Reklama

Reklama

Raptor Island: Ještěři útočí

(TV film)
  • USA Raptor Island (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Námořní jednotka usiluje o dopadení mezinárodně hledaného teroristy a ozbrojeného pašeráka. Jeho stíhání zavede pronásledovatele až ke korálovým útesům v jihočínském moři, kde v zápětí všechny čeká zběsilý útěk před prehistorickými netvory. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (54)

drackula odpad!

všechny recenze uživatele

Garantujem vám, že tak neuveritelne tupý film ste v živote nevideli. Netuším kam sa podel 2mil. rozpočet, 300 tisicove tržby hovoria sami za seba. L.Lamas nakrátko ostrihaný s partiou mariňákov, špecialistov strieľajúcich zásadne od pása a do všetkého len nie do cieľa. Raptory, ktoré sú animované tak tupo, že by som v painte za 20 minut urobil lepšie efekty..no skratka hrôza. Film odporúčam ľudom, ktorí majú ostych pred natočením vlastného filmu :D 0 % ()

Ronyk7 odpad!

všechny recenze uživatele

No to už si znás diváků dělají filmaři snad prdel. Lamas je asi největší zoufalec když něčeho takovýho se zúčastnil. Triky jsou katastrofální-kdejaká hra na PC je na větší úrovni než efekty zde. To jim dělal snad nějakej bezdomovec, který zná základy programování. Když k tomu přidáte nějakýho čmárala a kus plastelíny tak hurá, může se točit. Kameraman asi měl pokročilý stav Parkinsonovy choroby. HRŮZA HRŮZOUCÍ 04.10.2006 ()

Reklama

djbarrel odpad!

všechny recenze uživatele

Nejhorší film všech dob ! Nejdřív mě dostalo na začátku to letadlo na provázku, hned jsem tušil že půjde o vymakanej film. Kamera je děsně nepřehledná a klepe se jako by kameraman co deset minut dostal mozkovou příhodu. Ostatně, ale mozkovou příhodou asi trpí většina herců, o hereckých "výkonech" nemůže být ani zmínka a jejich postavy do vínku inteligenci opravdu nedostali a umíraj hezky svižně. Na to že se jedná povětšinou o vojáky je k pousmání, že neumí střílet prakticky vůbec. Nicméně ve filmu jde spíš o dinosaury a to je kapitola sama pro sebe. Vysvětlení jejich existence, zmutováním díky radiaci mě vážně pobavilo. Nejsem si jist co na ostrově žilo za ještěrky že jim stačilo trocha radiace na zmutování v T-Rexe a Raptory. Logika zdá se taky není silnou stránkou. Taky mi nešlo na rozum jak je možný, že mnohokrát prostřelení dinosauři neumírali a dál se nerušeně věnovali cupování kořisti. Závěrečná přestřelka už byla takřka dokonalým nesmyslem a raptoři "dusající" mořem to už snad ani za komentář nestojí. O dementních hláškách snad ani nemluvě. Na vše shlíží krajně nesympatická, o to ale chytřejší vědátorka-agentka, která vše bohužel přežije. Takovou slátaninu by snad mohly zachránit supr animace a prostředí, ale ani tady se film nechytá. Na ostrově to vypadá jako u nás v parku na podzim a animace dinosaurů byla nejhorší jakou jsem kdy viděl od dob Segy Saturn. Naprosto stupidní kravina, špatně zpracovaná, kameraman asi permanentně pod parou a herci po lobotomii. Pro tenhle film neexistují normální měřítka. Doporučuji dvd rituálně spálit a zakopat na zahradě. 0 % Shit ()

Pecival 

všechny recenze uživatele

Tento film je mimo standartní hodnotící meze ! Nelze k němu přistupovat jako ke klasickému filmu, protože potom ztratíte hodinu a půl svého času. Dále se na něj nesmí člověk dívat sám, ale s podobně naladěnými kamarády - a dostane parádní jízdu, u které nuda rozhodně není. Takže si to zhrňme: Neuvěřitelně laciné triky, střihy i ubohoučká akce. Monstrózně dementní dialogy (přestřelka, kdy na vojáky někdo střílí a ani se neobtěžují zalehnout - do toho Lamas prohlásí : "Chlapci nezapomeňte pořádně mířit"! - inu profíci), ještě víc dementnější ještěři, kteří většinu času stojí, řvou a nechávají se střílet, naprosto zcestně cukající kamera, Lorenzo pořád při mluvení divne cuká hlavou..... Prostě všechno v tomhle filmu je tak neuvěřitelně špatné, že je to must-watch pro každého fajnšmekra ! Po opětovném zhlédnutí měním z opadu na pět - tento film je prostě klasa! ()

jack_scott odpad!

všechny recenze uživatele

Skvělé céčko, kde herci "zakopávající" o kládu ji překročí, a spadnou za ní. Kde nikdy neuvidíte lepší efekt než z cesty do pravěku, a když už se něco renderuje, tak se to díky slabému noťasu Unreal productions za 200 dolarů viditelně seká...Obecně je v tomto filmu "unreal" úplně všechno :-) Ale na filmu je skvělá i celá řada jiných věcí, psát by se o tom dalo hrozně dlouho, určitě je lepší to vidět. Už se těším na druhý díl. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama