Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Michal (Vojta Kotek) se zúčastní oslavy na lesní chatě. Řízením osudu zbude po skončení oslavy na chatě sám s dívkou Zitou (Dorota Nvotová), kterou vidí prvně v životě. I když není zrovna jeho typ, pod vlivem výjimečných okolností s ní prožije vášnivou noc. Vlivem lapálie, která se jim stane jsou nuceni spěchat zpět do města. Náhle jde sice „o život“, ale poněkud jiným způsobem a obráceně, než jsme zvyklí. Z chaty uprostřed lesů se vydávají ještě v noci na cestu, aby vše vyřešili. Do cesty se jim v jako v každé správné road-movie staví nečekané překážky a všechno se komplikuje víc než z počátku čekali, takže je tu dost dramatických situací pro to, aby se Michal se Zitou postupně o sobě dověděli víc a zjistili, co všechno mají společného. Jejich cestu navíc doprovází záhadná bytost (Robert Nebřenský) a postava (Bob Klepl), kterou můžeme označit jako duch zemřelého. Všechny postavy se v průběhu filmu navíc různě propojují a vše spěje k překvapivému rozuzlení... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (328)

Kryton 

všechny recenze uživatele

Tady jde opravdu o život, ale jen pokud se na to dívate. Na to , aby to člověk vydržel potřebuje celou sadu zdravotních pomůcek a ješte hot line na nemocnici. Chtěl jsem dát odpad , ale ta postava budhy jako jediná je opravdu vtipná. Celý tento film by nezachranil ani , kdyby to točil Spielberg a hlavní hrdiny by hrál Tom Hanks a Famke Jansen. Nu i když?! Takhle blbý scénář, film a herci se jen tak nevidí. Ono v poslední době se u nás s tímto roztrhl kondom. Došlo k populační explozi stupid filmů. Doslova se do nich snad reinkarnují zvířata (krávy, volové, oslové , hovada, komáři.atd.). Jestli štandler chtěl jen dokázat , že natočit umí vše , anebo jen potřeboval dohotit kšeft kamarádům to se nikdo nedoví. Za toto by měli vracet vstupné, ceny v pujčovnách a hlavně ztracených 85 minut mého života! Za tu dobu jsem mohl třeba vymyslet lék na rakovinu nebo letět do vesmíru anebo čumět do zdi. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Trochu zvláštní komedie ze současnosti. 1) No chvilkama mi tedy klesla sanice. Ve snaze dostat do filmu vše, co scénáristický think-tank napadlo, se vedle převažujícího komediálního ladění uplatní i prvky hororu, jakési jednoduché filosofie pro budhistické začátečníky, školní sexuální výchovy, surrealismu, lehkého sexování a zejména road movie (zvláště pak objevného cestování na spermii). Staronový český problém s přeplácanou žánrovou neujasněností tu opět září v celé své parádě._____ 2) Ale nemohu říci, že bych při sledování měl špatné pocity. Vtipné dialogy, neustále překvapující obraty (jejich občasná nelogičnost se v crazy nadsázce snese), výborná kamera i flashbacky, zábavná hudba, svižná režie, scénář jen s maličkými záchvěvy nudy._____ 3) A k tomu výborný Kotek (sexuálně mě sice jeho neforemný zadek nikdy nebral, ale pro kámošení bych neváhal), přesvědčivá Nvotová, do rolí dobře pasující Klepl i Nebřenský._____ 4) Film určitě není světlo naší kinematografie, ale příjemné chvíle mi způsobil a rád se podívám znova - to nemohu říci o mnoha snímcích s více než dvojnásobným počtem procent zde na CSFD. Mnozí komentátoři se zjevně řídí pravidlem - nerozumím tomu a proto je to odpad. Dej Bůh, ať takovíto lidé nerozhodují o tom, co se bude točit či tisknout._____ 5) PS o dva dny později: Podíval jsem se znova a musím konstatovat, že z humorné nadsázky a vtipů zůstalo umolousané lehce nudné nic. Jednu hvězdičku tedy odebírám. Ponaučení si však odnáším - příroda je nejhezčí, když ji pozoruješ z auta. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Ja bych to tak tragicky nevidel, spis naopak, pac sem se dobre bavil. Steindlera mam rad jako herce i jako rezisera a ani tady me nezklamal. Pribeh je sice jednoduchej a postavy jednaj jak blbove, ale na druhou stranu, je to fakt perfektne svizny a diky ruznejm doplnujicim vidinam a flashbackum pusobi pribeh docela kosate. Jedina skoda je, ze vedlejsi postavy nedostavaj tolik prostoru, zamrzi to hlavne v epizode se Steindlerem a Rosenbergem pri nataceni porna s mimozemstanama, to melo vetsi potencial. Jinak z hercu asi nejvic potesi Klepl a koktajici Nvotova, ale ani Kotek neni spatnej. No a na ceskej film je to fakt pekne natoceny, nepusobi to jak nakej poloamaterskej pokus natocenej nekde v lese za chalupou, sem tam tu je na cesky pomery slusna trikova scena, dobrej napad a nebo perfektni vtipek a jelikoz ma film jen 80 minut a paradni hudbu, tak to utece jakoby nic. Ale scenarista musel bejt asi zhulenej, misty to je fakt desna silenost. ()

Sandiego 

všechny recenze uživatele

Slibný námět se zvrtl ve slepenec scén, které občas působí mile absurdně ale častěji vůbec nedávají smysl a s dějem mají pramálo společného a působí samoúčelně a rozhodně ne vtipne. Co lze na snímku ocenit je zvládnutí technické stránky i efektů i výkon Doroty Nvotové, která bohužel dostala roli naprosté blbky, ale občas dá zazářit svému talentu. ()

maverick10 

všechny recenze uživatele

Nezabavna zabava je do jiste miry zabavna a alespon zabaví. Po skonceni filmu je vam nakonec lito ztraceneho casu utopeneho v konecnem dusledku nezabavnou zabavou zabavujici vas cas, ktery byste mohli ztravit zabavou, ktera zabavi a bavi. Tenhle film bych zabavil, rychle se ho zbavil a uz se o nem nikdy nebavil. Muze mi nekdo vysvetlit kde mam hledat humor? Snad Bohous Klepl, letic na spermii jako Saxana na kosteti, ci Rosenberga, radic dobrovolnym hasicum, kam maji strikat? Ne to ne!!! Vratte se do hrobu pane Steindler ! ! ! ! ()

Galerie (25)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo od 24. června do 11. září 2007 v Praze a jejím okolí. (hippyman)
  • Jde o první film Milana Šteindlera, který se promítal na testovacích projekcích a poté upravoval podle reakcí diváků. (xjane)
  • Ve scéně, kdy Vojtěch Kotek jede vlakem, se vyklání z okna téměř do půli těla. Tento typ vlaku má ale okna pouze na malé vyklopení, což lze ve filmu vidět. Ve skutečnosti by se tedy bez předchozí demontáže okna takto vyklonit nemohl. (Wopat)

Reklama

Reklama