Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Agent WC 40 Dick Steele se musí vrátit po 15 letech do aktivní služby, protože svět ohrožuje jeden z jeho dávných protivníků, šílený a mocichtivý generál Rancor. Zloduch, o němž si Steele myslel, že ho před patnácti lety zlikvidoval, má dva cíle, chce ho zabít, protože ho připravil o horní končetiny, a pak zničit zemi s pomocí ukradeného čipu do rakety. Zneužije k tomu Barbaru, dceru Steeleovy jediné životní lásky. Proti generálovi však stojí silný protihráč - agent WC 40, který zvládne každou zapeklitou situaci, zlikviduje svého nepřítele a zachrání tím svět. (TV Nova)

(více)

Recenze (224)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Příští stanice Sunset Boulevard !! Aspoň si to myslím.." ;) To bych musel bejt asi úplně stejně slepej jako řidič toho autobusu, co nápadně připomínal Raye Charlese, abych si nevšiml téhle veskrze výborné špiónské parodie vlastně filmově úplně neznámého Ricka Friedberga, byť tedy mezi nejlepší pasáže patří citace ze slavných bijáků z úplně jiných žánrových vod.. Škoda, že toho tenhle usměvavý chlapík nenatočil víc a zůstal věrný té svojí reklamě.. Naprosto souhlasím s Gilmourem.. Stýská se nám, Leslie !! ()

jenik71 

všechny recenze uživatele

Jestli máte rádi přitroublého šedovlasého staříka Nielsena, bude se vám asi líbit i WC 40. Základem této parodie je legendární Bond (i úvodní titulky jsou v bondovském stylu), ale najdete tu narážky i na další hity jako Nebezpečná rychlost, Pravdivé lži, Sestra v akci, Sám doma a další jistě objevíte sami. Humor tu rozhodně nechybí, gagů je tu také dost, ovšem k nesmrtelné Bláznivé střele a k jejím dvěma pokračováním to má daleko. Agent WC 40 si u mě vysloužil 60%. ()

Reklama

Brano odpad!

všechny recenze uživatele

Nemusím tieto paródie s Leslie Nielsenom. Síce snaha o humor tam je, ale tie vtípy sú vhodné tak pre malé deti. Nie je to zas vulgárne, no základným účelom tohto žánru je diváka pobaviť a ja som sa rozhodne nesmial. Nenachádzam nič čo by som kladne ohodnotil. Leslie nebol zlý herec, lenže bol neustále obsadzovaný do podobných hlúposti. ()

GordonCZ 

všechny recenze uživatele

Dick Steele je sice drsňák, ale na Franka Drebina nemá ani náhodou. S postupem děje totiž film ztrácí jistou počáteční osobitost a zabředá čím dál více jen do stylu rychlého střídání jednotlivých skoro až nesouvisejících scén parodujících co se dá, jen aby se natáhla stopáž. Ke konci tak neodbytně začíná připomínat jiný nepodařený kousek Leslieho Nielsena, a to film 2001: Vesmírná prda. Bohužel. ()

HellFireFery 

všechny recenze uživatele

Bláznivá střela to není, ale i v tomto filmu není nouze o humorné scény a co je nejdůležitější? Leslie Nielsen (v perfektním dabingu pana Brabce) opět září a dokazuje, že právě on je (byl :-( ) největším králem komediálních parodií. Verdikt: Pokud by tam nehrál pan Nielsen, byla by to komediální fraška. Díky němu je to další komediální nářez, u kterého se určitě zasmějete. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (9)

  • Když jde v závěrečné scéně Dicku Steelovi (Leslie Nielsen) na pomoc Hulk Hogan, strhne ze sebe tílko a hodí jej za sebe na podlahu. V dalším záběru z kamery umístěné na zemi jej však překračuje. (fifas2)
  • Cameo si vo filme zahrali viaceré známe tváre, napr. Hulk Hogan (člen Dickovho tímu), Fabio (hral sám seba), Ray Charles (šofér autobusu), Mr. T (pilot vrtuľníka) a Pat Morita (čašník v reštaurácii). (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama