí je nevěrohodné a mimozemšťané jsou legračně zpracovaní, takže se nedaří vybudovat tu správnou atmosféru. Scénář herce vodí sem a tam a dává jim do úst často velmi podivné repliky (hlavně u kněze). Herci samotní velmi přehrávají, což je poměrně zábavné, ale to asi nebylo režisérským záměrem. Jedna z mála věcí, co se povedly, jsou některé opravdu pěkné záběry širé krajiny zpustošené válkou s nezvanými kolonisty. Tyto záběry však bohužel trvají vždy asi jen vteřinu, takže je divák ihned hozen nazpět do nefungujícího filmu. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (5)

Reklama

Reklama