Reklama

Reklama

V nadpřirozeném thrilleru One Missed Call obdrží skupina náhodných lidí děsivou sms, která se týká posledních okamžiků jejich života. Ačkoliv jde zprávy vymazat, danému nešťastníkovi jich postupně přichází stále víc a víc. Beth Raymond (Shannyn Sossamon) má hluboké trauma. Zcela nedávno totiž byla svědkem úmrtí svých dvou přátel, kteří zemřeli bezprostředně po sobě. Na celé věci je nejděsivější ta skutečnost, že oběma byla před smrtí doručena děsivá sms s obrazovým záznamem jejich skonu. Jakkoli se to příčí chladnému rozumu, oba následně zesnuli přesně takovým způsobem, jaký sms několik dní předtím předpověděly. Policie se domnívá, že Beth není při smyslech - až na detektiva Jacka Andrewse (Edward Burns), jehož sestra zemřela při podivné shodě náhod, ne nepodobné okolnostem úmrtí přátel vyděšené Beth. Beth a Jack se rozhodnou, že spolu tajemství znepokojivých sms odhalí... Čím blíže jsou pravdě, tím častěji se v mobilu Beth rozezní neznámá melodie a na displayi září slova Zmeškaný hovor... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (190)

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Až zemřu a Svatý Petr bude v nebi pouštět všem zbloudilým duším na videoplátně moje největší životní chyby, hned po scéně, kdy jsem otvíral víno v bílé košili a polil se, nastane scéna v níž je hlavním aktérem "véčko" mobil a jedna vyloženě ujetá rodinka s psychedelickými sklony. Zmeškaný hovor je opravdu blbost. Snaží se rozehrát divokou hru, ze které má člověk odejít vyšokovaný (zřejmě). Místo šokantních scén přichází jedno velké procitnutí ze sna, který vůbec není strašidelný a vlastně je spíš k smíchu. Reality-show v přímém přenosu v níž se vymátá z mobilního telefonu ďábel? Ale jděte.... ()

tombac 

všechny recenze uživatele

Nezvládnutá direct-to-dvd duchařská uspávačka a jednoznačně nejhorší remake asijského horroru. Místo atmosféry a napětí jen změť nepovedených zrychlených záběrů, nefungujích lekaček, digitálních stonožek, trapných rozplizlých přízraků a prkenných postav s bledou hubou. Miikeho solidní originál je proti téhle srágoře ultraděsivé veledílo, na které aby si divák vzal plenky. Zapomeňte na nepříjemné smrti v čele s vrcholným zpřelamováním kostí v televizním studiu, tuhle scénu Američané přetavili v trapárnu. Jejich tvůrčí bezmoc dokládá jedna smrt jakoby obšlehlá z Final Destination aneb duch svářečem a pyrotechnikem. Ještě že naši distributoři vystavili tomuhle shitu stopku. V kině tak nebude mít nikdo pocit, že právě spláchl stopade za vstupné do kanálu. ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Opäť síce len kopírka ako väčšina vtedajších amerických počinov, ale čo na tom, určite lepšie ako pozerať stále tie isté japonské ksichty a to nie som rasista. V prvopočiatkoch som kedysi ich filmy uprednostňoval pred americkými a britskými, ale potom, ako sa v každom objaví "kvázi" desivé dievčatko s trhaným pohybom, už mi to začalo liezť na nervy a americká alebo európska tvár to aspoň trochu zpozerateľní. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Další z nekonečné řady US remaků japonských hororů a zároveň musím jednou větou dodat, že jeden z nejslabších! Od tohoto možná hororu, možná thrilleru neočekávejte vaše strachem podpořené útěky za gauč ani žádné jiné vedlejší efekty, na které jste od žánrově podobných filmu zvyklí. To spíš počítejte s tím, že si ukroutíte hlavu, jak se budete divit, divit a divit. Americké produkce měli po celkem povedeném Kruhu skončit v nejlepším a nesnažit se nadále těžit z práce někoho jiného, žlutějšího. ()

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

A další remake. Tento film bol pre mňa povinná jazda. Nezaujímal som sa on a mohol len prekvapiť(ale to som teda nečakal). Samotný nápad a dej filmu nie je dva krát originálny. Jasné, je to remake ale myslým aj námet originálu. Niekto ti zavolá a ty za nejaký čas umreš(The Ring). Ludí zabíja "niečo" a postupne padá za obet jedna postava za druhou(Final Destination). Akože nech sa na mňa nik nehnevá ale remakovať takúto neoriginálu ducharčinu? Film je plný sto krát omielaného trápneho klišé, ktoré už nudí. Jednotlivé scény sa dali predvídat a koniec je celkom lol, čiže trápny je aj ten. A to ešte neviem nakolko remake kopíroval originál, ale tuším, že to dopadlo ako väčšina podobných sračkoidných remakov. Takto má film štastie, že som nevidel originál inak by som išiel asi nižšie. 30% ()

Galerie (17)

Zajímavosti (10)

  • Film se natáčel v Atlantě v Georgii v USA. (rafix)

Reklama

Reklama